![]() ![]() |
15:54, 6 09 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 12 Dołączył: 24-08-2005 Nr użytkownika: 4843 |
No właśnie, jak rozwiązać ten błąd (nie mówcie że przeinstalować gre bo ten błąd właśnie po przeinstalacji gry się pojawił)
Błąd związany z Fuel Dump, dzieje się tak że ładuje sie mapa i gdy sie załaduje wywala mnie z servera i pokazuje bląd "Hunk_Alloc failed on 33792" Jak to rozwiązać aby et działało dalej i mapa działała? |
|
|
|
17:30, 6 09 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
za takie topiki to administrator forum powinien wziac wielki kij i palowac az sie krew poleje .... takich topikow byla juz z setka na forum wiec racz sie wysilic i troche poszukac :C
|
|
|
|
19:49, 6 09 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 12 Dołączył: 24-08-2005 Nr użytkownika: 4843 |
Jak takiś luzak to cie zglebie ze szukałem bardzo długo i nic takiego nie znalazłem
|
|
|
|
20:19, 6 09 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 4-08-2005 Skąd: stąd Nr użytkownika: 4730 |
o k#!@a! tak ciezko ci to znalezc? mi to zajelo okolo 20 sekund... wystarczy wejsc do dzialu nazwanego (ciekawe dlaczego, no nie? ;c) FAQ - Poradnik (@problemy techniczne), a tam juz tylko ctrl+f i hunk_alloc...
ffs, dobijacie mnie ;f |
|
|
|
20:23, 6 09 2005
|
|||||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
udawales ze szukales, albo nie szukales .... niepotrzebne skreslic |
||||
|
|
|||||
21:02, 6 09 2005
|
|
|
Szukałem i szukałem i nie znalazłem... poszukam jeszcze raz bo widze tu nikt nie chce pomagać na tym forum tylko karzdy PlERDOLI "taki topik już był, o Jezu prosze to wywalić bo sie zesram"
Propo Faq to tam jest tylko temat: "FAQ !! - ZANIM NAPISZESZ POST NA FORUM TECHNICZNYM" |
|
|
|
21:13, 6 09 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
a czytales go mistrzu w ogole?
ku.rwa kochm takich gosci. ten wlasnie topic, punkt 8.3 a chcesz wiedziec dlaczego wszyscy na cIEBIE leja? Bo nikogo nie smieszy na forum pisanie n_razy o tym samym. Zwlaszcza ze juz to bylo bazgrane n-1_razy. Kumasz? |
|
|
|
21:32, 6 09 2005
|
|
|
JA KIRWRA WIEPDOLE JA JESTEM SMIESZNY?? TO POKARZ GDZIE TO JEST?? NO POKARZ!!! WOGÓLE FORUM JEST Z!@#ANE, KTOS ZADA PYTANIE TO JEST "CZYTAJ FORUM ZANIM NAPISZESZ POSTA" A NA FORUM NIC NIE MA CZAISZ, KUMASZ, DOCIERA DO !@#ANEGO TWOJEGO ŁBA??
PATRZYŁEM FORUM Z TEMATAMI DLA POCZĄTKUJĄCYCH, FAQ ITD. NIGDZIE TEGO NIE ZNALAZLEM, A KARZDY (słowo na p)I ZE TO JUZ BYŁO, k#!@A, NAJPIERW WY POPATRZCIE NIE CZY COŚ TAKIEGO BYŁO, TYLKO CZY TO JESZCZE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K K U U RRR W W A ! K K U U R R W W A A ! KK U U RRR W W W A A ! K K U U R R W WW W A AA A ! K K UU R R W W A A . WIEC JAK NIKT NIE POTRAFI POMUC TO NA @#! SIE ODZYWACIE, NIECH NAPISZE KTOS KTO WIE JAK TEMU PROBLEMOWI ZARADZIC I PO KLOPOCIE LOLKI !@#ANE |
|
|
|
21:42, 6 09 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 4-08-2005 Skąd: stąd Nr użytkownika: 4730 |
"8.3. Za mało pamięci dla Wolfa - VM Creation on game failed, hunk_alloc failed oraz com_hunkmegs
Jeśli pojawi się taki komunikat zobacz czy masz wystarczająco dużo pamięci, wywal zbędne programy, zresetuj komputer, zobacz czy jest wystarczająco dużo miejsca na dysku (na swap file), jeśli nie ma to zwolnij miejsce na dysku a najlepiej dokup sobie pamięci RAM Zobacz czy w swoich configach nie masz ustawionego zbyt dużego com_hunkmegs. Przyjmuje się że com_hunkmeg powinno mieć wartość ok 1/2 - 2/3 pamięci, jaką mamy w komputerze. Przy zbyt dużym com_hunmegs nie jest możliwe uruchomienie Wolfa - trzeba wtedy zmniejszyć w configu wartość. Podobnie w przypadku kiedy Wolf wywala się z komunikatem Hunk data failed to allocate XXX megs - oznacza to że po prostu w systemie jest za mało wolnej pamięci i Wolf nie mógł zaalokować XXX MB pamięci." skopiowane z TEGO forum, na ktorym wg ciebie nie mozna NIC znalezc: http://www.board.enemyterritory.pl/index.p...p?showtopic=933 punkt 8.3 ;s poza tym to nie placz, jak sie nie podoba to droga wolna ;c |
|
|
|
21:51, 6 09 2005
|
|
|
lolkiem to trzeba byc imo zeby pisac takie bzdury jak ty ... powiedz po prostu ze nie chcialo ci sie czytac tego co dal ci st4rf!sh bos za leniwy .... a nie bluzgasz i czekasz az ktos ci gotowe rozwiazanie poda .. naucz cie najpierw korzystac z wyszukiwarek, a potem zgrywaj kozaka
EDIT: do moderatora .. czlowiek zasluguje imo na grupe pmb |
|
|
|
21:59, 6 09 2005
|
|||
|
Co do pamięci to wystarczajaco. Podczas pruby włonczenia fuel dump i wogóle grania w et miałem włonczone tylko et, miejsce na dychu jest na pewno. Co do konfigów musze zobaczyć. Co do Hunk data failed to allocate XXX megs - błąd wygląda troche inaczej jak by nikt jeszce nie zauważył. Propo faq to ja szukałem postu i wszyscy muwioł że jest post o tym, a jak widze to jest fragmencikiem postu o temacie "bla bla bla zanim napiszesz przeczytaj" gdzie na wszystkich innych forach jest tylko regulamin forum, więc albo niech tamten post będzie o nazwie typu "błędy et itp." albo niech w opisie że tam są błędy itd. Bo przecież jeżeli szukam o wieszaniu sie et to nie szukam w postach o tytule bindy itd. bez przesady. A za to że ktoś wreszcie napisał coś co w więkrzości jest normalne |
||
|
|
|||
22:20, 6 09 2005
|
|
|
tip: mapa fueldump jest duuuuza mapa i potrzebuje wiecej pamieci ... sproboj podniesc com_hunkmegs ...
wlasnie nieodpowiednio dobrane com_hunkmegs wychodzi najczesciej na fuelu ... lub innych duzych customach |
|
|
|
22:24, 6 09 2005
|
|
|
shela nie bądź taki miądry i sie nie powtarzaj. st4rf!sh mi powiedział co może być nie tak i już działa... trzeba było muwić wcześniej zamiast gadać "to już było" fajnie ze było, niech dalej bedzie, może sie komuś jeszcze przyda.
Ale mimo wszystko i tobie thx Admin możesz skasować już topic, Fuel mi działa |
|
|
|
7:23, 7 09 2005
|
|||
|
Juz oczami wyobrazni widze tego bana. Swiety? Gdzie jest Swiety?
oł jeach, bejbe ! ju noł chał tu mejk mi krejzi. Facet, do ksiazek, slownikow i ucz sie ortografii. Przy okazji, moze przeprosisz wszystkich, ktorych obraziles przed banem? |
||
|
|
|||
12:51, 7 09 2005
|
|
|
Nie pujde do książek i śłowników bo to nie ma sęsu, gdyż mam Dysortografię. Przez co nie da się nauczyć pisania bez błęduw... lolq
|
|
|
|
14:34, 7 09 2005
|
|
|
Syneczku... tez mam rozowe papiery... i wiesz co? Ksiazki i slownik duzo daja. Mozna sie opatrzec. I afaik dysortografia nie zwalnia od nieznania zasad ortografii. Tak wiec piszemy o z kreska przed w,
pokaz bo pokazac i wiele innych... Ale ja nie jestem twoja mloda matka i nie bede sie uczyl. Nie pasuje? To spier.dalaj, ale ja na kazdym kroku bede cI wytykal bledy. eot |
|
|
|
16:15, 7 09 2005
|
|
|
Znudziło by Ci się po 2 dłuższych postach, ale nie będę Cię męczył i od tej pory będę pisał w Worldzie zanim dodam posta, pasi?
P.S. wywal już ten temat. P.S.2 Dużo nie dadzą bo powtarzam że Dysortografia jest czymś przez co NIE DA SIE NAUCZYĆ ORTOGRAFI |
|
|
|
16:50, 7 09 2005
|
|
|
ale poprzez rozne cwiczenia z tym zwiazane mozesz dazyc do tego, zeby ta twoja ulomnosc nie byla od razu az tak zauwazalna
eot... |
|
|
|
23:55, 7 09 2005
|
|
|
Dysortografia jest zaburzeniem w pisaniu polegajšcym na nagminnym popełnianiu błędów ortograficznych, pomimo znajomoci podstawowych zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania.
Tego wlasnie brakuje wiekszosci dysortografom. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysortografia A program nazywa sie word. A nie world. edit: bardzo mi nie_przykro ale moje przewidywania co do pbm sie sprawdzily. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |