IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> ETPro 3.2.0 Patch 2.60 i Host Game
ArmaGedoN
post 14:04, 30 05 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 265

Witam,

Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż mimo że pewnie problem jest powszechny nie znalazłem na niego odpowiedzi, na tym forum...

Mój problem wygląda następująco, zainstalowałem ETPro dodałem parametr +set fs_game etpro do skrótu gry, no i po uruchomieniu, niby ETPro się uruchamia... Tylko że po daniu Host Game, i wystartowaniu servera otrzymuje komunikat "etpro wants ET 2.60 win-x86 Mar 10 2005, not ,", imo dla mnie ten komuniakt jest bezsensu? blink.gif

Ktoś wie o co tu chodzi? Jakby ktoś mi chciał napisać głupi post żebym zainstalował 2.60, to uprzedzam iż patch jest zainstalowany...

Pozdrawiam aRm ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
shela
post 22:59, 30 05 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 687

a istnieje jeszcze jedno forum..mianowicie forum baniego i tam najpierw powinienes szukac odpowiedzi na temat ETPro bo 99.9% problemow jest tam dosc jasno opisana...

jak tam napisano jedynym rozwiazaniem tego problemu jest postawienie serwera dedykowanego.

+Quote Post
ArmaGedoN
post 15:04, 31 05 2005
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 265

Dziękuje za pomoc, lecz czemu reklamujesz inne forum wbrew regulaminowi dry.gif Defakto gdybym chciał tam napisać, napisał bym tam, wolę jednak to forum smile.gif

+Quote Post
shela
post 18:32, 31 05 2005
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 687

to raczej nie jest reklama ;] nazwalbym to informacja ... a dlatego ze tamto forum jest raczej forum specjalizowanym w konkretnych tematach dotyczacych modow baniego ;]

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi