IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Dziewczyna gorsza?, w Wolfa oczywiście..
warmer
post 19:30, 5 05 2005
Post #21

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3064

To teraz moze ja biggrin.gif
Nie widze jakiejkolwiek roznicy miedzy tym czy jedzie mnie facet czy jedzie mnie laska.Co za roznica??To czlowiek i to czlowiek.Z zasady przed kazdym ktory jest lepsiejszy ode mnie mam do niego/niej szacunek i wali mnie to czy jest to facet czy kobitka.Jezeli jest spoko i da sie z nim/nia grac normalnie ( 0 wywyzszania sie itp.) to jest fajnie....Ogolnie nie wiem jak mozena robic taka segregacje...
Laska -> a to pewnie grac nie umie itp.
Chore imo..
to by bylo na tyle smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
tsc
post 9:55, 6 05 2005
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 262

Może tu już takie zboczenie, które pojawia się po x-latach grania, ale nie zastanawiają mnie reakcje/płeć/kolor włosów/iq/wiek/whatevah innych graczy (mowa o ffa, ofc). Wchodzę, rzadko bo rzadko, na serv, żeby sobie pograć, a nie przeprowadzać psychoanalizę niemieckiego fielda i badać jego reakcje na różne rodzaje zgonu ohmy.gif. Cóż, pewnie jestem wyzutym z uczuć monstrum =D. Myślę, że przeżywanie przegranej z kobietą inaczej niż innej przegranej, może być co najwyżej ciosem dla czyjegoś macho-ego xD

+Quote Post
ANA
post 13:24, 7 06 2005
Post #23

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4385

Oczywiście jesli facet gra w wolfa dłużej od kobiety to przewaznie jest od niej lepszy, ale jesli zawodnicy obydwu płci graja od takiego samego czasu to różnie bywa... biggrin.gif i wtedy często są kobitki lepsze biggrin.gif biggrin.gif ... smile.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi