IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Rozdzielczosc i FPSy
conish
post 15:11, 12 01 2005
Post #21

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

Kafarek...

CYTAT
a powiedz mi która z niestandartowych mapek jest doskonała

To jest pytanie o ktorym mowiles ?? Wiec przeczytaj jeszcze raz co ja napisalem. Nie napisale bowiem nigdzie, ze istnieja doskonale niestandardowe mapy.

Przy okazji. Procz znakow przystankowych jak kropka istnieje jeszcze przecinek. Uzywajac go sprawisz, ze Twoje posty beda zrozumiale juz po pierwszym przeczytaniu, a nie po wielokrotnym.

I nie, nie lubie sie przechwalac. Ty wyjechales z tekstem:
CYTAT
ja na swoim kompie z złomowata karta graficzna wyciagam ok 40 fps poco sie przejmowac

Co tylko na pozor nie jest przechwalaniem sie.

Uwzam ze majac 25 fps na venecji (ktora mapa jest dosc duza) lub innej niestandardowej mapie nie jest niczym fatalnym czy zlowroznym. Mapy takie sa tworzone przez zapalencow, ktorzy nie zawsze posiadaja tak profesjonalne wyksztalcenie jak panowie z sd. Konie offtopicu.
Go to the top of the page

+Quote Post
K@F@R3K
post 17:29, 12 01 2005
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2960

CYTAT (Eld @ 0:35, 12 01 2005)
fx 5200 to jest najwieksze gowno jakie moze byc do grania w ET mad.gif przypuszczalnie GF 2 lepiej sobie radzi z tymi spieprzonymi mapami. w chwili obecnej poluje na GF 6600 (znaczy za odpowiednio niska cene - hehe). w pracy mam na PCI i nie narzekam. swietnie chodzi, wiec problem raczej nie w karcie. chociaz zasilacz 300W do 6600? 400W jest raczej wskazane... format, reinstalka ET...

wiem Eld ze ta karta to nawieksza porazka ale cóz co poradzić wink.gif ale za kilka miesiecy będe miał gaiwarda 6600 gt i nowy zasilacz 420 watów więc to mnie pociesza. Ale ten przypadek z super niska iloscia fps jest baardzo dziwny. Już mi brakuje pomysłów czego to może być wina. Jeżeli chodzi o zasilacz to też mi jakoś nie pasi. Osobiście przyznam (to TYLKO MOJA MYŚL WAŻNE!) ze powinienies chyba zainwestować w zasilacz, jeśli już inne drogi do rozwiązania problemu zawiodły. Można jeszcze spróbować zrobić instalacje najnowszej wersji biosu i tam pogrzebać w opcjach karty graficznej.

A dla ciebie conish jesli bym mógł dałbym Ci status użytkownicy pbm3

+Quote Post
minc0
post 14:35, 13 01 2005
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1104

zawsze mozna spróbowac na alternatywnych sterach do kart graficznej i moim zdaniem najlepiej sie sprawują.
ja używam alternatywnych steró do wszystkiego i do grafy i do muzycznej spprawdz
poszukaj omegadrivers i sprawdz

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi