![]() ![]() |
0:39, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 5-10-2003 Nr użytkownika: 390 |
ciekawe czy po zamknięciu bądź usunięciu tego tematu przez moda przyjdzie "problem z nickiem 3" ??
Ja sie tylko zastanawiam, kiedy Cipper zdecyduje sie opowiedziec nam o swoim prawdziwym problemie i zalozy topic ''problem z glowa''. ;) |
|
|
|
1:30, 13 11 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Zipper po pierwsze jestes widoczny na forum. Duzo tu dzialasz. Nie watpie ze po sceny rtwc jak slyszy Zipper to od razu z toba i sie to kojarzy. Ja nie pozjadalem wszystkich rozumow tylko dawalem ci sensowne przyklady ze mozesz nie miec sie o co pieklic! Bardzo sie ciesze ze grasz dluzej ode mnie w rtwc, ale to nie jest istotne. Zrozum jak ktos nie pisze na tym forum to nie znaczy ze nie gra w ET. Zrozum to. A teraz powiem co mysle o tym topicu. Przeczytale go i pomyslalem "taki problem moze miec tylko jakis dzieciak". Patrze na twoja strone. Ile masz lat?? 13!! Ja chyba jestem mistrzem dedukcji co?? Nie gram w ET od wczoraj, ale jeszcze sie nie spotalismy na zadny serwie. Co to oznacza?? Mysle ze w twoim mniemaniu znaczy to ze ja wogole nie gram w ET, albo gra od tygodnia. Zastanow sie czasami co piszesz. Jeszcze jedno. Chyba przydaloby ci sie usuniecie podpisu pod twoimi postami, bo wcale nie piszesz madrych postow, nawet jak na twoj wiek. |
||
|
|
|||
2:14, 13 11 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Niby topic z dupy ale sami zastanówcie się.
Powiedzmy że gracie już dość długo na scenie ET (powiedzmy że jeszcze wczesniej RTCW) i nagle zaczynają grać nieświadomi początkujący kolesie z nickiem takim samym jak WY ? Pół biedy jeśli jeszcze ma całkowicie inne kolory w tagu itp ale jeśli prawie takie same ? Założe się że duża część z was poleciała wyżalić się z tym na board Właściwie to kultura nakazuje tylko aby oddać nick graczowi który dłużej przebywa na jakiejś scenie. Kultura no bo co innego ? Przecież nie zabanujecie kolesia na wszystkich serwerach. Może on tego nicka używa od urodzenia (na mnie Swiety wołają od przedszkola), może wcześniej grał z nim w inne gry i to już kupe czasu temu (powiedzmy że zaczynał z nim w Diablo I czy Q1). Ale jeśli móiwsz mu że gra z twoim nickiem a on ci mówi spier.dalaj ... to co ci pozostaje ? Możesz się conajwyżej wyżalić na boardzie. Ja dawno temu gdy zacząłem siedzieć na ircu (jeszcze wtedy na ircnecie) to miałem podobny problem. Pogadałem kulturalnie z kolesiem i .. oddałem mu nick ponieważ koleś zaczął siedzieć na Ircu dużo wczesniej niz ja. Dopóki koleś nie używa takich samych kolorów (czyli można powiedzieć że się podszywa) to jest mały problem. Jeszcze mniejszy jest jak koleś gra w klanie. Wtedy wiadomo z reguły że np Poison|Zipper czy C4|Zipper to jest co innego niż Zipper. Zipper nie jest jakimś tam zasłużonym graczem (powiedzmy że do elity nie należy) i większość (mnie też) to pewnie zwisa i powiewa że mamy dużo Zipperów. Ale jeśli nagle pojaiłiby się drugi Prosper czy Angel to pewnie byłaby większa afera. Ale granie z nickiem kolesia który jest bardzo mocna kojarzony z daną sceną gry jest zasłużony i ogólnie można powiedzieć że należy do tzw elity to już jest przegięcie. Zaraz pewnie setki osób odpowiedzą: No tak C4 czy Poison może wszystko a biednemu wiatr w oczy, elita suxx itp. Ale dopóki z tym samym nickiem gra kilka noobów czy przeciętniaków to dla mnie jest mały problem bo poprostu większosć z was nawet tego nie zauważy. Ale napewno zauwązycie dwóch kolesi z nickiem Angel czy prosper. Mądry Polak po szkodzie może powiedzieć. Trzeba było sobie wymyśleć oryginalny nick. I ma racje. Zafascynowany twórczością Edi800 grałem krótki czas jako POMPA DO BETONU. I raczej nie bałem się że ktoś podwędzi mi nicka. Bo sami powiedzcie jak dużo Pomp do betonu spotkaliście na serwerach ? Nick Zipper moralnie nalezy się Zipperowi (temu o którym tu mowa) Chyba nawet kiedyś grał w Poison.rtcw ale to chyba było 1,5 roku temu. Ale jak to zrobi żeby był tylko jeden Zipper to już mnie raczej nie obchodzi (podobnie jak większosci osób którym chyba jest wszytko jedna czy gra 1 Zipper czy 10 Zipperów) |
|
|
|
2:14, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 99 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: z Nienacka! Nr użytkownika: 262 |
ja jeszcze raz sugeruje porozmawiac, w normalny sposob. Sam mialem kiedys podobna historie, tyle, ze chodizlo o fake'a, ktorego uzywalem. Na pcozatku zdrowo sie zdenewowalem, potem pogadalem z kolesiem w normalnym z sposob, z pelbym szacunkiem etc. bez robienia zadnych afer i wszytsko skonczylo dobrze i szybko. I zdanie do Zippera - znacznie latwiej jest sie dogadac traktujac druga osobe na rowni.
|
|
|
|
13:52, 13 11 2003
|
|||||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 106 Dołączył: 14-07-2003 Skąd: Żory Nr użytkownika: 25 |
Świety od przedszkola to ty byles aniołek
ktoi pozwolil ci mowic na mnie cipper bo to jest wymysł głowy acida (h2so4) i niech tam pozostanie. a co do głowy to ty masz problem i to spory
HA! te strone robilem jak w rtcw gralem jesio na byry ;o wiec dawno temu majan tysz wzioł na swoja strone te zdjecie bo powiedzial ze wygladam jak hardcorowy wolfplayer ;o? a nie na tym ktore mu posyłalem. a ty myslisz ze jak masz 17/20/30/80 ;o lat to jestes kozak ?ty tesz tak wygladales moze nawet gorzej np jak kraweznik ? skad moge to wiedziec wiec niep****ol mi tu o moim wygladzie jakbede chciał porady to pójde se do salunu pieknosci watpie czy np jak jakis koles wziął se nika prosper i wtedy prosper którego znamy pogadał by znim a jak by niedziałalo to co jak mówi swiety pozalil by sie na boardzie. ja zalozylem ten topic zeby ludzie mnie niemylili bo sam napisales w pierwszym poscie ze myslales ze ja do twojego klanu przyszlem...... az takli głupi to ja nie jestem ;o ale sie roizpisalem o ku*** ;p niebede sie tutaj kłucił bo widze ze z porzadnego topicu zrobiliscie warzywniak |
||||
|
|
|||||
15:47, 13 11 2003
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Ja mam 19 lat i nie uwazam sie za kozaka. Widze tez ze masz probemy z czytaniem ze zrozuieniem. Ja nie pisalem o twoim wygladzie tyko wieku!!!! Czytaj to co jest napisane i staraj sie to zrozumiec. To naprawde nie jest trudne. Wyglad tu nie ma nic do rzeczy. Musialbym byc idiota zeby oceniac kogos po wygladzie. Skoro masz wiecej niz 13 lat i wciaz masz takie problemy to nie swiadczy dobrze o tobie. Ja nie mowie, ze musisz przejsc koo tego obojetnie. Po czesci cie rozumiem, bo sam bym sie wkurzyl jakby ktos podebral mojego nicka, ktorego wymyslilem baaaardzo dawno (jeszcze przed RTWC), ale jesli juz to staralbym sie zalatwic to z tym kims to nicka podebral, a nie lecial ze skarga na forum. Wyzaliles sie i co ci to dalo?? I jeszcze raz specjalnie dla Ciebie napisze w osobnym wierszu, zebys nie przeoczyl w tekscie: Ja nie pisalem o Twoim wygladzie, tylko o wieku!!!! PS. To nie jest porzadny temat. |
||
|
|
|||
16:20, 13 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
omg.....porzadny temat......buhaha to ma byc porzadny temat? piszesz ze ktos ma nicka takiego jak ty i dla ciebie to jest powarzne? zastanow sie co piszesz. Ten temat niema jakiego kolwiek sensu wiec niepisz ze jest porzadny.......lol
|
|
|
|
17:59, 13 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 52 Dołączył: 5-10-2003 Nr użytkownika: 390 |
Mucho kissies dla mojego nowego wirtualnego kolegi - Cippera!
|
|
|
|
18:42, 13 11 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Jak widać po kilku ostatnich postach kontynuowanie tego topicu nie ma sensu
Zamykam. Edit Już nie widać tych kilku ostatnich postów z flame-war pomiędzy Carnage a Zipperem bo je skasowałem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |