![]() ![]() |
11:30, 29 12 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 19-09-2004 Nr użytkownika: 2833 |
1. Czy ktos wie jak "udawac swoja smierc", inaczej mowiac kłaść sie udajac trupa ?
2. Czasem widuje gosci co rzucaja nozem. Wie ktos jak to zrobic ? Za pomoc z gory dzieki. |
|
|
|
11:34, 29 12 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
to znaczy ze grasz na jakis wiesniackich warzywniakach ...
komenda /playdead .. udawanie trupa .. wylacznie na modzie shrub a rzucanie nozem? pierwsze slysze ... na jakim to modzie widziales? |
|
|
|
23:58, 29 12 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
Nożem można rzucać też na shrubie. Sam widziałem jak w RtCW [nie ET!] ktoś na shrubie rzucał nożem.
Masz zależnie od serwera pewną liczbę noże [tam było chyba 8] i za pomocą klawisza wyrzucenia broni rzuca się nożem. Tak było w RtCW, a w ET jest inaczej, bo wiadomo nie można wyrzucić broni. Zacytuje manual shruba QUOTE THROWABLE KNIVES - new for 3.0 -------------------------------------------------------------------------------- Cvars: g_throwableKnives default: 1 initial number of throwable knives g_maxKnives default: 5 max knives one can carry g_knifeDamage default: 35 max damage thrown knife gives When g_throwableKnives is set, players start off with g_throwableKnives knives that can be thrown by selecting the knife and hitting the "+dropweapon" key. Setting g_throwableKnives to -1 gives players an unlimited number of knives to throw. Players can throw one knife every .75 seconds. Setting g_throwableKnives to 0 disables this feature. If a player misses and the knife lands on the ground, it can be picked up and added towards the total number of knives he has left to throw. This amount, where applicable, is displayed in the chat area when a player switches to his knife. If a knife hits an enemy, it does a maximum of g_knifeDamage damage. If friendly fire is on, it will do the same damage if a knife hits a teammate. If friendly fire is off, a knife that hits a teammate will instead go towards that teammate's throwable knives count. g_maxKnives is the limit to how many knives one can carry at any given time. Though a player can continue to pick up knives, he will only have up to g_maxKnives knives at his disposal. Setting g_maxKnives to 0 removes this limit. Zainteresowanych odsyłam na domową stronę shruba shrub mod |
|
|
|
15:45, 30 12 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 28-09-2005 Skąd: warszawa Nr użytkownika: 5010 |
ja tez to widzialem w et ale to z tego co wiem to chyba jakis mod
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |