IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Mod True Combat Elite ?
Whit3ncjusz
post 2:01, 31 10 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2651

Jak wam sie ten modzik podoba ? jak dla mnie wypas ? : )
Go to the top of the page

+Quote Post
Juby
post 0:07, 1 11 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3061

Bardzo miodna gierka. Ingram robi z niej dooma biggrin.gif ale narazie sporo bugow i wiele rzeczy musi byc naprawione, zapowiada sie niezla alternatywa od et

+Quote Post
TgcRap4
post 20:50, 1 11 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

Kolejna no-skillowa cs'o podobna gra, c@#! z czyms takim :/

+Quote Post
Juby
post 21:40, 1 11 2004
Post #4

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3061

No skillowa? biggrin.gif Przeciez tam trzeba sie niezle namachac zeby w kogos trafic, jedyny moment gdzie nie musisz celowac to sam na sam na odleglosci 20 centymetrow z ingramem w reku.. widac ze nie grales

+Quote Post
[mageta]
post 18:37, 2 11 2004
Post #5

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2566

Jak dla mnie to super. Miod i orzeszki^^. Pomysl z brakiem celownika jest imo super. Smiechowo jest jak kogos w grze napotkassz i nie umiecie w siebie trafic. Bronie i postacie tez fajne. Mapy jak narazie mogly byc troszke lepsze, ale to sie napewno zmieni. Z niecierpliwoscia czekam na wersje Beta 1.0. Naprawde warto w nia zagrac. Wciaga i jest ciekawa. Juz zaczynam sobie do niej CFG robic. Ale napewno od ET nie odejde. Jezeli CS: Source bedzie taki jak True Combat Elite to tez w niego bede gral.

+Quote Post
pr0.w12.truecomb...
post 10:42, 3 11 2004
Post #6

Schutze

Nr użytkownika: 3138

hmm... po wypowiedziach, takich ze to kolejna n0skillowa gra to mnie nierwica bierze... True Combat Elite to konwersja najbardziej realnego modu na Quake III Arena... jak nie grales to sie wypowiadaj...

W sumie kiedys jak gralem w TC to bylem na 60th miejscu w ogolnoswiatowym rankingu tego modu, moje byle tam klany to CC no i pr0... ale teraz robie mala reaktywacje i wracam do nałogu biggrin.gif

Widze ze grywa w tą wersje tez duzo graczy z wersji 1.2 q3a co mnie bardzo cieszy :] ..... jest duzo n00bów przez co gra traci charakter ... no ale i tak jest wypasiona biggrin.gif powodzenia... spotkac mnie mozecie pod nickiem pr0.w12

+Quote Post
Remik
post 9:11, 6 11 2004
Post #7

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1743

Brak celownika - Zrób przybliżenie i w miejscu gdzie masz kropkę celownika na ekranie narysuj markerem własny celownik. Skutkuje bo jestes szybki możesz robić strafy i wiesz gdzie celować, nie musisz trzymać broni w pozycji strzeleckiej. Proste ???

+Quote Post
misiu
post 13:56, 17 12 2005
Post #8

Schutze

Nr użytkownika: 5395

Tak sobie czytałem ten temat, i zauwazyłem, ze ktoś napisał, cytując " Kolejna no-skillowa cs'o podobna gra".
Może TC:e nie jest świetną alternatywą dla graczy ET, gdzie "styl" gry jest bardziej dynamiczny, a pojedynki 1vs1 wymagają troche innych umiejętnośc. Jednak dla graczy CS'a, lub innych gier, w których skill strzelecki nie jest az tak ważny, jak umiejętnosc dobrego ustawienia się, wyczekania przeciwnika, czy dobrego krycia kolegi, ta gra może się świetnie prezentować. Osobiście w ET gram bardzo rzadko, wręcz sporadycznie, jestem za to graczem Americas Army od paru lat i powiem szczerze, że TC:e bardzo mi przypadł do gustu. Od czasu do czasu z przyjemnością zasiadam wieczorkiem, co by "pobrać" paru niedoświadczonych graczy (których, bądź, co bądź jest wielu wink.gif ).

W tc:e gram pod nickiem -misiu, lub kiedyś -mj.mis.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi