![]() ![]() |
23:32, 11 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 77 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Kalisz Nr użytkownika: 48 |
Czemu reprezentacja nie gra?? Powinna ćwiczyć by się pokazać a tym Nacional Cup. To, że mają skilla to nie znaczy, że na pewno wygramy. Belgowie którzy niby są najsłabsi w #et-cup doszli do finału
|
|
|
|
7:31, 12 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 55 Dołączył: 28-06-2003 Skąd: Slask City :) Nr użytkownika: 13 |
Wlasnie czemu reprezentacja nic nie gra, nic nie ciwczy? Tyle bylo szumu wokolo tego jaki ma byc sklad, kogo jeszcze sciagnac oraz jaki kraj jest najgorszy w naszej grupie. Wyszlo na to, ze chodz wszystko zapowiadalo sie dobrze wyjdzie wrecz paskudnie. Niby mielismy duze szanse zeby podzialac cos w naszej grupie w cb nations, a jednak nikt nic ku temu nie zrobil
Serce sie kraja |
|
|
|
18:32, 12 11 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
chlopaki spoczeli na laurach. miejmy nadzieje, ze nie skonczy sie tak jak z orlami engela - wzieli sie w garsc, gdy bylo juz za pozno. sekundo skill to nie wszystko, potrzebne jest zgranie, ktorego moze zabraknac reprezentacji. nawet team bez gwiazd moze wygrywac - przykladow jest mnowstwo. terco nie nalezy lekcewazyc przeciwnika, nawet najslabszego rywala, zawsze moze sprawic niemila niespodzinake. kwarco nie mozemy powiedziec czy dobrze trafilismy doputy nie wyjdziemy z grupy, a oddalamy sie od celu z biegiem czasu. gdzie sa sparingi? team poland powinien zagrac przynajmniej z dwoma ekipami z kazdego kraju w grupie. koniec i kropka.
|
|
|
|
18:51, 18 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
patrzac na to obiektywnie, niektorzy juz dzis skreslaja polteam. imo albo dajcie im szanse, zaufajcie, albo sami zagrajcie lepiej ok?
|
|
|
|
13:45, 19 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 55 Dołączył: 28-06-2003 Skąd: Slask City :) Nr użytkownika: 13 |
Nie chodzi o skreslanie POL-Teamu, tylko o fakt, iz mordki wogole nic nie graja. Nie mowie tez ze jestem w stanie lepiej zagrac, bo to nieprawda, ale ET to gra zespolowa. Kazdy z POL-Teamu jets z innego klanu i defacto razem wogle nigdy nie grali, procz tam kilku klanowek :]
|
|
|
|
1:30, 20 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 25 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 684 |
Zapraszam do topicu "Polska reprezentacja ET" tam jest odpowiedz dlaczego PT gra tyle ile gra a bedzie teraz gral jeszcze wiecej.
Odnosnie zgrania i tego ze każda "mordka" 1. Ja, Tsunami, Far - C4 - mamy bardzo dobre zgranie. 2. Ja i Weteran (Janek, Jano i Freak! i jeszcze pare innych ma ników) gralismy kiedys w rtcw w jednym klanie (FF) i tez mamy zgranie, dzieki temu jak wydaje komendy jako TL, wiem co on zrobi i jak zagra. 3. Nikramo, może niegralem z nim w jednym klanie ale gram z nim na ffa od jakis prawie 3 lat, tez wiem jak On gra. 4. Mr.X zawsze jak gram i wchodzi Mr.X na serwer to najczesciej dolacza do mojego teamu i gra ze mna w duecie. Reasumujac, zgranie najbardziej jest potrzebne w ataku - o wiele bardziej niz w obronie, dlatego w ataku: - 1 duet to: ja i Mr.X dlatego ze na ffa bardzo czesto gralismy razem w ten sposob, po za tym bardzo dobrze radzi sobie jako skrzydlowy dla kogos. (Med - Med) - 2 duet to: Janek (Weteran) i Nikramo, poniewaz jak juz pisalem wiem jak Janek gra a Nikramo jest dla niego idealnym medem i razem tworza bardzo dobra "siłe niszczaca" (Lt - Med) - 3 duet to: Far i Tsunami, obaj duzo razem grali i maja dobre zgranie, po za tym PT bedzie gral w duzym stopniu taktami C4 i w tym momencie nie musze mowic Far i Tsunamimu co maja robic bo sami beda dobrze o tym wiedziec. (Eng - Med) I nad takim teamplay teraz bedzie pracowal PT, niestety nie mamy duzo czasu... PS. Macie teraz tyle informacji o PT i stylu gry ze Mad i GalAnonim i jeszcze pare innych osob posikaja sie w gacie bo nie beda wiedzieli co pierwsze zaczac krytykowac.... |
|
|
|
15:31, 20 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Tia no wiec ja na poczatek skrytykuje ton twojej wypowiedzi. Pozdro |
||
|
|
|||
17:41, 20 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 25 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 684 |
KiD jakos nie przejołem sie Twoja krytyka.... może dlatego ze ton mojej wypowiedzi jest spowodowany tym ze 50% graczy ma jakies pretensje i cos by zrobili lepiej a tym czasem nie zdaja sobie sprawy ile NC pochlania czasu, pracy i checi. A wiadomo najlepiej i najprościej jest "stać z boku" i krytykowac.
|
|
|
|
18:38, 20 11 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
w 100% sie z tym zgadzam, stfu nubs |
||
|
|
|||
19:05, 20 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Zgadzam sie z tym ,ze najprosciej jest stac z boku nic nie robic i czepiac sie wszystkiego. I widze ,ze niestety na forum duzo ludzi prezentuje taka postawe. I to nie tylko jezeli chodzi o reprezentacje. Co do czasu to wiem jak ciezko pogodzic jest pewne rzeczy ze soba. Sam pracuje, mam juz swoja rodzine i czasem ciezko jest znalesc czas na tren. Nie mniej jednak za bledna postawe uwazam umyslne prowokowanie tego typu zachowan.
MOTD : Psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Pozdro |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |