IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Szkola, czyli best wtopy :)
GiNgEr
post 22:57, 12 08 2004
Post #61

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2489

to ja tesh coś od siebie dam biggrin.gif

xywa nauczycilki od fizy- szahira (od nazwiska)

dużo było śmiesznych myków na religii, o to kilka z nich(z różnych klas zaporzyczone):

-Lama (nauczycielka od reli) coś tam marudzi o sister Faustynie, a kolega leżacy na ławce krzyczy na cały głos "Jezu, ale ona jest głupia !!!" biggrin.gif

-znowu z lamą, jush fest wqurwiona na jedną klase mówi "nie wiem jak można być tak głupim" a kolega w odwecie "nawzajem...", później sie popłakała smile.gif

-na mojej lekcji religii, jak zwykle z kumplem robimy borute to ona (Lama) wyslała nas do pani pedagog (smile.gif), wszedliśmy do jej "gabinetu" i jej przedstawiamy sprawe, a ona po naszych wypowiedziach, zaczeła na mówić że nasze koszulki (obaj z kumplem mieliśmy ładne koszulki Metallicy z jakże ładnymi czachami smile.gif) wysyłają negatywne energie i to dlatego i kazała nam w nich nie przychodzić, my oczywiście w brecht,a ona dalej o negatywnych energiach... biggrin.gif:D nie ma to jak dobre grono pedagogiczne biggrin.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 9:51, 13 08 2004
Post #62

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

mam pytanie, czy po prawej stronie na zdjęciu to Ty ;o? bo jeśli tak, to to było najśmieszniejsze z tego wszystkiego ...

+Quote Post
GiNgEr
post 16:15, 13 08 2004
Post #63

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2489

NIe, to nie moje, to mój brat bliźniak.

+Quote Post
WormsME
post 16:38, 13 08 2004
Post #64

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2415

Raz na WFie graliśmy w piłkę nożną. Wył rożny. Kolega tak mocno kopnął piłkę, ze mi pieprznęła piłka prosto w ktatkę piersiową, a że piłka była bardzo twarda, przez chwilę oddychać nie mogłem smile.gif

+Quote Post
blacktyger
post 18:58, 13 08 2004
Post #65

Generalmajor
Ikona Grupy

hahaha to Ci dowpip biggrin.gif

+Quote Post
nephit
post 20:23, 13 08 2004
Post #66

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

tajger imo licza sie checi <=-D

+Quote Post
blacktyger
post 21:10, 13 08 2004
Post #67

Generalmajor
Ikona Grupy

nareszcie koleś co mówi tajger nie tiger :* btw. od kiedy Ty mnie jedziesz, to się musi zmienić ;[

+Quote Post
Kiler
post 20:02, 15 08 2004
Post #68

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Jeszcze jeden motyw
-zjaraliśmy saię z kumplem ziołem ja spokojnie usiadłem w ławce a Babka od polaka się odwróciła a mój zjarany kumpel powiedział do niej "A;le ma pani grubą dupę " a on się popłakała"

+Quote Post
evil_lord
post 21:36, 20 08 2004
Post #69

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

CYTAT (Kiler @ 20:02, 15 08 2004)
Jeszcze jeden motyw
-zjaraliśmy saię z kumplem ziołem ja spokojnie usiadłem w ławce a Babka od polaka się odwróciła a mój zjarany kumpel powiedział do niej "A;le ma pani grubą dupę " a on się popłakała"

Nie wiem, może jestem dziwny, ale mnie w ogóle nie śmieszy to, że ktoś się załamał nerwowo (czyt. "popłakał")....postawcie się w sytuacji nauczyciela..omg za!@#iste no nie. Jedna osoba vs reszta klasy, do tego ciągle bluzgana i kiepsko opłacana....a takie pałki jak np. Kiler czy inny dżindżer myślą że są zabawni....nie wiem czy blacktygerowi chodziło to samo co mi
CYTAT
mam pytanie, czy po prawej stronie na zdjęciu to Ty ;o? bo jeśli tak, to to było najśmieszniejsze z tego wszystkiego ...
, ale to jest beznadziejne.....sorry za off topic, ale jeśli to was śmieszy to strasznie mi was żal....a szczególnie waszym belfrom mad.gif

+Quote Post
Wojak
post 19:03, 22 08 2004
Post #70

Schutze

Nr użytkownika: 2632

Ile jest miejsca na servie...??..bo bylo tyle akcji ze te forum mogło by paść...a tego nie chcemy? biggrin.gif ?

+Quote Post
Gis
post 13:59, 25 08 2004
Post #71

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1207

Haha? ;o

+Quote Post
Świrski !
post 18:58, 28 10 2004
Post #72

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3034

ostatnio na lekcji techniki zauwazylem z kolega ze z tylu klasy taki gostek sie do szafy schowal biggrin.gif laugh.gif po chwili wszystcy chlopcy sie o tym dowiedzieli i zaczely sie chichoty smile.gif a ze ten nasz pan od techniki to taki śmieszny gostek podchodzi do tej szafki (ktora byla troche otwarta) i zamika ją z traskiem klasa w smiech smile.gif . No i potem po dzwonku pan od techniki jak zobaczyl tego goscia jak wylazil z szafki to kazal mu tam jescze zostać biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Denver
post 19:44, 29 10 2004
Post #73

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3029

Lekcja wuefu. Jak zwykle wuefisty nie ma przez chwilę na sali, a w posiadaniu jest jedna piłka do nogi. Niejaki Karol kopie piłkę po ścianach, i oczywiście trafił w wuefistę wchodzącego na salę. Wszyscy delikatnie się śmieją, ale jeden z nas - szczególny przypał - kwiczy jak świnia ze śmiechu itp. No i dostał piłką prosto od wuefisty w brzuch - za ten śmiech smile.gif

Inna sytuacja: koleś poszedł zamknąć drzwi prowadzące do sal gimnastycznych. Wraca z... połamanym kluczem biggrin.gif

Innym razem ten koleś, co dostał w pierwszej historyjce piłką od wuefisty poszedł zamknąć te same drzwi co koleś z historyjki drugiej. Wraca z kluczami. Wuefista wyciąga rękę po klucze, na co koleś daje mu cześć smile.gif

+Quote Post
[mageta]
post 22:22, 29 10 2004
Post #74

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2566

Ja mam pełno takich sytuacji, ale wymienie kilka bo reszty nie pamietam:

1. Kiedyś taka nauczycielka miala brudne auto i se po nim pisalismy swinstwa rózne. Po pewnym czasie pisania ktos krzyknął że idzie ta baba co jej auto ozdobilismy. Wszyscy się rozbiegli we wszystkie strony a ja jak ten debil stałem pod jej autem i nie wiedzialem w ktora strone uciec bo sie jej wystraszylem. Oczywiscie ja dostalem opieprz.

2. Kiedyś na lekcji informatyki babka na chwile wyszla. No i nam odbilo i se wszystkie kable od myszek i klawiatury ze wszystkich komputerow poodłączaliśmy. Ale był fun kiedy usiadla przed kompem i nie widzala co sie stalo.

3. Kiedys jak z kolega szliśmy do szkoly o 8 rano to wchodzimy do szkoly wszystko ok no i se tak gadalismy. Moj kolega nie zauwarzyl nauczycielki ktora wychodzila zza rogu i podlozyl jej noge przypadkiem. Wsadzil jej noge dokladnie miedzy nogi. Naszczescie wyrobila ale sie tak usmialem ze ja pie.....

4. To było kilka dni temu. Na lekcji WF-u. Gralismy w pilke nozna. U nas w szkole na sali jedna z bramek stoi przy wejsciu na sale. No i dostalem pilke biegne z nia do bramki i tak z polowy strzelilem. Nie trafilem w bramke ale prosto w twarz baby ktora wchodzila na sale. Fajnie wygladala bo pol twarzy miala czerowna....

+Quote Post
tranx-san
post 1:38, 30 10 2004
Post #75

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

hahaha, ale macie fajnie smile.gif

ja nie mialem takich akcji w szkole.. :< zreszta kiedy to bylo... biggrin.gif

pamietam tylko jeden motyw... z religi ohmy.gif zrobilismy ksiedzu maly zart, zadzwonilismy z jednego aparatu na drugi koles odbiera i mowi.. "aha..." daje tel ksiedzu i mowi " przepraszam ksiedza bardzo.. ale papiez dzwoni :U" po czym ksiadz skwitowal "ostatnia lawka prosze wyjsc", to zesmy wyniesli ta ostatnia lawke... byl troche wk#!@iony ale wiedzial ze to tylko zarty...

teraz juz nie ma takich ciekawych motywow.. ostatnio mnie frajer z etyki wy(słowo na p)il za to ze cicho siedzialem... (ba nawet pol auli wy(słowo na p)il)... wiecie jak sie czulem ? strasznie.. zostac haniebnie wyrzuconym z wykladu sad.gif

Na next wyklad z etyki sie piwo szykuje... albo wino zobaczymy tylko czy szklanki ktos wezmie :>

Ogolnie studia sux, jedyne co mozna robic to pic piwo ew zrobic flaszke.... fajnie macie tez bym chcial beztroskie lata liceum, ew gimnazjum, albo nawet podstawowki gdzie sie wachalo klej na lekcjach i na fazie wyzywalo nauczycielki od kurew sad.gif

+Quote Post
D!z3l
post 9:59, 30 10 2004
Post #76

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Ech śmiesznych akcji które działy się w szkole podczas mojego uczęszczania było od h... !! Mianowicie jedna z nich wydażyła sie na przerwie. Otórz dwóch typów zaczęło się podcinać nogami tak żeby jeden drogiego wywrócił (oczywiście wszystko działo się w ramach żartów), jednym słowem zaczeli trenować karate na przerwie blink.gif . Jak to bywa w takich duelach tongue.gif ktoś musi wygrać a ktoś przegrać. Chłopaczyna który więcej razy został powalony na podłoge postanowił się w bardzo orginalny sposób odwdzięczyć gościowi który pokazał mu jak należy przewracać sie na podłoge. biggrin.gif
Stoje sobie na korytarzu, rozmawiam z 2 koleżkami, w pewnym momęcie jeden z nich mówi że w naszą strone "jedzie" jakis chłopaczyna. Odwracam się i w tym momęcie widze jak ten typ z którym trenowałem te karate tongue.gif sunie namnie wślizgiem w celu zrobienia super-podcinki blink.gif , ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nagle z za roga wypada niezbyt lubiana baba od chemii tongue.gif. I w tym momęcie nastąpiła wielka katastrofffaa, chłopaczyna wpadł z impetem na tą nauczycielke, podciął ją, kobiecina wyleciała w powietrze i pochwili spadła jak bomba tongue.gif na posadzke (jednak pożniej jak sie okazało nic sie jej nie stało sad.gif biggrin.gif ). Hehe korytarz podczas tej akcji był zapełniony uczniami, więc nastąpił wybóch śmiechu.

PS. ehh ale sie dostało koleżce za to podcięcie tongue.gif, rzecz działą sie w podstawówce czyli juz bardzo dawno temu !!!!

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi