![]() ![]() |
18:36, 11 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 22-07-2007 Nr użytkownika: 8408 |
Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??.
|
|
|
|
20:52, 11 08 2007
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 14 Dołączył: 30-04-2007 Nr użytkownika: 7834 |
w cb mozesz grac nawet na czerwonym guidzie:) abys demko nagrywal
|
|
|
|
22:35, 11 08 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
DOBRY WAŁEK
|
|
|
|
18:22, 12 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 5 Dołączył: 19-06-2007 Skąd: Warszawa Bielany Nr użytkownika: 8153 |
Mam wielki problem związany z tym guidem otóż mój kuzyn (debil itd. ...) przyjechał dosłownie na 3 dni do mnie do chaty i oczywiście co pierwsze to zaczął grać na cheatch na moim PC. Teraz mam pełno warnów na yawnie i niewiem jak będę grał w CB. żal po prostu żal. Da się jakoś zmienić czy coś tego guida żebym został znowu wiarygodnym graczem ??. usuń plik etkey z katalogu etmain. |
|
|
|
16:13, 13 08 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 38 Dołączył: 21-03-2005 Nr użytkownika: 3931 |
Jak widać są osoby, które uwierzyły w twojego kuzyna i próbują ci pomóc. Skasowanie etkeya nic ci nie da, etpro guid zależy od sprzętu. Na haksach grasz od roku, w tym na wielu różnych, także opowiadaj dalej bajki o kuzynie.
->yawn<- Trzeba było pomyśleć zanim odpaliłeś czity. Myślisz, że teraz, jak masz niewykrywalnego bota pograsz sobie w CB? Jedynym wyjściem jest nowy guid, a większość przyzwoitych graczy unika gry z ludzmi o tygodniowych guidach. O grze z klanami na wyższym poziomie niż te, które spotykałeś na warzywniakach zapomnij. BTW. Jeśli dobrze pamiętam, w CB można grać z warningami pod yawnem, gdy są to warningi za cvary. Ty masz m.in. warninga za etn.dll. I jeszcze mała uwaga do Macgyvera. Nie dość, że próbujesz pomóc cziterowi, to jeszcze nie wiesz o czym piszesz. Etkey, a etpro guid to dwie różne rzeczy. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |