![]() ![]() |
20:15, 2 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 29 Dołączył: 2-08-2004 Nr użytkownika: 2482 |
Po pierwsze witam
Po drugie - ostatnio (od ponad roku) nie grałem w W:ET. Dziś postanowiłem zagrać i jako iż miąłem W:ET na twardzielu to śćiągnąłem ET Pro 3.0.1 i git. Ale gdy gram pojawia się taki obrazek.... Zaptadowałem PB, przeinstolaowałem potem ET, dodałem ET Pro, spaatchowałem do wersji 1.02... nadal figa... błąd pojawia się po minucie do nawet dwóch map w ET.... Mam windowsa XP, Wymagania Sprzętowe na 100% są spełnione, Łącze także, więc już nie wiem Hellp me plzzz |
|
|
|
| Go��_keNOOBie|PL |
1:39, 3 08 2004
|
||
|
Goście |
Hello
Mam dla ciebie Dobra i zla wiadomosc...a potem dobra (dobra): Twoj problem nie jest zwiazany z PB. Twoja gra jest sprawna w 100%. Twoj Windows jest sprawny (na tyle, na ile mozebyc sprawny)... itd.. wszystko jest ok. (zla): Masz trojana w komputerze, ktory laduje sie dynamicznie z modulu umieszczonego w c:\windows\system32\msvsres.dll.... (dobra): Jest to niegrozny trojan, majacy na celu uruchamianie i laczenie sie z nastepujacymi domenami... hjvadsalhdwfg.biz htbvkgckgcvbj.biz hsvvsjcjasvcer.biz Co i gdzie masz podane na stronie McAfee Inc. jednego z Antyvirkow. (strona po angielsku) Usuwanie: 1) otwieramy rejestr (START/uruchom/regedit) 2) szukamy odpowiedniego wpisu, otwierajac odpowiednie galezie i kasujemy:
3) restart komputera 4) kasujemy plik c:\windows\system32\msvsres.dll !!!WAZNE!!! Dla posiadaczy systemow Windows XP/ME !!!WAZNE!!! Trzeba pamietac, ze nastepujace systemy potrafia przywrocic rejestr... jak temu zapobiec: WindowsME 1. Prawy klik myszy na ikonke komputera, umieszczonej na pulpicie ... i Properties(wlasciwosci) 2. Klikamy na zakladce Performance(wydajnosc). 3. Nastepnie klikamy na przycisku File System(System plikow). 4. Klikamy na zakladce Troubleshooting(problemy) 5. Zaznaczamy kwadracik 'Disable System Restore' (wylacz przywracanie systemu). ![]() 6. Klikamy przycisk 'OK' 7. Na pytanie o restart systemu odpowiadamy twierdzaco. Czytaj: Oczywiscie, po skonczonej robocie postepujemy tak samo tylko odznaczamy kwadracik. ---------------------------------------------------------------------- WindowsXP 1. Prawy klik myszy na ikonke komputera, umieszczonej na pulpicie ... i Properties(wlasciwosci) 2. Klikamy na zakladce Performance(wydajnosc). 3. Zaznacz kwadracik 'Turn off System Restore on All Drives' (Wylacz przywracanie systemu dla wszystkich dyskow). ![]() 6. Klikamy przycisk 'OK' 7. Na pytanie o restart systemu odpowiadamy twierdzaco. Czytaj: Oczywiscie, po skonczonej robocie postepujemy tak samo tylko odznaczamy kwadracik. ---------------------------------------------------------------------- P.S Zainstaluj sobie najlepiej jakiegos dobrego Antyvirka.. polecam Norton`a jest naprawde dobry... Pozdrawiam |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |