![]() ![]() |
| Go��_gnt |
11:10, 13 08 2003
|
||||||
|
Goście |
owszem jest - nazywa się Punkbuster.
rzecz niemożliwa ex definitione ze wzgledu na:
w tej sytuacji rowne szanse mozna osiagnac tylko jedna metoda: likwidacja serverow i cpl. uninstall gry. kto nie podejmuje decyzji, nigdy sie nie myli... |
||||||
|
|
|||||||
11:48, 13 08 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 207 Dołączył: 13-08-2003 Nr użytkownika: 92 |
Sprawa jest prosta .....
Jeżeli ktos gra tylko 4fun na FFA to moze se grac na high details jego sprawa ... ale jezeli ktos gra w klanie i bierze udzial w jakiejkolwiek lidze to po prostu musi sobie ztweakowac konfig do granic mozliwosci dopuszczonych w danej lidze (of coz nie ma co robic confow ktore beda meczyc oczy w 30 min .. konfig ma byc uzyteczny i pomagac a nie byc sztuka dla sztuki) ... inaczej bedzie mial mniejsze szanse .... rozne ligi mają rozne dozwolone ustawienia configow .... kazda liga podaje je na swojej www.... czensto sa to inne wartości graniczne dla poszczegolnych cvarow .... np clanbase umowzliwia dosc duze modyfikacje configow a np na QuakeCon'ie dopuszczone sa bardzo male modyfikacje (ale to ze względu na sponsorow w tym roku nVidia w zeszlym Ati ... po prostu all ma wygladac ladnie) ... Więc całą ta dyskusja jest bez sensu ... |
|
|
|
14:38, 13 08 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 42 Dołączył: 11-08-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 87 |
Niestety przez ta trawe mapa radar jest nielubiana przez duza wiekszosc graczy. Ja bylbym za wylaczeniem trawy - przynajmiej ta mapa bylaby grana o wiele wiecej w kalnowkach. A przez ta wlasnie trawe nie jest prawie wogile grana tak samo jak battery ktora za to jest bardzo niezbalansowana.
|
|
|
|
2:25, 14 08 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 28-07-2003 Skąd: PL Nr użytkownika: 40 |
-gnt- Punkbuster-dopuszcza graczy którzy ustawiają sobie konfigi bez deszczu ,mgły,śniegu ostrych świateł w mieście itp.
Wiem że nie wszyscy mają P4....ale też są jakieś minimalne wymagania ustalone przez programistów gry aby można było sobie zagrac na średniej klasy kompie ,bez dodatkowych konfigów. Ktoś ma P4 to niech sobie ustawi wszystko na ful będzie miał ładnie i 46 klatek, natomiast ten co ma Durona 600 niech ustawi sobie opcie na minimum i też będzie miał ok.30 - jeden i drugi korzyst.od tego samego operat.sieci. /neo+/ Staram się grać na polskich serverach - wieczorem -Day of Days 1 i 2,Tenbit,Telefonia dialog itp. ewent.zagranicznych /tam gdzie jest mały ping/ (nikt nie napisał że stosując dodatkowe konfigi-poza płynnoscia gry nie myslał "Bedę Najlepszy"a chyba każdemu o to chodzi) |
|
|
|
19:31, 17 08 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 55 Dołączył: 28-06-2003 Skąd: Slask City :) Nr użytkownika: 13 |
Ja i tak nie mam czesciowo trawy, dostalam cFg od Omegi [EmbeZZlemEnt] i nie mam na co narzekac, fps duzo ladnie jasno wszystko widac, krzaki i trawa przyciete. Mi sie wydaje ze nalezy miec mozliwosc ingerowania w cfg |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |