![]() ![]() |
21:24, 10 05 2007
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 19 Dołączył: 28-02-2007 Nr użytkownika: 7489 |
Napisalem ten temat dlatego bo nienawidze cziterówjak kazdy z was. Niektorzy pomysla ze to nie potzrebane robic lieste cziterów ale moim skromnym zdaniem dobrze wiedziec:)
Name: .:VC:.Voodoo Activity Server: Karoo Enemy Territory Smurf's Pub. |
|
|
|
22:28, 10 05 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
bezesns, koles zmieni nicka i co po takich danych, guida bys chociaz wkleil. rotfl
chociaz teraz to i tak walka z wiatrakami, guidspoof i jazda |
|
|
|
6:24, 11 05 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 33 Dołączył: 15-04-2007 Skąd: Czechowice-Dziedzice Nr użytkownika: 7738 |
guida też nie problem zmienić ;/
|
|
|
|
12:39, 11 05 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 79 Dołączył: 21-03-2007 Skąd: GLiwice Nr użytkownika: 7602 |
Ech można zmienić, ale niektórzy są za tępi na to
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecod...pbGuid=5fedeee4 http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET Ech członkowei klanu >eGaming aż żal
Załączony plik
|
|
|
|
15:18, 11 05 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
OMG nie bawcie się w ET.owned na forum EnemyTerritory.pl bo to jest bezsens... 'łapanie cheaterów' to tylko et.owned się bawi i niech się bawią dalej, bo jak dla mnie jest to chore. Co z tego, że złapia cheatera? Kolo zmieni sobie guida/disc itd, nicka i dalej bedzie ownować na FFA. Listy cheaterów sa pointless... ośmieszają tylko samych cheaterów, co nie powstrzymuje ich od dalszego grania.
|
|
|
|
15:38, 11 05 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 26-04-2004 Nr użytkownika: 1791 |
CYTAT(TheOtherS!de @ 11:39, 11 05 2007) [snapback]61853[/snapback] Ech można zmienić, ale niektórzy są za tępi na to http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecod...pbGuid=5fedeee4 http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&a...amp;gamecode=ET Ech członkowei klanu >eGaming aż żal fakt m0ment cheatowal ale poleciał, a krasna jakbys nie zauwazyl juz od dwoch skanów ma czysty yawn, a iXi o wiele wiecej :) wiec o co chodzi?:) ps. mam wrazenie ze robisz to ze złosci za to że zostaliscie usunieci w cup'ie z invite i musicie grac w kwalifikacjach :o |
|
|
|
16:44, 11 05 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 79 Dołączył: 21-03-2007 Skąd: GLiwice Nr użytkownika: 7602 |
CYTAT(Mefiu @ 16:38, 11 05 2007) [snapback]61870[/snapback] fakt m0ment cheatowal ale poleciał, a krasna jakbys nie zauwazyl juz od dwoch skanów ma czysty yawn, a iXi o wiele wiecej :) wiec o co chodzi?:) ps. mam wrazenie ze robisz to ze złosci za to że zostaliscie usunieci w cup'ie z invite i musicie grac w kwalifikacjach :o Po pierwsze to mój klan nie bierze, jak na razie udziału w żadnym cupie wiec nie robię tego ze złości. Po drugie grałem mixa przeciwko nim i sprawdzałem sobie, z kim gram. Po trzecie w moim mniemaniu ktoś, kto miał cheatea jest nic nie wart, pomimo że teraz może nie cheatować kiedyś to robił, czyli był ………….Itd. Tak, więc jak widzę, że ktoś świetnie gra a złapano go na cheatach to nasuwa mi się myśl: - skoro jest taki dobry to po co i dlaczego cheatował - skoro był nobem i używał cheatów, a teraz nagle jest pro, jest to spowodowane wzrostem jego skilla czy może ma lepszego, chaxxa?? Takiego którego nie wyłapuje PB PS był remis i nie chcieli grać decidera
Załączony plik
|
|
|
|
16:55, 11 05 2007
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 28-02-2007 Skąd: KrakóW Nr użytkownika: 7491 |
Dla mnie osoby uzywające CZITóW są śmieszne... chcą zaistniec? znaleść kolegów...? może w prawdziwym świecie taka osoba nie odnajduje akceptacji u rówieśników i szuka jej w wirtualnym świecie "polu walki" chce pokazać za wszelką cenę swa wyższość :D albo poprostu jest Z!@#.em :D Je.bać Czity ;d
|
|
|
|
18:35, 11 05 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 11-05-2007 Nr użytkownika: 7907 |
Mefiu jasne. To są nawróceni cheaterzy co kiedyś bawili się aimbotami na FFA ale teraz są czyście jak łza bo od 2 zmian guida, żaden PB ich nie złapał.
|
|
|
|
14:41, 12 05 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 12-05-2007 Nr użytkownika: 7917 |
hahaha, smurfs pub ?!
mam tam bana za rzekomego aimbota, bo admin servera to angielski idiota.. server mierny, nie ma pb itd,itp. |
|
|
|
0:15, 13 05 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 33 Dołączył: 31-10-2004 Nr użytkownika: 3115 |
heh morfeus ok to my dalej w et.owned bedziemy sie w to bawic a ty dalej siedz z zalozonymi rekami i narzekaj.
pozdro. |
|
|
|
14:47, 13 05 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 13-05-2007 Nr użytkownika: 7927 |
Rzeczą oczywista jest to, iż zaraz po moim poście zostanę obtytułowany głabem debilem itd itd. Jenak ja mam do tej gry zupełnie inne podejście. Jako customer netCoders.be gram na full auto bocie na FFA. Powiedzcie mi jaka jest różnica czy gram na pełnym auto, czy na human bocie jak np. butchji oraz bardzo duża częśc najlepszych klanów? Tak czy siak nie jest to skill człowieka lecz programu. Tak więc w ET gram tylko na bocie, podziwiam ludzi z nC gdyż są to osoby inteligentne, wcale nie głupie dzieci, znają się na rzeczy, a biorac przykład z codera od którego kupowałem swojego bota, który ma on 13 lat, jest Polakiem, zdania buduje lepiej niż większość 20 letnich graczy, a angielski ma na poziomie tak wysokim iż wiele osób chciałoby mu dorównać, naprawdę jestem pod ogromny wrażeniem. Pełne wsparcie techniczne, super prof. Tak więc mówcie co chcecie, jednak ja swojego zdania nie zmienię.
Pozdrawiam serdecznie f. |
|
|
|
15:38, 13 05 2007
|
|
|
Jak by był taki cudowny jak go opisujesz to tworzyłby antyhaxxy a nie haxxy o_O
|
|
|
|
17:34, 13 05 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 13-05-2007 Nr użytkownika: 7927 |
Po co tworzyć antyhaxy do takiej gry jak ET. Bezpłatna, zero wsparcia ze strony producenta. Tworzac haxy zarabiasz, i to niemałe pieniądze gdyż każdy bot posztuje od 200 do nawet 500 zł. PB olewa tak naprawdę ET, bo popatrz szczerze, co oni mają z bezpłatnej gry? Nic. A poza tym gdyby nie tacy ludzi jak wyżej opisany coder, nie miałbym teraz świetnego bota, na którym fun na serwerach mam znacznie wyższy, niż ludzie którzy grają w tą grę przez długi okres czasu, naprawde sie starają, jednak nie moga pokonać wielu przeciwników tylko dlatego bo owi przeciwnicy mają humanized bota. A prawda jest taka iż w wielu przypadkach gracze bez bota byli by lepsi. Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję.
|
|
|
|
20:21, 13 05 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 308 Dołączył: 10-04-2004 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 1690 |
CYTAT(fckmayday @ 17:34, 13 05 2007) [snapback]61953[/snapback] Po co tworzyć antyhaxy do takiej gry jak ET. Bezpłatna, zero wsparcia ze strony producenta. Tworzac haxy zarabiasz, i to niemałe pieniądze gdyż każdy bot posztuje od 200 do nawet 500 zł. PB olewa tak naprawdę ET, bo popatrz szczerze, co oni mają z bezpłatnej gry? Nic. A poza tym gdyby nie tacy ludzi jak wyżej opisany coder, nie miałbym teraz świetnego bota, na którym fun na serwerach mam znacznie wyższy, niż ludzie którzy grają w tą grę przez długi okres czasu, naprawde sie starają, jednak nie moga pokonać wielu przeciwników tylko dlatego bo owi przeciwnicy mają humanized bota. A prawda jest taka iż w wielu przypadkach gracze bez bota byli by lepsi. Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję. Jak dla mnie masz odwrocone wartosci i tyle na ten temat. Jak dla mnie (i pewnie wiekszosci graczy w jakakolwiek gre) najcudowniejsza rzecza jest wlasnie dojscie do pewnego poziomu, dzieku praktyce i wlozonej pracy. Boty to pojscie na latwizne. Wlasnie to ty jestes dla mnie dziwny, skoro kupujesz bota do bezplatnej gry. Dla mnie wlasnie jest szczytem glupoty, wydac 300 zl za bota, niz zaoszczedzic i wydac jakos z glowa. No coz ale moze poprostu to ja jestem jakis dziwny... |
|
|
|
20:52, 13 05 2007
|
|
|
CYTAT(fckmayday @ 18:34, 13 05 2007) [snapback]61953[/snapback] Tak więc granie czysto w ET jest bez sensu. Dziękuję. O_o Jakie ty masz wartości moralne?? Chyba ich nie masz. Co do pieniędzy, super zarabiają, ale w moim odczuciu są to zarobki nie uczciwe. Jak by zrobili odpłatnego antybota też by na tym zarobili sam bym za niego zapłacił 400 zł. W ten sposób moje wartości moralne by nie ucierpiały a Oni mieli by z tego więcej pieniędzy, bo mogliby je z łatwością rozprowadzać. Na cheatach nigdy nie będę grał nawet gdyby mi za to płacili. Tak wiem nigdy nie będę super graczem i nie wystąpię w ETTV, ale nie będę jakimś pop…. co gra na haxach. Nie wiem jak ty, ale ja gram dla przyjemności i czerpie ją z tego, że coś potrafię i to uczciwie nie potrzebuje jakiegoś „głupiego” programu. Po prostu reprezentuje coś sobą. I co najważniejsze rodzice wychowali mnie na uczciwego człowieka. Tak wiem napiszesz, że to tylko gra, ale (zawsze istniej jakieś ale )
Załączony plik
|
|
|
|
22:47, 13 05 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
CYTAT(fckmayday @ 14:47, 13 05 2007) [snapback]61948[/snapback] Rzeczą oczywista jest to, iż zaraz po moim poście zostanę obtytułowany głabem debilem itd itd. Jenak ja mam do tej gry zupełnie inne podejście. Jako customer netCoders.be gram na full auto bocie na FFA. Powiedzcie mi jaka jest różnica czy gram na pełnym auto, czy na human bocie jak np. butchji oraz bardzo duża częśc najlepszych klanów? Tak czy siak nie jest to skill człowieka lecz programu. Tak więc w ET gram tylko na bocie, podziwiam ludzi z nC gdyż są to osoby inteligentne, wcale nie głupie dzieci, znają się na rzeczy, a biorac przykład z codera od którego kupowałem swojego bota, który ma on 13 lat, jest Polakiem, zdania buduje lepiej niż większość 20 letnich graczy, a angielski ma na poziomie tak wysokim iż wiele osób chciałoby mu dorównać, naprawdę jestem pod ogromny wrażeniem. Pełne wsparcie techniczne, super prof. Tak więc mówcie co chcecie, jednak ja swojego zdania nie zmienię. Pozdrawiam serdecznie f. Rotfl. Niezle masz na!@#ane we lbie. Jestes ciezkim frajerem placac za prosty program jakakolwiek kase. Tak to jest teraz, z dziecmi neostrady. ![]() Rywalizacja to jedno, a kurestwo i sk#!@!#ynstwo jakie wy popelniacie to druga sprawa. Cale szczescie patrze na was prostackie niewychowane gnidy z boku. |
|
|
|
23:47, 13 05 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
= falub
|
|
|
|
0:02, 14 05 2007
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
= kaurz
|
|
|
|
7:37, 14 05 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=6606
http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=261 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |