IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> spawnpoint, jak sie zmienia spawnpoint?
lbpobox
post 14:21, 13 09 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4950

gdzie sie zmienia? w limbo? klikam tam na obiektach roznorakich i wcale mi sie nie zmienia spawnpoint sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
nephit
post 15:07, 13 09 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1356

hmmm jedna metoda jest limbo. wchodzisz w nie i widzisz rozne flagi. flagi nalezace do twojej druzyny oznaczaja miejsca gdzie mozesz sie spawnowac. klikasz na nia dwa razy, naciskasz OK i juz jest zmieniony spawn.
inna metoda, czesciej wykorzystywana jest zmiana spawna poprzez komende /setspawnpt. kazdemu spawnowi przypisany jest jakis numerek, wpisanie tego numerka po komendzie sprawia, ze bedziesz sie spawnowal w tym miejscu. ja mam zbindowane respy od 0 (defoultowy spawn) do 4. niektorzy robia takze cfg na kazda mape, ktory przy wybieraniu respa wypisuje im jaki to resp - i nie musza pamietac numerkow. ja nauczylem sie paru na kazdej mapie - nie jest to takie trudne.
jezeli chcesz korzystac z komendy /setspawnpt to wejdz na serwer i potestuj. pamietaj ze czesto spawny zmieniaja sie wraz ze zmiana fazy (przejecie flagi itp). na et.pl jest poradnik, w ktorym sa opisane chyba 3 mapy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi