![]() ![]() |
19:10, 18 09 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 115 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Ostrołęka Nr użytkownika: 526 |
doktor na koniec postu prosil o podawanie swoich typow do reprezentacji, wiec podalem |
||
|
|
|||
20:00, 18 09 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: ProPlay0r Postów: 10 Dołączył: 1-12-2003 Nr użytkownika: 841 |
Imo- Jesli chodzi o kapitana to nie mam pojecia ale zgadzam sie ze powinien byc wiecej niz jeden i musi to byc czlowiek znajacy scene zarowno polska jak i europejska(moze Mrozu i cwirek o ile sie nie pogryza).TL sprawa trudna, ktos z TL-ow czolowych klanow Poison Hunters FF Storks IC - kwestia ktory bedzie chcial sie podjac tego zadania.Jesli chodzi o sklad :
soldier - Krizz med/lt - Tsunami Dimitr Kristo Lkts doktor Ancik Spayki Nikramo Lock Nexilis Cahr eng - Zaskro Farsight Meskal Jesli chodzi o IC to odpadaja Daniel - brak czasu, MrX - ma narazie okres i obrazil sie na ET, sioux - jest za stary i za wolny. Milo ze strony doktora ze odpowiednio wczesniej poruszyl temat reprezentacji. |
|
|
|
22:20, 18 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Ok teraz ja musze tu zaczac flamewar'a, bo widze ze nikt nie potrafi.
Co do osobywillstara to nie wiem czy jest to najlepszy pomysl i nie wiem na jakim poziomi stoi jego jezyk polsi [ tuc hdzoi glownie o komunikacje, bo skilla ma przyjemnego i nie ma co tu ukrywac (grale mz nim mixa wiec wiem o czym mowa) ]. Nrs'a moge polecic z cala odpowiedzialnoscia - jeden z lepszych ejemerow na dzien dzisiejszy i swietny medyk, wiec nie wymienienie go w pierwszej kolejnosci to jakis roz(słowo na p). Co do skladu reprezentacji, patrzylbym tu glownie na ping - nie chce wyjsc na hama [ a moze powinienem ], ale z tego co mozna zaobserwowac gracze KMH to oglnie lagrzy i warperzy. Wiec nie wiem czy wogole brac ich pod uwage [pauzy co 5 min roox - bo ktos tam polecial] Sklad po mojeje mysli: [nie pisze kto czym, bo mi sie niechce] Doktor, Mrozu, Nexilis, Tasselhoff [napewno sie !@#nolem w xywie nie ma bata], Lock, Nrs, Conneh, Nikramo, Zaskor, Meskla, Spayki, Mr.X, Tsunami, Dimitr, Goti, Acid-o A reszta mi wyleciala z glowy |
|
|
|
20:34, 20 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 1 Dołączył: 20-09-2004 Nr użytkownika: 2849 |
Witam, Ja bym byl za tym zeby nie wybierac jednej osoby odpowiedzialnej za wszystko Tylko wybrac z 3 osoby powiedzmy z 2 ktore by obserwowaly scene plus wybraly sklad do Pol Max 8 osob. plus Jeden TL ktory bedzie gral i prowadzil mecze. Jezeli chodzi o moja kandydature to powiem odrazu szczrze ze przemyslalem pare rzeczy i chetnie moglbym poprowadzic reprezentacje do zwyciestwa a co najwazniejsze do tego by byla mobilizacja a nie wegetacja. a co do skladu to mysle ze Doktor w poscie wymienil optymalnych ludzi. Chodz moze to kogos zdziwic widzial bym tam jeszcze jedna osobe naprawde dobra i jest nia Musix z UVm i mowie to naprawde powaznie. pozdrawiam i czekam co tam jutro scena zadecyduje.
|
|
|
|
15:57, 21 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 55 Dołączył: 9-04-2004 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 1677 |
mój skład: doku, omega-ra, gotti, tsun, spayki, meskal/zaskro
|
|
|
|
14:18, 22 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 48 Dołączył: 4-11-2003 Skąd: Gliwice Nr użytkownika: 665 |
hehe
|
|
|
|
23:50, 24 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 20-09-2004 Nr użytkownika: 2852 |
Dzis bylem swiadkiem jak jeden z idlerow #wolfpl promowal na gracza reprezentacji niejakiego willstara. Nie byloby w tym zadnego problemu gdyby nie to ze ow willstar jest obywatelem niemiec :/ Bylem zbulwersowany bo w Polsce mamy wielu doskonalych graczy: np. chlopaki ze skawiny, acid, lock, meskal itd -dlaczego mieliby byc gorsi niz jakis niemiec ? Imo to nieporozumienie - z cala pewnoscia stwierdzam ze nie sa gorsi, skilowo jedza bambusa na sniadanie. Cala sprawa sprowadza sie do tego czy beda ze soba grac na tyle dlugo by poznac sie nawzajem i zjesc reszte swiata. Sadze ze tak sie stanie bo Polska zyskala doskonalego kapitana NOONE - znanego z cb. Jego wielkim atutem jest to ze bedzie potrafil przygotowac nasz sqad do walki z najlepszymi. Nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc powodzenia naszym OWNEROM i czekac na pierwsze wygrane w NC
|
|
|
|
0:34, 25 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 21-07-2004 Nr użytkownika: 2373 |
Ktoś tu chyba o gottim zapomniał
A co do sqadu (pierwsza 6): nikramo gotti Daniel spayki meskal Kristo |
|
|
|
2:00, 25 09 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 2 Dołączył: 19-09-2004 Nr użytkownika: 2836 |
ok i write in english because as i already said often enough on #wolfpl that i never learned polish writing in school. whatever. here we go: i have polish and german nationality, im born in poland than my parents went to germany because the lag of work in poland(dont know exactly) . Well if you say im not polish thats ok. because in your eyes im not polish but think about what im in the eyes of the german scene. Yes right im polish for them. Still not my point. I said to mrozu and doktor that i would like to be in polish nt team and not because i have no chance to be in german (the captain of german team is my team captain in 141 btw.) no because i would be proud to play for the country where both of my grandpas fightet for in the war. I dont demand to be in polish nt and i have also no right to demand something like this. But im able to play my polish speaking is good enough for small talk (im every year atleast 1-2 months in poland) and ofc good enough for et. And thats also ok when u say " I OWN U IN 1on1 NUB AHAHA" because thats true maybe because u have such unbelievable aim or maybe because i play 1on1 like 2 times in 3 months. I dont know if Acid, lock or other players are better than me maybe they are so take them thats no problem for me. When i can help the polish nt with my contribution i will help the team. When u dont want me "ok" i will not start crying. im just offering my assistance and im NOT demanding a spot in polish national team. I like the polish community much more then i like the german, ok u have also some idiots but have alot more nice people like doktor mrozu revon resq...... good luck anyways dobranoc |
||
|
|
|||
2:09, 26 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Some ppl don't know also some facts but, that not the poiont in this discussion. We did't choose any team atm and started praccy - next to aim, thinking important is teamwork. Insted of talking better get to work x[
A teraz sie wlasnie zastanawiam czemu napisalem to po angielsku x[ |
|
|
|
11:41, 27 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 47 Dołączył: 28-10-2003 Skąd: Warszawa (studia) Torun (przed studiami) Nr użytkownika: 594 |
IMHO: Ant ze mna chlal to teraz mnie w medach reprezentacji widzi! hahaha
|
|
|
|
13:27, 3 10 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 48 Dołączył: 28-12-2003 Nr użytkownika: 993 |
Widocznie jak to pisal to tez byl nachlany
|
|
|
|
14:46, 3 10 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 21-09-2003 Skąd: Krosno Nr użytkownika: 274 |
bosh ... kwestia skladu jest jush dawno zamknieta... wiec po co to ciagnac?
|
|
|
|
15:15, 3 10 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
To może by ktoś o tym napisał, bo póki co to nigdzie nie widzialem, żeby był jakiś news z tym związany (jak widać nie tylko Ja) |
||
|
|
|||
6:52, 6 10 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
jest napisane, tam gdzie trzeba
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |