![]() ![]() |
20:29, 18 07 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 18-07-2007 Nr użytkownika: 8373 |
Grałem sobie normalnie bez zadnych problemow... po skonczeniu mapki zaladowalismy nastepna. I tu zaczal sie problem... Wszyscy byli przezroczysci widac bylo tylko plecaki i kolorowe obwodki pod nogami. Tylko ja mialem taki problem. Nie pomogl restart gry, komputera. Z gory dzieki za pomoc
Karta GF 8600 GT wiec to nie bedzie wina karty jak mowia niektorzy |
|
|
|
20:38, 18 07 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 69 Dołączył: 9-06-2007 Nr użytkownika: 8085 |
omg, wtf?! h4x!
|
|
|
|
22:07, 18 07 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 5 Dołączył: 19-06-2007 Skąd: Warszawa Bielany Nr użytkownika: 8153 |
po co ci karta 8600 GT do wolfa?
|
|
|
|
23:31, 18 07 2007
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 22-03-2007 Skąd: b'ham Nr użytkownika: 7608 |
Makgajwer jak zwykle Ci pomogl. Zjechal ciebie za to ze kupiles sobie taka grafike GG! A teraz tak kilka slow do naszego kierownika. Ja kupilem sobie Intel Core 2 Duo E6400 do tego mam 2048 mb i k.urwa dalej gram w wolfa. Twoje bezmozgie myslenie ogranicza sie tylko do tego! Jezeli ktos ma GF 8600 to juz nie moze sobie pograc w wolfa bo jest za dobry ? Zeby grac w wolfa trzeba miec caly czas swojego 6 letniego Athlona XP ? ET to nie pempek swiata, koles lubi sobie w to pykac i moc kompa nie ma tu zadnego znaczenia, to ze wolf ma 5 lat nie zmusza mnie do ograniczenia sprzetowego, kazdy ma cos poza wolfem na kompie.
Co do problemu to ewidentnie bledy graficzne, 8XXX opiera sie na DirectX 10 byc moze dlatego, poszukaj w sieci latek lub pobaw sie w cfg. |
|
|
|
1:00, 19 07 2007
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Aukrat tutaj obsługa DX10 przez GF8xxx nie ma nic do rzeczy.
Jak ma Windows XP to XP nie obsługuje DX10 ale katy 8xxx chodzą bez problemu. Zresztą ET jest obsługiwane przez openGL a nie przez Direct 3d. Natomiast problemy są ze sterownikiami. Ostatnio ATI jak i Nvidia mają dziadowskie sterowniki (tyczy się to nowych kart) możliwe że problemy wystepują ze starymi grami ale pewnie Nvidia ma w dupie to czy nowe karty beda chodziły bez problemu na starych grach. Tak czy siak trzeba pobróbowac róznych wersji sterowników. Niewiele jest ich narazie do GF8xxx więc nie widze problemu. Natomiast mój prawie 4 Ghz Core2 Duo był kupiony z kilkudziesięciu mniej lub bardziej wąznych przyczyn a jedną z nich (mniej ważną) jest to że chciałem sobie grać w ET przy stałych 333 fps. Ale Mcgyver już pisał że jemu wystarczy 30 więc każdy musi grać z 30 fpsami, a każdy kto kupi lepszy sprzęt zostanie zjebany no bo po co taki dobry sprzęt skoro komputer służy tylko do grania w ET :D |
|
|
|
9:20, 19 07 2007
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 105 Dołączył: 28-02-2007 Skąd: KrakóW Nr użytkownika: 7491 |
CYTAT po co ci karta 8600 GT do wolfa? confused.gif To wyrzucenie pieniędzy w błoto, gdyż ona nie wykorzysta nawet 50% tych efektów, które obsługuje karta. Troche mnie wkurza twój brak myślenia. wallbash.gif Skoro masz problemy z grafiką to co może być przyczyną?? Podpowiem ci: Sterowniki do karty graficznej, chociaż może być jeszcze wiele innych przyczyn, niekoniecznie ta. Jak narazie to ty wykazujesz się brakiem myślenia... Jak napisano wcześniej komputer nie służy tylko do gry w ET... są ludzie którzy wychodzą z domu robią inne rzeczy a nie tak jak ty siedzą w domu i na-(słowo na p)ją w ET24/h... Jak ktoś kupuje teraz komputer to nie kupi GF4 (bo na nim ET odpali) tylko kupuje coś lepszego co wystarczy na dłużej... pozwoli chociażby pograć w coś innego... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |