![]() ![]() |
11:54, 5 05 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 27-04-2004 Nr użytkownika: 1800 |
Witam
Na poczatku wspomne że format robiłem 2 razy Po wejsciu na jakis serwer wyskakuje mi w konsoli: WARNING:Couldnt find image for shader etpro/nazwa mapy/gfx/loading/camp_map WARNING:Couldnt find image for shader etpro/nazwa mapy/gfx/loading/pin_axis WARNING:Couldnt find image for shader etpro/nazwa mapy/gfx/loading/pin_allied WARNING: reused image gfx/loading/camp_map.tga with mixed glwrapClampMode parm stitched 0 LoD cracks Nazwa mapy- goldrush,oasias itd Po jakimś czasie od wejscia na jakis serwer wywala mnie do Windows z ustawieniami jasności z ET. Moze to przez te zote ostrzezenia. Próbowałem wielu rzeczy a mimo to dalej mam ten problem (moze ma zwaloną instalke ET) Moze to pomoze wersja po angielsku odnosnie mojego problemu ale z tego nic mi nie wyszlo. Raczej nie było takiego tematu na zadnym forum PL Pozdrawiam i POMOCY!!! |
|
|
|
10:51, 7 05 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 74 Dołączył: 27-11-2004 Nr użytkownika: 3303 |
Za duzo ci nie powiem, ponieważ wszystko na temat resetowania, zawieszania, wylączania się gry itd itp było już napisane w innych tematech i FAQ...
Jestem jednak prawie pewien, że to nie wina tych zółtych komunikatów: 1. Ja też je mam i wszystko dobrze mi działa... 2. Te komunikaty dotycza jakichs problemów z ładowaniem sie mapek = jakby się mapka nie załadowała to byś na serwa się nie dostał |
|
|
|
12:19, 7 05 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 98 Dołączył: 28-06-2004 Nr użytkownika: 2179 |
Masz poprostu namieszane w plikach *.pk3 spróbuj przeistalować ET bo chyba brakuje jakiś textur. A to co dałeś po angielsku dotyczy tematu jak zmienić standardowe textury na mapach na własne. A co do jasności jakby cie nie wywalało to by jasność nie pozostawała w windzie.
|
|
|
|
1:13, 8 05 2005
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
No raczej ten problem nie jest nigdzie opisany na forum.
Czasami takie komunikaty pojawiają się w przypadku dużych pingów/ packet lostów chociaż to raczej nie powinno mieć z tym nic wspólnego a autor topika ma Neostrade więc tym bardziej. |
|
|
|
19:42, 4 06 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 194 Dołączył: 18-05-2005 Nr użytkownika: 4289 |
Może wpisanie komendy /seta r_ignoreGLErrors "1" coś pomoże.. co do wywalania z serwerów moze masz cos namieszane w swoim configu - spróbuj pograć chwilke na defaulcie.
|
|
|
|
22:42, 4 06 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 223 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Gliwice :] Nr użytkownika: 265 |
Jeżeli chodzi o moje zdanie, jest ono czysto wykreowane przezemnie... to błędne jest doszukiwanie się winy w samej grze. Wedłóg mnie jest to wina sterowników do czegoś może to być DirectX, stery do karty lub czegoś pokrewnego. Najlepiej jakbyś sprawdził to na grze Quake 3... Jeżeli tam jest to samo to znaczy że, mam racje...
|
|
|
|
8:56, 5 06 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 194 Dołączył: 18-05-2005 Nr użytkownika: 4289 |
Inną przyczyną może być gra na jakiejś "Beta" czy czymś takim, O ile dobrze wiem były jakieś "map testy" i inne wersje Enemy Territory. Coś wątpie żeby to była wina konfiguracji komputera skoro program nie może znaleźć plików tekstur.. Pozatym w Quake 3 takie błedy tez sie pojawiają np. brak jakiegoś sounda czy innej pieerodlki... i to na każdych sterach idirectxach
niemniej jednak mozesz miec racje |
|
|
|
13:20, 7 06 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 223 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Gliwice :] Nr użytkownika: 265 |
Marycha <---
Imo źle odczytujesz ten komunikat, to nie są jakieś "z dupy" pliki tekstur tylko shadery/cienie które generuje karta graficzna (czy tam DirectX nie wiem co za to odpowiada). Royal <--- Sprawdź czy masz coś takiego w Q3 lub np. RtCW, Medal of Honor: AA? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |