IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Pozdro dla wszystkich cwaniakow na fakach
Xaoo
post 12:00, 20 10 2003
Post #41

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 181

>> Dajmos
znam ludzi ktorzy grali jakies 1,5 roku na podrasowanych cfg i jakos im taka gra sprawiala frajde. zmien sobie cfg, pograj jakies 2 tygodnie, jak zobaczysz, ze wchodzi ci coraz wiecej hs'ow to zapomnisz o defaultowym cfg

>> R4Gn4k
brak widocznosci broni nie utrudnia gry. do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaic. ja jak to za pierwszym razem wlaczylem to zdazalo sie, ze wybiegalem na goscia z nozem, ale po tygodniu byl juz loozik. chodzi o to, ze bron zaslania ci pewna czesc monitora i to wlasnie ona utrudnia ci widocznosc no i przy okazji gre.

poza tym musi byc jakis cfg, ktory moglby ci pomoc. poszukaj w necie. sa stronki na ktorych gracze wrzucaja swoje cfgi i mozna je spokojnie sciagac. posciagaj, potestuj a moze jakis ci sie przyda.

>> Dankan
"...no właśnie....skoro tak wiele czynników składa się na gracza które świadczą o jego grze, skoro rasowany cfg zwiększa jedynie ilość fpsów to udostępnijcie je. no przecież na CB jesteście tacy odważni, przecież solo jesteście tacy mocni - udostępnijcie wszystkim konfigi - to dopiero będzie przejaw odwagi! tylko te prawdziwe...do omiliony do...anych można ściągnąć z inetu. "

- sorry, ale prosper chyba pisal o tym ile czasu esso z morrisem siedza nad stworzeniem dobrego cfg'a i teraz po wielo godzinnej pracy mieli by ci to udostepnic? sciagnij sobie jakis inny cfg z netu i zacznij sie nim bawic a dojdziesz do tego samego co oni, ale zeby cos osiagnac to trzeba sie o to pierw postarac. teraz nawet po mordzie nie daja za darmo.

>> Carnage
"Oczywiscie pan WOlfSzlagier napisal jakies brednie o charakterze ofensywnym"
- jakby mnie ktos nazwal ZYDkiewka to mysle, ze tez bym cos takiego napisal, wiec sie nie dziw.
Go to the top of the page

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 12:23, 20 10 2003
Post #42

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

QUOTE (Xaoo @ Oct 20 2003, 10:00 AM)
>> Dajmos
znam ludzi ktorzy grali jakies 1,5 roku na podrasowanych cfg i jakos im taka gra sprawiala frajde. zmien sobie cfg, pograj jakies 2 tygodnie, jak zobaczysz, ze wchodzi ci coraz wiecej hs'ow to zapomnisz o defaultowym cfg

I to jeszcze jaka frajde :] Pamietam jak wykrecilem cfg ktory robil na pomim kompie pravie 270fps :] Brak twarzy same biegajace skinny to bylo to zero drzewek same pnie :] ach to byly czasy.
Pozatym nie uwazam ze granie a scietym cfg psuje gre, dla mnie wrecz odwrotnie, bo kazdy jedzie jeszcze wiecej zeby poprqawic osiagi/skill'a

imho!

Xa00 ludzie tego nie rozumieja ze nad napisaniem dobrego, sprawdzonego cfg mozna spedzic kilka dni/tygodni (jesli to wszystko ma naprawde dzialac perfecto) Jesli masz fajny cfg gdzie wszystko widac to wyzwa ciebie od czitera i lamy. jak tweakowany cfg smierdzi to grajcie na deflaucie nikt nie bedzie bil, a od tego co ktos ma w kompie to wara :]

+Quote Post
tsc
post 13:28, 20 10 2003
Post #43

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

QUOTE (EmbeZZlemEnt @ Oct 20 2003, 08:17 AM)
Thx 2 tsc za cfg bo musze zrobic jakis cfg. Jedno pytanko czy ten cfg jest z nowymi ustawieniami CB czy niet ?

Nie przegladalem settingsow w tej chwili, ale jakis tydzien, moze 10 dni temu jeszcze na nim gralem na toadiem, wiec powinno byc ok, jezli do tego czasu settingsy sie zmienily,to musisz recznie zmodyfikowac. pzdr

+Quote Post
Swiety
post 14:28, 20 10 2003
Post #44

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE ((?)Carnage @ Oct 19 2003, 09:32 PM)

Napisalem tylko H I P O T E Z E.Po prostu ciekawila mnie sytuacja w której nie mozna by bylo zmieniac cfg.

Jeszcze raz bo co poniektórym trzeba tłumaczyć jak autystycznym dzieciom
Ktoś ci broni grać albo założyć serwer z PB na którym kopie za nie-default ?

Oczywiscie pan WOlfSzlagier napisal jakies brednie o charakterze ofensywnym na które nie bede odpowiadal bo mi szkoda czasu.

Sory ale bredzisz ty bo już nie jedna osoba to mówiła tu.
Wogóle czytanie tego forum to bardzo często strata czasu.

Pewnie chcial sie w ten sposób dowartosciowac przed dzisjejszym testem IQ w tvn.

W teście iq wypadłem średnio, za to ty masz pewno iq=1337

A reszta niech mnie wiedzie gdzie caluje:)

Ja też jestem najmądrzejszy a kto myśli inaczej nie mnie pocałuje.

QUOTE (Xaoo)

sorry, ale prosper chyba pisal o tym ile czasu esso z morrisem siedza nad stworzeniem dobrego cfg'a i teraz po wielo godzinnej pracy mieli by ci to udostepnic? sciagnij sobie jakis inny cfg z netu i zacznij sie nim bawic a dojdziesz do tego samego co oni, ale zeby cos osiagnac to trzeba sie o to pierw postarac. teraz nawet po mordzie nie daja za darmo

Sory ale conf Wolfa/Q3 to nie jest biblia C++. Ledwo kilkaset komend z których przydatnych jest kilkadziesiąt a z tego kilkanaście ma większe znaczenie.
I tak jest wszystko opisane na necie

Ja uwazam że wiedze o confie każdy powinien udostępniać. Poison nigdy chętnie nie dzieliło się wiedzą o confie - akurat dla mnie to nie ma żadnego znaczenia bo jak chce się czegoś dowiedzieć to grzebie na necie.
He HE - Pamiętam jak wyszło osp do RTCW i komedna dzięki której można było wyłączyć krew.
DarkXeno coś mowił, że po co mówić o tym ludziom - niech lepiej wiedzą o tym nieliczni.
Tylko że wszystkie nowe komendy były opisane w txt dołączonym do osp smile.gif

Pozatym rozumując tak że ktoś przegrywa bo nie znał komedn to można powiedzieć bo ktoś przegrywa bo nie znał taktyk, ustawień lub tricków na mapie.
Najlepsi gracze znają wszystko - i wtedy liczy siętylko skill i teamwork

Wracając do teamtu - to był chyba topic o fejkach i komentarzach fejków a nie o tweakowaniu confa

+Quote Post
(?)Carnage
post 15:56, 20 10 2003
Post #45

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 493

Wof szlaguer jestes lekko sfustrowany ,popadasz ze skrajności w skrajność. Masz do tego jakies zaburzenia emocjonalne , heheh czlowieku czemu mam stawiac serwer, co ty za glupoty wypisujesz?Serwer to ty chciales zmieniac w poscie ,, U Cioci na imieninach" smile.gif. Chialem tylko podyskutowac na temat konfigu nie udowadniajac nic nikomu, bez jakiejs konkretnej ofensywy ale ehh... [prosze wolfszlagiera o nie odpisywanie]

+Quote Post
Swiety
post 16:19, 20 10 2003
Post #46

General
Ikona Grupy

Dobra nie będe z nim dyskutował ale do całej reszty.

Trudno dyskutować z człowiekiem który mówi że PLHunter przegrało w PRL z Poison bo miało słabe configi i jeszcze pare innych bredni.

+Quote Post
(?)Carnage
post 16:59, 20 10 2003
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 493

Buhehehe jakie PLHunter? Hmmm prosilem cie czlowieku nie pisz!! Bo wypisujesz brednie.
-Nie bylo to hunter tylko TC[spanz , esso, supercow, rewers i wiele innych osób , baardzo dawno to bylo ,nie podawalem nawet klanu bo nikt tego nie pamieta.Poison zawsze reprezentowalo klase jako klan i nie powiedzialem ze przegralismy bo oszukiwali.Byli fantastyczni skilowo i mieli teweakowny konfy bo wtedy nawet z plazy nie moglismy wyjsc:D.W 2001 byli chyba jedynym z neilicznych klanów który gral na tweakach gdzie cala reszta nei miala o tym pojecia{jak sie myle to sorry} Ty naprawde jedz do Tworek, nawet powspominac nie mozna...
ps. Czy ty k... jestes niereformowalny?Ludzie i tak grają jak chcą tylko ty tego nie mozesz zrozumiec.Chyba od tego picmipa 5 ci sie w glowie poprzewracalo.A moze zupa byla za slona?

+Quote Post
inco
post 17:08, 20 10 2003
Post #48

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 524

WOLFszLAGIER > Carnage

=D

Kogo jak kogo, ale WOLFszLAGIERA warto sluchać. =o

+Quote Post
nkr
post 19:28, 20 10 2003
Post #49

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

QUOTE ((?)Carnage @ Oct 20 2003, 02:59 PM)
Byli fantastyczni skilowo i mieli teweakowny konfy bo wtedy nawet z plazy nie moglismy wyjsc:D.W 2001 byli chyba jedynym z neilicznych klanów który gral na tweakach gdzie cala reszta nei miala o tym pojecia{jak sie myle to sorry}

mylisz sie i to bardzo...
dla wiekszosci poisonow rtcw byl pierwszym spotkaniem z multi, dlatego na opanowanie silnika q3 przyszlo troche czasu biggrin.gif
pamietam marzec 2002 i post DX'a na boardzie - wlaczcie vertex
to chyba wszystko tlumaczy, a jak sobie przypomnie granie przez pol roku z rozjasnionym na maxa monitorem i wpatrywaniem sie gdzie ten wrog na tej plazy to plakac sie chce z politowania :""<

+Quote Post
Swiety
post 20:58, 20 10 2003
Post #50

General
Ikona Grupy

Mój ostatni post pisałem do reszty a nie do ciebie.

Faktycznie pomyliłem się - to nie było PlHunter co i tak nie ma znaczenia - przegraliście bo byliście słabsi.

Bredzisz na każdym kroku - mowią to inni a ja udowodniałem w powyższych postach.

To nie jest topic o wspomnienach tylko o fake-nickach, dzięki tobie też o tweakowani confa ? ale
w którym momencie mówie że zabranima ci wspominać. Naucz się człowieku czytania tekstu ze zrozumieniem.

LOL To chyba ty nie możesz zrozumieć że ludzie grają tak jak chcą - czyli na różnych configach
a gra wszyscy na jednym to nie jest tak jak by wszyscy chcieli smile.gif

+Quote Post
AciD
post 18:18, 21 10 2003
Post #51

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

:/ ale wy macie problem wolfszlagier z carnagiem ;D, imo cfg latwo dopasc w necie a coniektorzy traktuja to tu jak swietego graala omg 1sza lepsza stronka na temat wolfa ma jakies przyklady konfow/opisy jak takiego zrobic, zanim zaczniecie smierdziec ze ktos jest lepszy bo ma konfa i nie chce go innym dac to ruszcie dupsko na www.jestem-leniem.tk i szukac :/ a jak uwazacie ze cfg psuje fun, to prosze bardzo grajcie se na defaulcie, ale to wasza osobista sprawa ^^, btw, Wolfszlagier, ja tam jestem wyluzowany ale kozaczki na fejkach poprostu blagaja o bycie skontrowanymi ;[, btw... jeszcze zaden nie pokazal twarzy :/

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi