![]() ![]() |
9:54, 6 10 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 24-08-2007 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 8677 |
Mac, zaskakujesz nas tym, że każdy twój post jest głupszy od poprzedniego. Jak zobaczyłem pierwszego twojego posta w tym temacie to myślałem że nie wytrzymam ze śmiechu, a jednak! ty z każdym nowym zdaniem zapisanym tutaj robiłeś na mnie coraz większe wrażenie. Nigdy nie pomyślałem, że czlowiek może być tak wnerwiony z powodu głupiego bana.
Jak już zmieniłeś sobie konto to mógłbyś także zmienić swoje postępowanie co do wszystkich forumowiczów. Watpię aby ktokolwiek coś sobie robił z twoich bluzgów (są one na poziomie 1kl. podstawówki), którymi obrzucasz każdego kto ma inne zdanie o Swientym niż ty. Mógłbyś dmienić swoje postępowanie i zacząć pomagać n00bom, a nie spamoać i rozpoczynać bezsensowne flejmy. Przed stworzeniem twojego nowego konta na tym forum była cisza i spokój, a ja miełem nadzieję, że tak pozostanie. Lecz jednak myliłem się. Widzę, że nie odpuścisz już Swientemu, chociaż zemsta w takim stylu, to według mnie jedynie kompromitacja. Dobrze by było stworzyć ankietę typu "Temat miesiąca". Założe się, że w temacie, który by wygrał byłby chociaż jeden post Maca. PS. Powodzenia Mac w dalszym zasmiecaniu tego forum, chociaz jak mówił SPIDI to jest to "syzyfowa praca". |
|
|
|
13:24, 6 10 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 8 Dołączył: 29-09-2007 Nr użytkownika: 8872 |
Mógłbyś dmienić swoje postępowanie i zacząć pomagać n00bom, a nie spamoać i rozpoczynać bezsensowne flejmy. było tak jak pierwszy raz cofnął ten licznik. Tylko że po każdym moim poście "elita" tego forum, kaurz, konik i blacktiger komentowali moje posty że sie nie znam, jestem noobem itd. Zauważ też że wcześniej ja nie rozpoczynałem flejmów tylko prowokowali mnie wymienione wcześniej plebsy. I o czywiście ja dostałem bana bo sie z nimi kłóciłem :/ |
|
|
|
15:03, 6 10 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 60 Dołączył: 11-04-2007 Skąd: i po co? Nr użytkownika: 7716 |
Skoro tak to mogles dac spokoj z tamtym kontem, zalozyc nowe i zaczac znowu pomagac... licznik i tak miales cofniety wiec ranga powinna ci wisiec.
EDIT: radze poczytac posty Swietego w tym temacie: http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...=7713&st=20 |
|
|
|
15:21, 6 10 2007
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
było tak jak pierwszy raz cofnął ten licznik. Tylko że po każdym moim poście "elita" tego forum, kaurz, konik i blacktiger komentowali moje posty że sie nie znam, jestem noobem itd. Zauważ też że wcześniej ja nie rozpoczynałem flejmów tylko prowokowali mnie wymienione wcześniej plebsy. I o czywiście ja dostałem bana bo sie z nimi kłóciłem :/ polska trudny jezyk. jak pisales bezsensowne posty to Ci Swiety odjal licznik, zebys sie opamietal. miales zawsze dwa rozwiazania na kazdy problem i zawsze wiedziales najlepiej, bo "ktos Ci tak powiedzial". pozdrawiam, k. |
|
|
|
18:44, 6 10 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Zbanowany Postów: 8 Dołączył: 29-09-2007 Nr użytkownika: 8872 |
miales zawsze dwa rozwiazania na kazdy problem może tego nie wiesz ale najprostze rozwiązania są zawsze najskuteczniejsze i to rzeczywiście pomagało. A to nie moja wina że prawie wszyscy piszący nowe tematy to nooby i nie chce im się pomyśleć. Nawet nie chce im sie poszukać tylko walą 39728274 taki sam temat. Skoro tak to mogles dac spokoj z tamtym kontem, zalozyc nowe i zaczac znowu pomagac... licznik i tak miales cofniety wiec ranga powinna ci wisiec. EDIT: radze poczytac posty Swietego w tym temacie: http://board.enemyterritory.pl/index.php?s...=7713&st=20 a czemu ja miałem rezygnować z tamtego konta? Moja to wina że inni zamiast pomagać wolą komentować moje posty? |
|
|
|
20:12, 6 10 2007
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 60 Dołączył: 11-04-2007 Skąd: i po co? Nr użytkownika: 7716 |
|
|
|
|
2:38, 7 10 2007
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
MCZjeb chciał komuś dopiec ale tylko dostarczył dawkę niezłego humoru i pokazał jaki jest żałosny.
Może zacznij pisać teksty do nowej wersji programu Bluzgator bo chyba tylko w tym jesteś dobry. Z kolejnym postem tylko potwierdzasz że jesteś pryszczatym gówniarzem, dzieckiem Neo. Mamusia kupiła synkowi internet do nauki więc teraz pokazuje jaki to on jest zajebisty a w realu dostałby jednego luta i już by nie wstał. No ale dzieci neo nie wiedzą że waląc takie teksty kompromitują się jeszcze bardziej. |
|
|
|
8:26, 7 10 2007
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 24-08-2007 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 8677 |
Na każdym forum az roi się od dzieci NEO, al ty mac, wyróżniasz się szczególnie. Zakładając nowe konto nie przyznawałbym się do tego poprzedniego, bo przyniosło ci ono tylko wstyd i hańbę. Gdyby mnie ktoś tak zgnoił, a potem zbanował, to jakbym zakładał nowe konto-o tamtym bym zapomniał i starał się zaistnieć na tym forum jako osoba, która wie dużo o ET i pomaga jak tylko może, a jak nie może to siedzi cicho, bo i tak nic nie wniesie do tematu pisząc, że "nie wie o co chodzi" i "nie wiem jak Ci pomóc". To jest właśnie przykład spamowania i naliczania postów. Nigdy nie sądziłem, że jesli ktos ma wicej postów ode mnie to jest mądrzejszy. Rozumiem, że mozna się wk#!@ić jesli ktos Ci odejmie posty, ale żeby potem jechać wszystkich za wszystko? w tym administratora? to już jest lekka przesada. Przyczyniłe się do powstania dwóch największych flejmów (jezeli ten temat się już zalicza do tej kategorii) jakich nie wiedziałem jeszcze na żadnym forum. GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Przynajmniej jest się z kogo pośmiać... |
|
|
|
3:06, 9 10 2007
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Licznik postów został cofnięty za nabijanie postów i spam w celu podbicia licznika postów.
To że pisał posty wyłącznie w celu nabijania potwierdza jego reakcja na cofnięcie licznika postów. A że reakcja była taka a nie inna to dostał bana. EOT. |
|
|
|
15:01, 18 10 2007
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
PRZEDE WSZYSTKIM BLACKTIGER - pwned. Kochał mnie. : DDD
|
|
|
|
11:35, 4 11 2007
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
hehehe, fajny topic :D
z tego co pamietam to black chyba kiedys tez mial cofniety licznik postow i plakal na forum ;) kawal dobrej histori... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |