![]() ![]() |
22:47, 3 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 42 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 493 |
Usagi ma racje:) Zajace rulez! Kwasiarze bleeee
|
|
|
|
23:09, 3 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
JA mam racje
|
|
|
|
23:33, 3 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Ale masz wypasioną koszulkę chłopaku. Za...istą. A są jakieś z tytułem - "jestem z prowincji. to widać, słychać i czuć"?
|
|
|
|
0:03, 4 11 2003
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 29-10-2003 Nr użytkownika: 602 |
Blinkkin, mam małą sugestię. Jak Ci sie nie podoba ten topic to go nie czytaj i sie na nim nie udzielaj, a nie od razu rzucasz hasło żeby go usuwać.
A co do osoby (?)Carnage, no cóż, zawiść ludzka nie zna jednak granic.... szczególnie tych ze wsi. I pytanko do zebranych lingwistów (bo jak czytalem jesteści nieźli w te klocki): -jak sie po łacinie pisze "liberate tute me ex infernis" (zeby sie nikt nie przyczepil od razu mowie że nie wiem) |
|
|
|
0:42, 4 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 582 |
dotarlem do tego miejsca w tym topiku i chcialbym zadac tylko jedno ale chyba calkiem niezle pytanie:
gdzie jest moderator? |
|
|
|
5:03, 4 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 95 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 339 |
ROTFL
Z tego calego Topica ... Usagi roz..ebal mnie: honorowym krolikiem roninem... Zostawcie ten topic. Zmiencie nazwe na :flame: I kazdy bedzie mogl wpasc i pobluzgac. Widzialem takie specjalne poligony na kilku juz boardach. Wentyl bezpieczenstwa. Btw.. Vrilllll co ty. pi.... 90% twojego grania FFA to granie teamowe. Przynajmniej z Rtcw tak cie pamietam. PS. O 9 wieczorem w 3miescie...zostalem wyrwany telefonem prosto z fotela dentystycznego... Okazalo sie, ze musze NATYCHMIAST zapierdalac do Wawy - na jutro mam projekt do oddania - coz.. przeplyw informacji ROX. Kocham bumelantow prowadzacych projekt... ( we wtorek mialo byc omowienie poprawek.. a nie oddanie projektu....) Jest 4 w nocy... siedze (juz od kilku godzin) w wawie z bolacym zebem i napierdalam glupia reklame - zalamka. Ten topic poprawil mi humor - za co wam serdecznie dziekuje. |
|
|
|
8:24, 4 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
naprawde jest komiks o honorowym kroliku-roninie. zwie sie Usagi Yoijimbo i jest dostepny rowniez w Polsce (dzieki nakladom, oddzielnie, Mandragory i Egmontu). nie dokladnie stad, ale to przynajmniej ladnie pasuje do opisu.
a usagi? po japonsku to krolik |
|
|
|
10:23, 4 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
Moderator chciał się tylko poprzyglądać czy sami użytkownicy bez interwencji potrafią sobie jakoś poradzić z takim czymś i jak daleko to zajdzie.
Pozatym temat jest jak najbardziej o chamstwie i braku kultury na serwerach. A okazało się że niektórzy z nas dali piekny przykład tegoż braku kultury a także i myślenia na tymże forum. Pomyliłem się bo myslałem ze aż tak nie będzie to przegiete i za to moge się tylko uderzyć w pierś. Co do samego tematu to nie skasuje go bo po co ? Topic zostanie lecz jako zamkniety. Tak aby z paru co ciekawszych wypowiedzi można by się bylo ponabijać i jako przykład jak topic nie powinnien i nie może wygladać. Dla mnie sprawa zakończona szkoda tylko że trzeba na siłę robic takie rzeczy a tłumaczeniem nie idzie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |