![]() ![]() |
15:11, 12 01 2005
|
|||||
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Kafarek...
To jest pytanie o ktorym mowiles ?? Wiec przeczytaj jeszcze raz co ja napisalem. Nie napisale bowiem nigdzie, ze istnieja doskonale niestandardowe mapy. Przy okazji. Procz znakow przystankowych jak kropka istnieje jeszcze przecinek. Uzywajac go sprawisz, ze Twoje posty beda zrozumiale juz po pierwszym przeczytaniu, a nie po wielokrotnym. I nie, nie lubie sie przechwalac. Ty wyjechales z tekstem:
Co tylko na pozor nie jest przechwalaniem sie. Uwzam ze majac 25 fps na venecji (ktora mapa jest dosc duza) lub innej niestandardowej mapie nie jest niczym fatalnym czy zlowroznym. Mapy takie sa tworzone przez zapalencow, ktorzy nie zawsze posiadaja tak profesjonalne wyksztalcenie jak panowie z sd. Konie offtopicu. |
||||
|
|
|||||
17:29, 12 01 2005
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 57 Dołączył: 4-10-2004 Skąd: z dupy jeża Nr użytkownika: 2960 |
wiem Eld ze ta karta to nawieksza porazka ale cóz co poradzić A dla ciebie conish jesli bym mógł dałbym Ci status użytkownicy pbm3 |
||
|
|
|||
14:35, 13 01 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 15-01-2004 Nr użytkownika: 1104 |
zawsze mozna spróbowac na alternatywnych sterach do kart graficznej i moim zdaniem najlepiej sie sprawują.
ja używam alternatywnych steró do wszystkiego i do grafy i do muzycznej spprawdz poszukaj omegadrivers i sprawdz |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |