![]() ![]() |
10:41, 18 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
sorry ze pisze ten temat tutaj ale na forum strony nikt nie zaglada a chcialbym wiedziec co myslicie o sprawozdaniu z laddera ET PL SW (;/) plz zostawcie jakeis wiadomosci
|
|
|
|
11:08, 18 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 41 Dołączył: 31-08-2003 Nr użytkownika: 161 |
Mialem sie nie wypowiadac na boardzie ale widze ze zrobie wyjatek
"C4 nieustannie na pierwszym miejscu za co wielkie brawa." Sa na nim raptem od niecalego tygodnia ? Poison'y jakos trzymaly ta pozycje z 2 miesiace o ile nie dluzej. cos mi sie wydaje ze zle dobrales slowa w opisie. "Jak możnaby się spodziewać Poison tuż za nimi. " Coz ja bym sie tego nie spodziewal, dla calych 17 zamrozenie klanu na 1 pozycji bylo niespodzianka, Posiony tez sie tego nie spodziewaly, C4 tez pewnie bylo mile zaskoczone. Dlaczego Poison spadlo na 2 miejsce, dlaczego C4 jest na 1 miejscu mozna przeczytac na stronie poison, wystarczy sie tylko pofatygowac. "Przez zmniejszoną aktywność 17teens zostało zepechnięte poza pierwszą piątkę" Tu to mnie rozwaliles na lopatki, przez jaka zmniejszona aktywnosc ? Klan wyzywal wszystkich po kolei nie robiac wyjatkow do 1 miejsca, to ze nikt nas nie wyzywal.... coz nie nasza wina. Nasz spadek bynajmniej mial zupelnie inne powody niz podales. Jezeli chodzi o zmniejszona aktywnosc odsylam ponownie na strone poison. Podsumowujac, zeby pisac sprawozdanie z CB trzeba o nim cos wiedziec. Zebrac informacje od ludzie ktorzy tam graja, a nie zmyslac i tworzyc na predce jakis tekst. Ja sie dobrze posmialem czytajac twoje sprawozdanie, mam nadzieje ze nastepne beda duzo lepsze, moze nawet na temat i beda zawierac choc pare prawdziwych faktow. |
|
|
|
11:41, 18 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Wlasnie sprawdzilem strone poison i nie udalo mi sie doczytac tego o czym piszesz Aluu. Jest tam mala wzmianka przy okazji opisu meczu z 7teen o autohibernacji i to wszystko. Moze naswietlisz bardziej temat.
Pozdro |
|
|
|
11:46, 18 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 41 Dołączył: 31-08-2003 Nr użytkownika: 161 |
Poza tym co znalazles jest jeszcze duzy post o tej sprawie, jako ze nie mam prawa do wklejania calych newsow ze strony pojsonow powiem tylko ze trzeba wejsc do archiwum i odnalesc tego posta
"Środa 12 Listopada 2003 - [4] tematy Zmiana lidera w CB PL! 12.11.2003 - 17:04 - Xaoo " |
|
|
|
15:46, 18 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 582 |
posty wczesniejsze od wyswietlanych znajduja sie: a. w lodowce b. w archiwum c. w salonie peugeot 0700OMG |
||
|
|
|||
16:15, 18 11 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Dzieki kag za ten mily konkursik
Pozdrawiam |
|
|
|
18:25, 18 11 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 582 |
oo to ciekawe bo ja po nacisnieciu link archiwum mam pokazywane poprzednie posty zaczynajac od strony 2 [gdzie 1 to aktualne posty] , nie znajac autora ani daty [no akurat w tym przypadku data nie mogla byc zbyt odlegla] wystarczy sprawdzic np strone 2 , 3 i 4 i powinno wystarczyc..
|
|
|
|
19:01, 18 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 141 Dołączył: 24-09-2003 Nr użytkownika: 293 |
dobry topic
|
|
|
|
19:20, 18 11 2003
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 523 |
No bardzo mnie to ciekawi, jak sie skonczy te starcie. Moze nagrajcie demko? A co do tego sprawozdania, to troche to nie wyszlo i troche smieszne to, ale przynajmniej jest. |
||
|
|
|||
20:51, 18 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 96 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 343 |
Miałem coś napisać ale cholera Aluu mnie uprzedził :|
Do siebie dodam jeszcze że zanim się zaczniecie podniecać "winning streak'iem" klanu SL zobaczcie może z kim grali (bo nam 2x odrzucili wyzwanie na zasadzie, "o cholera 17 nas wyzwali szybko wyzwijmy kogoś innego i dajmy busy in ladder", przynajmniej tak to z mojej strony jako WA wyglądało). |
|
|
|
21:12, 18 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
Przecież nikt się tym nie podnieca osoby które wiedzą choć troszkę o scenie wiedzą jak to było. Pozatym każdy może sobie zobaczyć jakie to były mecze. Autor popełnił pewne niedopatrzenie i tyle Skrytykowaliście człowieka myślę że dobrze bo błedy są ale trzeba wziaść pod uwagę ze ten sie myli co nic nie robi a następne newsy będą już lepsze |
||
|
|
|||
22:23, 18 11 2003
|
|
|
Dabi:
"chcialbym wiedziec co myslicie o sprawozdaniu z laddera ET PL SW" chcial wiedziec szczerze odpowiedzialem. "następne newsy będą już lepsze" Tez mam taka nadzieje, narazie czytalem 2 newsy tej osoby, jak narazie oba byly ponizej krytyki (1. mega fajny film ktorego nie widzial, niestety nie dotyczy et) "osoby które wiedzą choć troszkę o scenie wiedzą jak to było. Pozatym każdy może sobie zobaczyć jakie to były mecze" Moge sie mylic, ale jaki w takim razie jest sens pisania newsow na stronie ? Przeciez kazdy moze wejsc na strone cb, przejrzec strony zagraniczne o et, to nie jest problem, wiec po co robic newsy na enemyterritory.pl? Moze juz czas zamknac portal ? Newsy sa dla ludzi ze sceny i ludzi ktorzy nie maja o niej zielonego pojecia, powinny dotyczyc tematu strony i zawierac prawdziwe informacje, tak zeby kazdy mial przeglad sytuacji na scenie. Chyba ze chcemy doprowadzic do sytuacji w ktorej np. jakas lama wejdzie na serwer i zacznie gratulowac nam zwyciestwa 4:0 w meczu Pol vs Fin, bo komus sie pomylilo w newsie.... Jezeli juz sie cos zaczyna robic, to powinno sie to robic dobrze, a przynajmniej sie starac (tu akurat kolega wykazal sie, i zapytal co sadzimy o jego newsie + dla niego, moze jeszcze poprawi newsa i bedzie spokoj.) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |