![]() ![]() |
18:55, 2 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
No właśnie otóż dziś gram sobie na serverze [NF] i nagle wchodzi pewien ziom o niku chyba po ojcu tak przynajmniej sądze o(słowo na k)ieniec . Gram sobie jest wszystko spoko aż tu nagle on do mnie tekst "Lamko może byś nie przechodził do lepszego teamu" .Mówie spox . Po jakimś czasie na serv wchodzi spoko ziomek z son Winters ii zaczelo sie . Jak zaczał sie wszystkich czepiać wyzywac od lam choć jak przyszło co do zego ie miał szans 1 na 1 . Potem od ciot , cziterów , idiotów nie dosłownie ale tak to można było rozumieć , Jak tu można walczyć z takimi cieciami ponadto jest w klanie (tam chyba jakaś kultura obowiązuje, tak sądze ale okazuje sie , że w niektórych nie ma kultury) . I co takiemu można zrobić ip nikt nie zna ban lub kik nic nie pomaga a taki lamus poniża dobrych graczy . To przesada . Myśle że należało by wszcząć jakieś środki w takich sprawach
Sprostowanie nie chodzi tu o wintersa z son tylko o o(słowo na k)ieńca z niewiadomo jakiego klanu :/ mówi że jest w jakimś (pewnie JWT -- jelenie w terenie) |
|
|
|
21:51, 2 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
ahahaha to sie usmialem... masz 28 lat tak? i tak traktujesz ludzi w banku? olol nie moge. "idz stad klient bo patrzec na ciebie nie moge, pewnie bananowiec jestes bo chcesz kase zostawic"
ahahaha nie moge spoko, nie chce mi sie kontynuowac tematu, bo po prostu nie ma po co. Vril, tutaj masz racje, takich ludzi po prostu trzeba ignorowac. Letkas: takiej grupy nie ma. ty sobie ja wmowiles. co zreszta swiadczy o twoim wieku. z pewnoscia nie jest to 28 lat. ya know, ludzie starsi (np ode mnie) inaczej sie zachowuja, maja inny dobor slownictwa, kloca sie tez na innym poziomie. chyba ze za duzo wodki wypija a co do ksywy... tez niefart, bo usagi yoimbo, to krolik - wojownik honoru, ronin bez pana w komiksach pana stana sakai. ale widzisz? blisko byles. przepraszam za zasmiecanie boarda takimi postami, ale jak widze wywody Letkasa to nie moge sie powstrzymac od odpowiedzi. niestety, nie tak cietych i trafiajacych w sedno jak Letkasa, ale widac, ze zebral wieksze zniwo doswiadczenia ode mnie. a ze starszym i madrzejszym |
|
|
|
22:17, 2 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 5-10-2003 Nr użytkownika: 390 |
vril, na poczatku chcialbym ci podziekowac. Jestes najlepszym do tej pory dowodem na to co napisalem
Ironiczny ton twojego postu wypadl podwojnie zabawnie, biorac pod uwage, ze calkowicie nie zrozumiales przeslania mojej wiadomosci. Nie winie cie za to, bo wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to problem, z ktorym boryka sie ponad 50% Polakow. Ja nie twierdze, ze wysokie IQ jest wymagane do przynoszenia czesci radaru z punktu A do punktu B... Moze jak przeczytasz ten tekst jeszcze raz, to zrozumiesz o co mi chodzilo. Ja nie jestem zadnym teamleaderem. Mowie po prostu, ze to jest gra stworzona dla ludzi, ktorzy chca sie bawic w teamplay. Jesli nie masz ochoty na gre w teamie, to wyjdz z serwera i graj sam, albo graj w Quake'a 1/1 i nie psuj zabawy innym. Zachowujac sie w ten sposob, pokazujesz tylko jakim dojrzalym emocjonalnie studentem jestes. Wiesz, ja tez przez ''okres buntu'' kiedys przechodzilem i sprzeciwialem sie wszystkim i wszystkiemu bez zadnego szczegolnego powodu, ale to bylo dawno temu, mialem wtedy 12-13 lat... |
|
|
|
23:16, 2 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Jak zwykle króliku sam spamm. Zero argumentów. Piszesz żeby pisać. Żeby mieć ostatnie zdanie. Nawet jeśli jest żałosne - żałosne jak króliki z kreskówek. Żeby zaistnieć. Żeby zagłuszyć kompleksy - może nie spowodowane z twojej winy. Może koledzy cię krzywdzili, może rodzice. Trudno. Życzę ci powrotu do świata rzeczywistego. Bo wirtualny chyba trochę ci wypaczył postrzeganie tego naookoło. A czym mam 28 lat to przekonasz się w styczniu. Pamiętasz że obiecałeś mnie odwiedzić. Przypominam ci to na forum gdybyś przypadkiem zapomniał. POzdro all PS. Adminie przyrzekam że to juz przedostatni raz złamałem reg forum. (bo ostatni to przed śmiercią). |
||
|
|
|||
23:48, 2 11 2003
|
|
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 8 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 644 |
Kochanie, przeczytalem twoj tekst, moze tylko w miare pobieznie ale wystarczylo.
Mozna go tak podsumowac: Bleble, jestem najmadrzejszy, ble ble, 90% innych ludzi to idioci, bleble, mimo ze jestem taki madry to gram w ET, (jakies niesamowicie dlugie, wielosylabowe slowo), bleble, itd itp. Coz z tego wynika? Do internetu trafiaja ludzie, ktorzy powinni jeszcze bawic sie klockami lego, albo dalej stac w bramie/pod blokiem. <= No coz... Jezeli tak patrzysz na wiekszosc graczy online, to tez moge ci powiedziec ze gry online nie jest czyms co przyciaga smietanke intelektualna... Badz co badz to jest tylko gra, i nie ma raczej nic w niej wyzywajacego. Chyba ze sie ze mna nie zgadzasz:D..... Jest powiedzenie; maly umysl, male przyjemnosci Jak z tym walczyc? Nie da sie. Chyba zeby zalozyc zahaslowana, odrebna czesc internetu, do ktorej wstep mozna byloby uzyskac rozwiazujac serie losowo generowanych testow IQ. <=== Ooooo, dobry pomysl:) Myslalem ze powiedziales ze granie nie ma nic wspolnego z inteligencja w ostatnim poscie... No i do dupy z demokracja tez, niech tylko smietanka ma glos Jezeli sie ze mna nie zgadasz, to widocznie jestes jednym z ''nich''. <=== Hehehehe Co sprowokowalo mnie do napisania tego posta? Wiele rzeczy, zbieralo sie to od dluzszego czasu... (teraz nastapi mnostwo smutnych historii) <=== Co moge na to powiedziec? Jest to wkurzajace ale po prostu nalezy do uroku internetu. Jakis gowniarz z kompleksami dostaje wladze adminowska i kozaczy... Jedynie co zrobic to znalezc inny server, a nie pisac posta i mialczec. Najlepiej wyzwac jego klan i zrobic im z tylka wiatrak. Ja nie jestem zadnym teamleaderem. Mowie po prostu, ze to jest gra stworzona dla ludzi, ktorzy chca sie bawic w teamplay. Jesli nie masz ochoty na gre w teamie, to wyjdz z serwera i graj sam (...) <=== kochanie, to jak ludzie graja na FFA to ich sprawa. Jezeli chcesz zagrac z teamwork to zagraj w spara. Jezeli twoja druzyna sklada sie z warzyw to albo znajdz inny serv, przylacz sie do innej druzyny, albo potrenuja aima. To nie jest twoim zadaniem ustawiac ludzi, mowic im jak maja grac. Wydaje mi sie ze po prostu brakuje ci sparow... Nie wiem.... nie mieszkam w Polsce od 9 lat i tutaj jest wogole inna atmosfera w srodowisku online.... Wydaje mi sie ze polacy po prostu lubia narzekac, mialczec i pisac forumy. Na pewno nigdy przedtem nie slyszalem o mieszaniu IQ z graniem online:) Prawdopodobnie dlatego ze to nie ma jedno z drugim nic wspolnego... Miejmy tez nadzieje ze internet bedzie dostepny dla wszystkich ludzi, nawet tych mlodych i glupich, i ze naprawde inteligentni ludzie zajma sie czyms bardziej inteligentnym:) |
|
|
|
23:59, 2 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
Wiesz, vril, nie wiem, może to ja jestem jakiś nieobyty, nieświatowy i w ogóle, ale wszędzie, gdzie grałem na zachodzie, ludzie generalnie starali się jednak robić coś żeby team wygrał. Piszesz, że jeśli domagasz się teamplaya, to żeby pograć sobie spara? A ja odpowiem inaczej - jeśli chcesz potrenować sobie trickjumpy, to załóz sobie serwer na 127.0.0.1 i trenuj do woli, bo na serwerze tylko slota zajmujesz, na którym ktoś chciałby jednak pograć. Na większości forów zachodnich nie ma dyskusji takiej jak tutaj, bo tam po prostu nikt nie ma wątpliwości, że nawet na FFA najważniejszy jest teamplay i granie dla teamu - i może dlatego na zachodnich serwerach tak przyjemnie się gra... to chyba tylko u nas w Polsce dominuje indywidualizm i 'mam w d*.* resztę teamu nikt mi nie będzie mówił, co mam robić'. Jasne, czasami ludzie przesadzają z wymaganiami (Jaceq też
|
|
|
|
0:05, 3 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
nie, naprawde mam tego dosc... jak ktos moze mnie oceniac nie znajac mnie? nie uznaje czegos takiego jak swiat wirtualny. wchodze, pogram w et, pogadam ze znajomymi z rtcw, z ktorymi pilem lub nie pilem, posciagam rzeczy i na tym konczy sie moj swiat wirtualny. jestem zalosny? spox, twoja opinia. dla mnie ty jestes zalosny i wszystko jest klar. ale prosba, cokolwiek, cokolwiek piszesz nie wlaczaj do tego moich rodzicow. po prostu nie rob tego. to jest zerowanie na najnizszych instynktach... od tej chwili jestes dla mnie chodzacym scierwem, nie chce cie widziec/slyszec/znac. mam nadzieje ze to byl twoj ostatni post, panie rozdwojenie jazni. aha, wiesz co mnie wkurza najbardziej? ze masz 16 lat a budujesz jakis pseudo wizerunek. mnie co poniektorzy ludzie widzieli i znaja. ciebie nie. kto jest bardziej wiarygodny? ps: postuluje o bana na forum dla letkasa. jezeli ma to sie skonczyc banem dla niego i dla mnie (obraza, no topic etc) zgadzam sie. chociaz... letkas stara sie obrazic wielu, ja tylko niego. nie nawidze zaklamania i narcyzmu a on dla mnie pod tym wzgledem jest idealem. |
||
|
|
|||
0:08, 3 11 2003
|
|
|
Z tymi zachodnimi serverami sie nie zgadzam calkowcie.... 80% mojej kariery FPS odbylo sie na skandynawskich/niemieckich serverach. Poziom skilla byl wysoki, wiele znanych postaci tam gralo. Ale rzadko ktos z nas bral enga zeby radar wysadzic:)
Wydaje mi sie ze polacy graja za malo sparow... Np. jak gralem w Instant Defeat, mielismy przecietnie poltora spara na dzien, gdzie wszystko musialo chodzic dokladnie jak w zegarku (i to bez krzykow:D (pozdrowienia Jaceq)). Przed takim sparem lubialem wejsc na jakis serv i po prostu rozgrzac mojego aima, sprobowac wejsc na jakas trudno dostepna lokacje, slowem pograc FFA. Natomiast denerwoja mnie blazni z jakiegos podmorkowego klanu ktorzy mowia mi jak ja mam grac. I do tego ublizaja mojej inteligencji:) |
|
|
|
0:17, 3 11 2003
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Akurat tego że ktoś prześcignie mnie w ilości postów i ich długości tak jak to czyniłem na Hive to ja wcale nie beweare się. Nie gram aktywnie w ET, większość spraw typu czity, kultura, czy dziesiątki innych jakże poczytnych i wartościowych i głębokicj intelektualnie tematów mało mnie interesuje. Tematy powtarzają się, te same tematy mieliśmy w RTCW to po ch.uj tracić czas na czytanie czy odpisywanie. Bardzo duży procent idiotów piszących idiotyczne posty powoduje że lubie sobie czasami odpisać jeszcze bardziej idiotycznym postem ale to wszystko. Również żałuje że na tym forum nie jest aktywny bel. Tandem Swiety+bel rozp.ierdoliłby to forum w drobny mak. A gdyby jeszcze Swiety+bel byli tu moderatorami to rozpier.doliliby to forum w drobny mak x2 A wracając do teamatu chmastwa to ja to podsumowuje (już ktoś to chyba zrobił) jakże trafnym zdaniem Wszedłem, pierdłem, bekłem i wyszedłem bo chamstwa nie zniese. |
||
|
|
|||
0:18, 3 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
proszę nie róbcie mi tego.... chlip chlip, już więcej nie będę... chlip chlip. Przyrzekam że nie nazwę już mr. U inaczej jak różyczką... chlip chlip. Nareszcie przyznałeś żę przegrałeś. Skończyły ci się argumenty. Nie dałeś rady niestety. Nic nie udowodniłeś - więc zosatało ci tylko jedno - żebranie o bana dla mnie. Pathetic. RIP - w twoim przypadku - REST IN PAIN Pozdro all |
||
|
|
|||
0:20, 3 11 2003
|
|
|
ahha, o to ci chodzi...
ok, przegralem z letkasem. jest lepszy. potrafi bardziej w(słowo na k)iac. ja, na to wychodzi ze nie. przegralem jak nic. booosh, co za czlowiek :/ |
|
|
|
0:20, 3 11 2003
|
|
|
Jezu, Letkas, stfu n00b.
|
|
|
|
0:25, 3 11 2003
|
|||
|
a ty myślałeś że mi chodzi o cos konkretnego??? po...ało??? te forum i dyskusje na nim z tobą i podobnymi do ciebie traktuję jako dobrą zabawę.... oczywiście zaproszenie na styczeń jest dalej aktualne |
||
|
|
|||
0:31, 3 11 2003
|
|
|
to jestes jeszcze glupszy niz myslalem...
aha, jak tylko bede jechal, dam znac... bring ur whole cru :[ |
|
|
|
0:35, 3 11 2003
|
|
|
eee ja jednak myślę że w twojej stupidy ciebie nie przebiję....
|
|
|
|
0:37, 3 11 2003
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 29-10-2003 Nr użytkownika: 602 |
Siema All !!! Mam pytanko o sens tego zdania. Czy to znaczy, że grający w Cs-a są ułomni? Bo ja osobiście gram w niego w akademcu minimum 7h dziennie i podobnie jak wiele innych osób uwazamy co innego! |
||
|
|
|||
0:39, 3 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Validating Postów: 221 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 20 |
vril, letkas, usagi - panowie, siedzicie tu jak na irc'u ... wszedlem na to forum godzine temu i tez wiekszosc z was sledzila ten temat, tak jak dokladnie robicie to w tym momencie, czekajac na kolejna odpowiedz "rywala"... wydaje mi sie, ze do takich dyskusji powinniscie jednak wybrac irca - forum, takie jak to, nie sluzy prywatnym potyczka
|
|
|
|
0:46, 3 11 2003
|
|
|
Wlasnie ze nie. Forum pozwala na przemyslenie swoich argumentow (co nie znaczy ze staja sie przez to lepsze:D) i to tego uwaza sie co sie pisze poniewaz inni na to patrza (co wcale nie oznacza ze sie uwaza:D). Do tego sa wlasnie forumy:)
|
|
|
|
0:49, 3 11 2003
|
|||||
|
hm sorka, byc moze uzylem zbyt duzy skrot myslowy... chodzilo mi o to ze letkas pasuje do tej gry (gdzie potrzebne sa chec zrozumienia innych, wspolpraca i wspolne dzialanie) jak gowno do kawioru. a ze trafilo na countera... to mogl byc kazdy wybrany tytul |
||||
|
|
|||||
0:54, 3 11 2003
|
|
|
uwielbiam patrzeć jak króliczyna się tłumaczy. aż dziw bierze że zrobił fois pass - przecież to taki wyważony, inteligentny i "równy ziom" hehehe
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |