![]() ![]() |
4:19, 24 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 78 Dołączył: 29-01-2004 Skąd: Sokołów Podlaski Nr użytkownika: 1182 |
to teraz ja
najwiecej slucham: Slipknot > all, Soulfly, Metallica, KoRn, Static-X troche mniej: Killswitch Engage, Tristania, Nightwish, iLL Nino, Linkin Park, Fear Factory, Powerman 5000, Soil, Coal Chamber, Bomfunk MC's jeszcze troche mniej: Daft Punk, Digital Explosion, Eminem, Gorgoroth, P.O.D, Perfekt, Queen, Sepultura, In Flames, System Of a Down, polski hh a najmiej: Deep Purple, Uriah Heep, Trzeci Wymiar, Nirvana, Paul Oakenfold, Marilyn Manson, Żiżej Skwarka & Radio Chlew ( jak widac jest troche tych kapel. zapewne jak kazdy mam swoje ukochane kawalki. tak wiec w moim przypadku sa to: Slipknot - Surfacing, Gently, Wait & Bleed Metallica - Unforgiven, Die Die My Darling Static-X - Otsegolectric, Push It Queen - Show Must Go On Bomfunk MC's - Freestyler Europe - Final Countdown Uriah Heep - Lady In Black Deep Purple - Child In Time KoRn - Did My Time Perfekt - Autobigrafia Tristania - Sirene Nightwish - The Kinslayer Soulfly - Prophecy, Enterfaith Concord Dawn - Get Ready Powerman 5000 - Free Soil - Halo, Breaking Me Down Linkin Park - In The End reasumując: dziekuje za uwage |
|
|
|
14:38, 13 10 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 13-10-2004 Nr użytkownika: 3008 |
-Prodigy
-TeDe piosenki : Prodigy - Memphis Bells - ||- - Voodoo People -||- Smack My Bitch Up Tede - MercBezel s600 Tede - T.D.F Tede - Jak żyć i inne |
|
|
|
18:02, 13 10 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 328 |
No więc
Poza starymi gigantami ( Iron Maiden, stara Metallica, Black Sabbath,) ostatnio zacząłem słuchać także innych odmian metalu: Dream Theater ( progressive), Children of Bodom, Cradle of Filth, Helloween, HammerFall, Blind Guardian, In Flames, Moonspell, Nightwish, Therion, Rhapsody, Tool , Accept, ACDC, Judas Priest, Primale Fear, Aerosmith, Bruce Dickinson, Dzem , Hunter, K2, Led Zeppelin, Pantera, Tvangeste. |
|
|
|
12:50, 14 12 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 19-11-2004 Nr użytkownika: 3247 |
jeśli chodzi o mnie to oczywiście METAL, miedzy innymi HELLOWEEN. HAMMERFALL, BLIND GUARDIAN, DIMMU BORGIR, KAT, DIO. Poza tym jeszcze THE DOORS, LED ZEPPELIN, JOE SATRIANI no i oczywiście najlepszy rock'n'roll-owy zespół świata
[COLOR=red] MOTORHEAD |
|
|
|
14:12, 14 12 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
Tool, A Perfect Circle, Swans, Portishead, Tricky, Cure, Erykad Badu
Spory rozrzut i w zależności od nastroju. egzystor |
|
|
|
17:12, 19 12 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 43 Dołączył: 23-11-2004 Nr użytkownika: 3284 |
Jesli chodzi o mnie to rowniez slucham Metalu
do moich ulubionych kapel zaliczam:Children of Bodom,Manowar,Soulfly,Slipknot,Death,Behemoth,Kat(bylem ostatnio na koncercie Do ulubionych piosenek Naleza: Children of Bodom-Downfall Manowar-Hail and Kill Soulfly-4 Elements Slipknot-Sic Death-symbolic Behemoth-Antichristian Phenomenon Kat-Czarne zastepy Turbo-Sztuczne oddychanie Metallica-Metall militia Samael-Rein Duzo ominolem ale to e wzgledu na to e bylo by poprostu za duzo pisania |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |