IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Polska reprezentacja ET, wypowiadajcie sie
Ochi
post 1:27, 31 01 2004
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1123

QUOTE (Angel @ 0:09, 20 11 2003)
Wybaczcie ale gracze w reprezentacji Finlandi to "młodzi ludzie (17-18 lat) ktorzy siedza po 12 godzin dziennie przed ET i maja czas na gre. Niestety ani ja ani nikt inny z reprezentacji (moze za wyjatkiem Tsunamiego smile.gif ) nie ma tyle czasu dla ET, jest jeszcze praca, kobieta, szkoła i (słowo na k)a czasami musze jeszcze spac... przynajmniej 8h na 48h... Teraz juz wiesz skad NT Finlandi ma lepsze zgranie ? Nie wiem czy wiesz ale w Finlandi jest najbardziej rozwiniety poziom choroby internetowej ( gier po necie ) ludzie siedza po 48 godzin bez snu nonstop przed kompem i lecza sie z tego u psychologów....

Jeżeli sie komus nie podoba nasza reprezentacja - gracze ktorzy sa w PT, to bardzo prosze niech znajdzie sie ktos kto "pociagnie" reprezentacje w meczach i po za nimi i niech znajdzie graczy z takim skillem jak Ci ktorzy juz sa PT, ale zeby mieli wiecej czasu....
Ja kiedys tez siedzialm 12h nonstop ( czasmi troche wiecej ) przed RTCW stad moze wzial sie moj skill, ale kosztowalo mnie to pare innych "rzeczy" ktore sa w zyciu wazniejsze od "gry" i teraz nie mam zamiaru zrobic tego samego bledu. Gramy tyle ile mozemy i tyle na ile pozwala nam czas.

racja gra to gra ale przecierz to ludzie i muszą spać zająć się swoimi sprawami nie poszło i tyle jeny kilka uwag a zrobią tragedie narodową mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
tranx-san
post 5:21, 31 01 2004
Post #22

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

co do tego meczu z finami... teraz juz wiadomo ze to oni zobyli zloto w NC.. wiec nie ma co plakac... przegralismy z najlepszymi w Europie...

btw... sluchaliscie tego hymnu narodowego przed meczem czy nie ? biggrin.gif

pozdr for Polish Team

+Quote Post
Phantom
post 15:08, 31 01 2004
Post #23

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

Zgadzam sie z Tranxem powinnismy sie cieszysz ze zaszlismy tak daleko i ze pokonala nas najlepsza druzyna smile.gif Co innego gdybysmy przegrali z kims jak rosja ale ze to finlandia to ja sie nie dziwie wkoncu finskie klany sa najlepsze wiec reprezentacja tez musi byc wypas smile.gif i u nas w PT osoby maja inne zajecia niz nawalanie w ET 24/7 wiec nie moga za czesto trenowac. Ale ja i tam jestem z nich dumny bo zaszli daleko GL& HF guys. laugh.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 4:20, 1 02 2004
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

k#!@a widze, ze KaeL to nowy polteam [one man army].
Uwagi madre, ale i tak raczej nie przydatne, bo do nastepnego nations cups grane taktyki moga sie znaczaco zmienic pozatym jest takei madre przyslowie - madry polak po szkodzie.
Dla mnie temat nations cups to przeszlosc - bylo minelo dry.gif
Ludzie piszacy i grajacy maja na tyle oleju w glowie, ze raczej wiedza co s(słowo na p)ili i sami potrafia znalesc w nich dziury

+Quote Post
HawK_
post 22:03, 2 02 2004
Post #25

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

Ja uwazam ze poziom naszych graczy stoji i tak na bardzo wysokim poziomie. Nasz reprezentacja w ET jakies sukcesy odnosi a ci od CS..... ehhh smile.gif

+Quote Post
Usagi
post 1:02, 3 02 2004
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

na pocieszenie powiem ze reprezentacja POL RTCW w finale. warto wyciagnac wnioski. all of us :>

+Quote Post
Swiety
post 6:10, 3 02 2004
Post #27

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (Usagi @ 23:02, 2 02 2004)
na pocieszenie powiem ze reprezentacja POL RTCW w finale. warto wyciagnac wnioski. all of us :>

Dla niektórych ludzi wyciągnięcie z tego wniosków to może tylko ich ośmieszyć. Pamiętacie może wcześniejsze konflikty wokół polskich reprezentacji RTCW - Teraz można powiedzieć że Mietek (FF|Mit0s) miał rację - bo jest taka zasada że zwycięzcy zawsze mają rację smile.gif. Wcześniejsze "naszpikowane gwiazdami" reprezentacje Polski RTCW gówno osiągnęły, obecna reprezentacja RTCW osiągnęła szczyt i to reprezentacja raczej pozbawiona "gwiazd", za to bardzo dobrzy skillowo zawodnicy, którzy jednak nie mają statusy "gwiazdy" i bardzo odbrze ze sobą zgrani.

Oczywiście można powiedzieć że ten sukces jest już po fakcie (scena RTCW się załamała), że scena RTCW w PL to 5 klanów, więc nie ma problemów z wyborem i trochę będzie w tym racji. Ale tylko trochę.

Wnioski dla sceny ET:

- Jak ktoś chce coś osiągnąć w jakiejś grze to nie może zmieniać gier co pół roku "bo mu się znudziło i wyszła nowa gra (lepsza ?), to w starą już nie gramy" - chodzi o przejście z RTCW na ET.
Skuces przychodzi z czasem. Nie odrazu Kraków zbudowano.
- Jak ktoś chce coś osiągnąć to musi dużo trenować razem. Ludzie z reprezentacji RTCW dużo grali ze sobą czy to w reprezentacji na treningach czy też w klanie - W momencie zapisów do NC podstawowy squad reprezentacji RTCW to były 2 klany, później to nawet jeden smile.gif.
- Gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść. Jeden silny, rządzący twardą ręką kapitan - TL (Mietek), któremu nikt nie podskoczy. Pamiętacie znowu poprzednie NC POL teamu ? Było kilka "gwiazd" które się ze sobą kłóciły.
- Sam wybór ludzi do reprezentacji: Chociaż i tak decyzję podejmuje wyłącznie Mietek to wybór reprezentacji poprzedzony był kulturalną i merytoryczną dyskusją na forum a przed ostatecznym powołaniem ludzi do meczy wszyscy zainteresowani rozegrali treningi. Przy wyborze decydował przede wszystkim skill i współpraca z teamem a nie to czy ktoś jest gwiazdą i z jakiego klanu pochodzi. Inna sprawa że poprostu najlepsi gracze są z najlepszych klanów i to właśnie FF jest podstawą POL teamu RTCW.
- Żaden stary klan i żaden stary gracz nie ma monopolu na ownowanie reszty do końca życia. Nowi gracze często podciągają bardzo skilla, uczą się, podnoszą sój poziom, również czasami starsir. Wystarczy popatrzeć na takich zawodników jak Mario czy Mchz. Ciekawe kto rok temu pomyślałby że oni będą podstawowymi graczami teraz conajmniej v-ce mistrzów Europy.

Po wyjściu ET przy RTCW (które to RTCW miało już ponad 1,5 roku) zostali tylko sami dojrzali, normalni ludzie, doświadczeni fani gry z już nieźle wyrobionym skillem - dlatego nie było żadnych problemów z wyborem reprzentacji, nikt nie pisał postów na forum typu "Reprezentacja - to co widać ma się zmienić", nikt nie miał pretensji że np klan X czy gracz Y nie gra w reprezentacji.

+Quote Post
KiD
post 13:48, 3 02 2004
Post #28

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Czyli nasuwa sie prosty wniosek ,ze skoro FF zaistnialo na scenie ET to kolejne finaly mamy w kieszeni. smile.gif

Pozdro

+Quote Post
Prosper
post 19:45, 3 02 2004
Post #29

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (KiD @ 11:48, 3 02 2004)
Czyli nasuwa sie prosty wniosek ,ze skoro FF zaistnialo na scenie ET to kolejne finaly mamy w kieszeni. smile.gif

Pozdro

LoL
W czym? W et? Ej no sry, ale dla mnie klan FF jest taka sama niewiadoma w ET jak klan np Fallen czy _easy.
Pisalem na jakiej podstawie zostali wylanianiu ludzie do NC ET.
W RTCW mieli o tyle ze!@#iscie ze praktycznie gral tam 1 klan- FF, przez co zgraniem osiagneli final.
Natomiast troszke smiesznie wydaje mi sie porownane tej edycji NC w rtcw i potrzedniej. Bo wtedy reprezentacje innych krajow byly po prostu naszpikowane gwiazdami rtcw smile.gif
Natomias jedna rzecz trzeba po prostu skopiowac z RTCW team- zgranie. Powiem to choc choc pewnie zaraz 57 osob powie mi ze polak madry po szkodzie.
W ET bardziej niz w RTCW polozony jest nacis na teamplay. Nie ma juz takich roznic skilowych miedzy polakami a finami np jak byly w rtcw. Wygra ten team ktory bedzie mial najlepsze zgranie. I tyle.

+Quote Post
HawK_
post 20:02, 3 02 2004
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

I jeszzcze jeden maly (tyci tyci) wnisek GWIAZDY NIE POWINNY OSIADAC NA LAURACH tongue.gif

+Quote Post
Slash_PL
post 12:30, 17 03 2004
Post #31

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1486

QUOTE (FarSight @ 12:13, 19 11 2003)
Jezeli chodzi o skill to w XXI wieku a jezeli o teamplay to XXII wieku ......

Ehhh... to nie fair! Jeszcze nie powstali, a już grają... tongue.gif A tak na serio to wg. mnie liczy się przede wszystkim współpraca, a skill jest o ciut niżej. Oczywiście wiadomo, że team kompletnie bez skilla zawsze (no prawie) przegra blink.gif

+Quote Post
rover
post 20:46, 17 03 2004
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

Wcześniejsze "naszpikowane gwiazdami" reprezentacje Polski RTCW gówno osiągnęły, obecna reprezentacja RTCW osiągnęła szczyt i to reprezentacja raczej pozbawiona "gwiazd", za to bardzo dobrzy skillowo zawodnicy, którzy jednak nie mają statusy "gwiazdy" i bardzo odbrze ze sobą zgrani.

to w sumie jak na ostatnim mundialu, dopiero na meczu z usa polteam cos pokazal i takze gral juz bez najwiekszych gwiazd. jest tylko jedna mala roznica, pol roku przed mundialem 3/4 gwiazd europejskiej pilki kopanej nie zaczelo grac w pilke reczna, jezeli wiecie do czego zmierzam smile.gif

+Quote Post
Mrozu
post 23:18, 7 04 2004
Post #33

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 526

QUOTE (FarSight @ 11:13, 19 11 2003)
Jezeli chodzi o skill to w XXI wieku a jezeli o teamplay to XXII wieku ......

już to znam, powiedziałes to kiedyś w poście o nc z tamtego roku, chyba...
odgrzewane?

+Quote Post
FarSight
post 12:48, 8 04 2004
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

QUOTE (MRozu @ 21:18, 7 04 2004)
już to znam, powiedziałes to kiedyś w poście o nc z tamtego roku, chyba...
odgrzewane?

Mrozu blyszczysz qfa ... zerknij na date lolq

+Quote Post
KiD
post 15:49, 8 04 2004
Post #35

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

Jako moderator nie powinienem spamowac ale nie moge sie powstrzymac.

Mua mua muaahahahahhahahahahaha

Mrozu jestes WIELKI tongue.gif

Pozdro

+Quote Post
ballack13
post 16:57, 8 04 2004
Post #36

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 285

"Dajmy czas reprezentacji a wyniki przyjda same " cool.gif
napewno zostaly wyciagniete wnioski z poprzedniego cup'a zobaczymy jak teraz bedzie

a swoja drogą fajnie by bylo jak by byly relacje z meczów TeamPoland tak jak z meczu C4 vs Poison bylo by super choćby z jednego meczu .....

+Quote Post
Las3r
post 8:55, 19 04 2004
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1182

QUOTE (ballack13 @ 15:57, 8 04 2004)
fajnie by bylo jak by byly relacje z meczów TeamPoland tak jak z meczu C4 vs Poison bylo by super choćby z jednego meczu.....

No własnie, czy będą shoutcasty, ale mam na myśli polskich komentatorów wink.gif. Bo jak wiadomo wszyscy gracze chcieliby wiedzieć jak idzie reprezentacji smile.gif, a i przy okazji czy będzie na ircu scorebot ?
Pozdrowionka dla PT smile.gif

+Quote Post
Bobin
post 14:26, 19 04 2004
Post #38

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

No własnie, czy będą shoutcasty, ale mam na myśli polskich komentatorów . Bo jak wiadomo wszyscy gracze chcieliby wiedzieć jak idzie reprezentacji ,

hmm ja tam mam nadzieję, że będzie już etTv tongue.gif Były wybory na logo i nagle wszystko ucichło.. smile.gif

+Quote Post
sparrow88
post 14:46, 19 04 2004
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

heh
właśnie bobin
ktoś zrobił dużo szumu i zamieszania z ET TV i teraz nic,
co sie stało ?
sorry za off-top

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 14:55, 19 04 2004
Post #40

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

QUOTE (Bobin @ 12:26, 19 04 2004)

hmm ja tam mam nadzieję, że będzie już etTv tongue.gif Były wybory na logo i nagle wszystko ucichło.. smile.gif

Byc moze uda sie cos takiego zorganizowac [chodz ciagle nad tym mysle - z kim co i jak]. Pierwszy mecz byc moze nie bedzie na showcascie, ale kolejne juz powinny sie pojawic, jesli namowie na to pare osob ;]

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi