IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Reprezentacja
Mrozu
post 19:10, 18 09 2004
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 526

CYTAT
3. Mrozu, imo zanim podasz scisly sklad reprezentacji, to sposob sprzed roku, gdzie zostal powolany "rozszerzony" sklad, wydaje sie byc bardzo rozsadny. W tym momencie, wiele do powiedzenia mialby TL, ktory po kilku trenach "czuje" z ktorymi zawodnikami najlepiej mu sie wspolpracuje.

doktor na koniec postu prosil o podawanie swoich typow do reprezentacji, wiec podalem smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Ant
post 20:00, 18 09 2004
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 841

Imo- Jesli chodzi o kapitana to nie mam pojecia ale zgadzam sie ze powinien byc wiecej niz jeden i musi to byc czlowiek znajacy scene zarowno polska jak i europejska(moze Mrozu i cwirek o ile sie nie pogryza).TL sprawa trudna, ktos z TL-ow czolowych klanow Poison Hunters FF Storks IC - kwestia ktory bedzie chcial sie podjac tego zadania.Jesli chodzi o sklad :

soldier - Krizz

med/lt - Tsunami Dimitr Kristo Lkts doktor Ancik Spayki Nikramo Lock Nexilis Cahr

eng - Zaskro Farsight Meskal

Jesli chodzi o IC to odpadaja Daniel - brak czasu, MrX - ma narazie okres i obrazil sie na ET, sioux - jest za stary i za wolny.
Milo ze strony doktora ze odpowiednio wczesniej poruszyl temat reprezentacji.

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 22:20, 18 09 2004
Post #23

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Ok teraz ja musze tu zaczac flamewar'a, bo widze ze nikt nie potrafi.

Co do osobywillstara to nie wiem czy jest to najlepszy pomysl i nie wiem na jakim poziomi stoi jego jezyk polsi [ tuc hdzoi glownie o komunikacje, bo skilla ma przyjemnego i nie ma co tu ukrywac (grale mz nim mixa wiec wiem o czym mowa) ].
Nrs'a moge polecic z cala odpowiedzialnoscia - jeden z lepszych ejemerow na dzien dzisiejszy i swietny medyk, wiec nie wymienienie go w pierwszej kolejnosci to jakis roz(słowo na p).

Co do skladu reprezentacji, patrzylbym tu glownie na ping - nie chce wyjsc na hama [ a moze powinienem ], ale z tego co mozna zaobserwowac gracze KMH to oglnie lagrzy i warperzy. Wiec nie wiem czy wogole brac ich pod uwage [pauzy co 5 min roox - bo ktos tam polecial]

Sklad po mojeje mysli: [nie pisze kto czym, bo mi sie niechce]
Doktor, Mrozu, Nexilis, Tasselhoff [napewno sie !@#nolem w xywie nie ma bata], Lock, Nrs, Conneh, Nikramo, Zaskor, Meskla, Spayki, Mr.X, Tsunami, Dimitr, Goti, Acid-o
A reszta mi wyleciala z glowy

+Quote Post
Kristo
post 20:34, 20 09 2004
Post #24

Schutze

Nr użytkownika: 2849

Witam, Ja bym byl za tym zeby nie wybierac jednej osoby odpowiedzialnej za wszystko Tylko wybrac z 3 osoby powiedzmy z 2 ktore by obserwowaly scene plus wybraly sklad do Pol Max 8 osob. plus Jeden TL ktory bedzie gral i prowadzil mecze. Jezeli chodzi o moja kandydature to powiem odrazu szczrze ze przemyslalem pare rzeczy i chetnie moglbym poprowadzic reprezentacje do zwyciestwa a co najwazniejsze do tego by byla mobilizacja a nie wegetacja. a co do skladu to mysle ze Doktor w poscie wymienil optymalnych ludzi. Chodz moze to kogos zdziwic widzial bym tam jeszcze jedna osobe naprawde dobra i jest nia Musix z UVm i mowie to naprawde powaznie. pozdrawiam i czekam co tam jutro scena zadecyduje.

+Quote Post
raChet
post 15:57, 21 09 2004
Post #25

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1677

mój skład: doku, omega-ra, gotti, tsun, spayki, meskal/zaskro

+Quote Post
Tasslehoff
post 14:18, 22 09 2004
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 665

hehe smile.gif poprawna xywa to Tasslehoff tongue.gif

+Quote Post
seler
post 23:50, 24 09 2004
Post #27

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2852

Dzis bylem swiadkiem jak jeden z idlerow #wolfpl promowal na gracza reprezentacji niejakiego willstara. Nie byloby w tym zadnego problemu gdyby nie to ze ow willstar jest obywatelem niemiec :/ Bylem zbulwersowany bo w Polsce mamy wielu doskonalych graczy: np. chlopaki ze skawiny, acid, lock, meskal itd -dlaczego mieliby byc gorsi niz jakis niemiec ? Imo to nieporozumienie - z cala pewnoscia stwierdzam ze nie sa gorsi, skilowo jedza bambusa na sniadanie. Cala sprawa sprowadza sie do tego czy beda ze soba grac na tyle dlugo by poznac sie nawzajem i zjesc reszte swiata. Sadze ze tak sie stanie bo Polska zyskala doskonalego kapitana NOONE - znanego z cb. Jego wielkim atutem jest to ze bedzie potrafil przygotowac nasz sqad do walki z najlepszymi. Nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc powodzenia naszym OWNEROM i czekac na pierwsze wygrane w NC

+Quote Post
Hall0w
post 0:34, 25 09 2004
Post #28

Schutze

Nr użytkownika: 2373

Ktoś tu chyba o gottim zapomniał dry.gif . Skillor porządny, medyk jak znalazł.
A co do sqadu (pierwsza 6):
nikramo
gotti
Daniel
spayki
meskal
Kristo

+Quote Post
Willstar
post 2:00, 25 09 2004
Post #29

Schutze

Nr użytkownika: 2836

CYTAT (seler @ 22:50, 24 09 2004)
Dzis bylem swiadkiem jak jeden z idlerow #wolfpl promowal na gracza reprezentacji niejakiego willstara. Nie byloby w tym zadnego problemu gdyby nie to ze ow willstar jest obywatelem niemiec :/ Bylem zbulwersowany bo w Polsce mamy wielu doskonalych graczy: np. chlopaki ze skawiny, acid, lock, meskal itd -dlaczego mieliby byc gorsi niz jakis niemiec ? Imo to jakies nieporozumienie - z cala pewnoscia stwierdzam ze nie sa gorsi, skilowo jedza bambusa na sniadanie. Cala sprawa sprowadza sie do tego czy beda ze soba grac na tyle dlugo by poznac sie nawzajem i zjesc reszte swiata. Sadze ze tak sie stanie bo Polska zyskala doskonalego kapitana NOONE - znanego z cb. Jego wielkim atutem jest to ze bedzie potrafil przygotowac nasz sqad do walki z najlepszymi. Nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc powodzenia naszym OWNEROM i czekac na pierwsze wygrane w NC

ok i write in english because as i already said often enough on #wolfpl that i never learned polish writing in school. whatever.

here we go:
i have polish and german nationality, im born in poland than my parents went to germany because the lag of work in poland(dont know exactly) . Well if you say im not polish thats ok. because in your eyes im not polish but think about what im in the eyes of the german scene. Yes right im polish for them. Still not my point. I said to mrozu and doktor that i would like to be in polish nt team and not because i have no chance to be in german (the captain of german team is my team captain in 141 btw.) no because i would be proud to play for the country where both of my grandpas fightet for in the war. I dont demand to be in polish nt and i have also no right to demand something like this. But im able to play my polish speaking is good enough for small talk (im every year atleast 1-2 months in poland) and ofc good enough for et. And thats also ok when u say " I OWN U IN 1on1 NUB AHAHA" because thats true
maybe because u have such unbelievable aim or maybe because i play 1on1 like 2 times in 3 months. I dont know if Acid, lock or other players are better than me maybe they are so take them thats no problem for me. When i can help the polish nt with my contribution i will help the team. When u dont want me "ok" i will not start crying.

im just offering my assistance and im NOT demanding a spot in polish national team. I like the polish community much more then i like the german, ok u have also some idiots but have alot more nice people like doktor mrozu revon resq......

good luck anyways

dobranoc

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 2:09, 26 09 2004
Post #30

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Some ppl don't know also some facts but, that not the poiont in this discussion. We did't choose any team atm and started praccy - next to aim, thinking important is teamwork. Insted of talking better get to work x[

A teraz sie wlasnie zastanawiam czemu napisalem to po angielsku x[

+Quote Post
Nexilis
post 11:41, 27 09 2004
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 594

IMHO: Ant ze mna chlal to teraz mnie w medach reprezentacji widzi! hahaha

+Quote Post
kot
post 13:27, 3 10 2004
Post #32

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 993

Widocznie jak to pisal to tez byl nachlany wink.gif

+Quote Post
cwir3k`
post 14:46, 3 10 2004
Post #33

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 274

bosh ... kwestia skladu jest jush dawno zamknieta... wiec po co to ciagnac?

+Quote Post
Bobin
post 15:15, 3 10 2004
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

CYTAT
bosh ... kwestia skladu jest jush dawno zamknieta... wiec po co to ciagnac?

To może by ktoś o tym napisał, bo póki co to nigdzie nie widzialem, żeby był jakiś news z tym związany (jak widać nie tylko Ja)

+Quote Post
blacktyger
post 6:52, 6 10 2004
Post #35

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

jest napisane, tam gdzie trzeba

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi