![]() ![]() |
17:25, 13 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Wiekszosc postow na boardzie jest totalnie beznadziejna. przydaloby sie zeby ktos w koncu zrobil porzadke w stylu straznika teksasu. Nie chodzi nawet o same posty, ale bardziej o odpwiedzi do nich! W kazdym topicu pojawiaja sie odpowiedzi tych samych osob totanie nic nie wnoszace do sprawy typu :
re1: "hehe za...iscie" re2: "no miazga, krem z dupy" I tak leci przez kilka stron post o niczym, wnioskuje, prosze i blagam o to zeby albo zbanowac osoby wyspisujace p...y albo ograniczyc ich dzienny limit postow do minimum pod tytulem 1-2. |
|
|
|
13:03, 14 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Dziekuje za niezwykle cenna i jakze sluszna konkluzje. Niestety gdyby wywalic wszystkie topiki i posty ktore sa niezgodne z regulaminem forum swiecilo by pustkami. Zreszta jacy userzy takie forum.
Btw : niesiony swietym ( sorka WOLFszLAGIER Lekko ponizej znajduje sie dzial poswiecony aspektom technicznym BOARDU i tam wlasnie przenosze ten topic. Pozdro |
|
|
|
1:50, 15 11 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
mam dosyc ciekawy pomysl moze sie sprawdzi. dodawanie krotkich komentarzy jednoliniowych - tylko nick i data bez avataru i tak dalej. sluzyloby to zamiast postu dla wszysthich, ktorzy chca napisac krotki tekst w stylu (jestem za, fajnie etc). niezasmiecaloby to tak forum, poniewaz comments w przeciwnienstwie do postow bylyby znacznie 'nizsze' - znacznie mniej miejsca.
|
|
|
|
14:51, 15 11 2003
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Ja mysle ze ograniczanie postow np. do 2 dziennie jest pomyslem kiepskim
|
|
|
|
17:03, 22 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Rozumiem twoje oburzenie, bo ja na forum tez wchodze bardzo rzadko,ale nie mowie o ograniczeniu limitu wszystkim osobom tylko pewnym uzytkownikom, ktorzy naduzywaja goscinnosci board'a i cierpliwosci graczy. Wydaje mi sie sie techniczne rzecz jest jak najbardziej do zrobienia
BTW : Kid sorrki ze w...alem ten temat gdzie nie trzeba po fakcie zuwazylem ze kliknolem tak gdzie nie trzeba |
|
|
|
14:25, 11 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 239 Dołączył: 10-08-2003 Skąd: Szydłowiec Nr użytkownika: 81 |
Zadam to pytanie tutaj gdyż nie mam uprawnień by rozpocząć nowy temat na forum technicznym boardu
- Dlaczego nie można zmienić sobie skórki na całym tym forum. Ta mi się już znudziła !!! opcje - ustawienia e-mail - ustawienia forum - skóry i języki - zmień adres e-mail - zmień hasło |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |