![]() ![]() |
18:12, 15 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Usagi wymieniłem wg swojej opini graczy którzy wg mnie mają największy wpływ na wyniki drużyny . Są to osoby z klanów nazwijmy średniej klasy . Cholera ja wiem że jest wpierony utalentowanych graczy ale jak sam zauwazyłeś czeka ich jeszcze długa droga . Gwiazdki z ffa wyłapuje się do klanów a nie reprezentacji .
Warunek najważniejszy to sposób i skutek gry z mocnymi klanami . |
|
|
|
20:22, 16 01 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Usagi mówiać że do tej lub do poprzednich reprezentacji (RTCW) byli wybierani ludzie z FFA to poprostu wprowadzać ludzi nie znających tamtych czasów w błąd albo coś ci się po!@#ało. Najlepiej sięgnij do archiwów CB i zobacz kto wtedy grał.
Od chwili kiedy wystąpiła pierwsza reprezentacj w RTCW aż do obecnej reprezentacji ET nie było nigdy żadnej osoby z FFA. Chyba tylko w którymś z NC wystąpił Jano, który wówczas nie grał w żadnym klanie ale wcześniej grał w klanach, baa grał nawet w Euro-Cup. Ale zawsze do reprezentacji byli wybierani ludzie najlepsi skillowo i co może nawet ważniejsze ludzie doświadczeni w grach z europejską czołówką. Popatrz na Baala MrX czy Daniela - to byli ludzie którzy rok temu niczym specjalnym się nie wyróżniali. Nikt ich wtedy nie myślał o powoływaniu ich do reprezentacji. Ale ci ludzie od tego czasu zapracowali na swój skill i swoje doświadczenie dzięki czemu grali w reprezentacji. I jak ludzie z FFA zapracują na swój skill i doświadczenie to może wtedy zagrają w reprezentacji. A co do przeszłości ? A k#!@a kogo obchodzi czyjaś przeszłosć. Każdy był kiedyś noobem. A do reprezentacji wybiera się najlepszych, najbardziej doświadczonych graczy na ten moment. Kogo obchodzi ze Smirnoff był na wiosne 2002 r jeszcze noobem ? Ważne co prezentuje teraz. |
|
|
|
| Go��_Stick |
17:05, 17 01 2004
|
|
Goście |
Dlaczego WOLFszLAGIER nie gra w Reprezentacji PL ET?!
Jest bardzo dobrym Medem dzielacym się apteczkami z teamu Chyba dlatego że nie jest w klanie ?! Zastanówcie się czy WOLFszLAGIER'a (Swiety) nie wziaść do reprezentacji ET PL, to nie są żarty!! |
|
|
|
20:04, 17 01 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
OMG WTF ???
Takiego posta to dawno nie widziałem Dlaczego nie gram ? - Bo jest conajmniej kilkudziesięciu zawodników w PL którzy mają ode mnie lepszego skilla, który mi ostatnio zjechał w dół. - Bo jest kilkuset zawodników w PL którzy mają lepsze łącze, które ostatnio mi się !@#ie - Częsciowo Uszatek sobie sam odpowiedziałeś na pytanie - w reprezetnacji nie grają ludzie z FFA. - I najważniejszy powód dlaczego ktoś nie gra w reprezentacji to Prosper, który jest kapitanem drużyny PL i on wybiera najodpowiedniejszych graczy. I gdyby mnie nawet Prosper wybrał do reprezentacji to straciłbym do niego szacunek jako do człowieka trzeźwo myślącego |
|
|
|
20:13, 17 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Usagi chyba troche nie zalapales o czym mowilismy. Wiadomo ze nowe talenty wylapuje sie z ffa. Ale to tylko talenty teraz. Trafiaja do klany z ligi 2. Tam ucza sie podstaw grania teamowo, jesli maja talent to graja coraz lepej i tafiaja najczesciej do klanu z ligi 1 (chyba ze potrafia wywindowac swoj klan do ligi 1- wtedy jest jeszcze lepiej). A grajac dopiero w lidze 1 i z klanami na takim poziomie, poznaja prawdziwa gre. Uwierz mi usagi, ze doswiadczenie zdobytego z meczach Dsky, GS, plan-B, i patrzenia jak graja najlepsi- nie zastapi zaden aim.
Dlatego jak ja bylem tle pl-teamu, to grali w nich gracze ktorzy wiedza jak sie gra z najlepszymi. Wiele ostrych slow padlo pod adrsem Dimitra- czemu gra? Bo wg kogos jest wielu lepiej strzelajacych. Mozliwe. Mze byc pare osob ktore na ctf wygraja z nim 6/4. Ale dam se reke uciac ze w meczu z dobrym klanem nie byliby w stanie zagrac na choc w polowie tak jak dimitr. Bo to gracz kompletny, rozumiejacy te gre. A ty tego nie mozesz wiedziec, bo nie przypominam sobie zebys gral vs poison Dlatego chyba tez zostalem wybrany tlem, gdyz mam jakis tam szacunek u graczy, i bardzo doprze znam top klany z pl. A poki top klany beda najlepsze puty beda dostarczac reprezentantow. Bo doswiadczenie jakie one zdobywaja walczac jak rowny z rownym z naj klanami europejskimi, nie jest w stanie zastapic nawet najlepszy aim. Taki jest moj pkt widzenia jako Tla. p.s. pf jest taka bronia ze potrafi zmienic losy kazdego meczu, ale w pl widzialem tylko 1 pfa ktory po prostu ownuje w kazdym tego slowa znaczeniu. Ktos dzieki komu chyba poison zaistnialo w europie- czyli adas. Klany z ktorymi adas gral moga to potwierddzic- c4 17thss. Jesli pf jest co najwyzej dobry- to nie ma sensu go brac. Pf musi byc albo geniuszem, albo nie oplaca sie go miec w skladzie imo. |
|
|
|
3:16, 18 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
imo affirmative pros negative swiety
nie pisalem o ffa jeno o graczach ze slabszych klanow, ktorzy maja skill i potrafia dobrze grac. jeden z wymienionych przeze mnie graczy byl posadzany przez renomowany polski klan przez odpowiedni okres czasowy o czity. hm, to chyba najlepsza rekomendacja. pros dal odpowiedz apropo graczy z klanow 2giej klasy. ja napisalem ze to sa perelki i ze moga sie rozwijac w dobra strone. nigdzie nie pisalem ze bierzmy 10 bialych nickow do repry a tego co umie poslugiwac sie voicechatem robimy kapitanem. :/ --- juz wiem gdzie sa kontrowiersze... lapanie gwiazd z ffa... chodzilo mi o lapanie gwiazd z ffa do klanow drugiej kategorii, potem przerzut do lepszych klanow i super kariera w reprezentacji (czego zycze mlodym perlom). pisalem jakie moga byc mozliwosci "tych mlodszych". tak samo bylo w rtcw... w lutym pojawilo sie wielu mlodych, nieznanych wczesniej ludzi, ktorzy to bardzo, ale to bardzo namieszali na scenie. nagle okazalo sie ze tacy: spanz, jano, naprany, smirnoff, bigant maja wiele-wiele do powiedzenia. to mialem na mysli i to naszej scenie zycze. |
|
|
|
6:22, 21 01 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
heh... odgrzewam stare topic'y ?? sorry :> ale musialem dorzucic swoje trzy grosze...
Reprezentacja zagrała jak zagrała... cieszmy sie chociaż i z tego... ja nie obwiniam nikogo za porażki, nie chwale nikogo za zwyciestwa... ogladalem wszystkie demka z meczy... po co mam sie do kogos przyczepiac lub nie? Jak to bywa w naszych czasach w Polsce poza Malyszem nie mamy nic... pilkarze daja dupy, siatkarze daja dupy, koszykarze dno... wiara graczy et przerzuca sie na repre myśląc że zaraz "nasi" ograja caly swiat... tak nie ma... z tego co wiem to nasze klany sa wysoko w europie ale nie najwyzej... wiec nie ma sensu gadac zaraz o zwyciestwie... nasi walczyli zawsze do konca, bynajmniej taki mi sie wydaje... wiec ja napisze jeszcze raz... CHWALA IM ZA TO ZE WYSZLI Z GRUPY... przyznam jedna racje.. moglo byc lepiej... ale co na to poradzic.. przeciez Prosper nie wezmie ludzi "z ulicy" i nie zagra z nimi w rep bo to bylby blamaz... nowych twarzy zawsze trzeba szukac... bo et jak sport rodzi talenty... 1 sklad powinien byc wybierany z najlepszych klanow + kilka perelek z klanow klasowo nizszych... co do tych wszystkich propozycji ktore padly na tym forum... kazdy by chcial cos dac od siebie.. wiadomo.. Polska to kraj piekny ktory kochamy i za ktory bysmy oddali zapewne zycie, wiec wspolna inicjatywa zrobmy cos na styl PZPN'u z innej beczki... sluchaliscie hymnu narodowego przed meczem ? btw widze ze padaja tu glosy ze ktos nie chce grac w rep bo nie ma czasu itp... ludzie dla kazdego sportowca jak i dla Was gra w czyms takim jak rep, czyli najlepsi ludzie z danej dziedziny sportu to nie powinien byc niechciany obowiazek czy strata czasu... Wy powinniscie byc z tego dumni! i robic wszystko aby rozslawic nasz wspanialy kraj GO TEAM POLAND GO |
|
|
|
4:09, 23 01 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
D!mitr zagral moim zdaniem dobrze w meczu ze szwecja i nie mozna mu k#!@a niczego zarzucic, a to ze ktos go jedzie na ctf to co z tego jak przy spotkaniu na zwyklej mapie ginie co chwila. Wazniejsze jest to czy ktos czuje gre i spelnia dobrze powiezona mu funkcje, bo cb nie da sie wygrac na silly_ctf :] Pozatym ten duelowiec nie jest za!@#istym wymiernikiem skilla, bo ta mape jak kazda trzeba wypanowac. BTW trax uwazasz, ze to za!@#isty obowaizek grac w reprezentacji ? Pomysl logicznie jak leci krytyka non toper pod adresem reprezentacji/ludzi to nic dziwnego, ze moze sie odechciewac, bo po @#! sie pchac tam gdzie ciebie nie chca albo mieszaja ciebie z blotem. |
||
|
|
|||
4:33, 23 01 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
ehh... ja nei napisalem, że to obowiazek... tylko ze nie powinien to byc niechciany obowiazek :> a wracajac do tematu... ja uważam, że pisanie bzdur na temat reprezentacji, obrzucanie jej błotem, to szczyt chamstwa i debilizmu :> (ladnie napisane?? LOL). Oczywiscie wiadomo, że jakas krytyka zawsze będzie.. i musi byc... chyba że chłopaki z POL Teamu będą zawsze wygrywać, co raczej jest niemożliwe, nawet gdyby wybrano World Team, napewno kiedyś by trafil na slabszy dzien i przegral. Mi chodzilo o to, aby ludzie z reprezentacji olali te wszystkie warzywne wypowiedzi w stylu "ten zagral jak ciota", "ten wlazil na wlasne miny", "a tamten to jest taki cienki ze nawet w rep Afganistanu nie powinien grac"... Ludzie przeciesh kazda reprezentacja ma fanow dla ktorych kazda porazka jest do wybaczenia (np mnie Dla mnie POL TEam i tak jest the best... i nawet gdyba cala polska scena mnie obrzucala blotem to i tak chcialbym kiedys w niej wystapic... Uwazam ze POL Team ma jeszcze przed soba przyszlosc i jeszcze cos ugra... a wtedy kazdego zdobytego fraga, kazdy zrobiony objective, beda dedykowac nam, ludziom ktorzy mimo przeciwnosci losu i tak w nia wierza :> |
||
|
|
|||
1:08, 3 02 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
ownage post... od klepania tylko dupa rosnie i nic poza tym. sorka, nie obraz sie, ale reprezentacja to reprezentacja. jakby na to nie patrzec. czy reprezentujesz kraj w pilke nozna, szachach, bierkach czy enemy territory - reprezentujesz kraj. to chyba oczywiste. aha... na przyszlosc: d!mitr wedlug ciebie zagral za!@#iscie i na perfekt. tylko wedlug ciebie. wszystko punkt widzenia. wedlug mnie zagral dobrze, ale nie ownersko. kwestia gustu... :| |
||
|
|
|||
15:08, 19 03 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 147 Dołączył: 20-10-2003 Skąd: Gliwitz Nr użytkownika: 528 |
Sry, ze odpowiadam po takim czasie, ale rzadko czytam boardy! Skoro uwazasz, ze sa osoby duzo lepsze to podaj xywy i po sprawie - prosper bedzie mial terminatorow do teamu, a scena bedzie zadowolona ze wygrywamy. Jak chesz grac ownersko w momencie, gdy grasz z teoretycznie lepszym przeciwnikiem - to nie quake i nie mozesz wszystkich na-(słowo na p)c jak leci. Konczy sie ammo, energia i do tego trzeaq zmieniac magazynki. Moze ty sie uzi nadasz, jesli taki pewniak jestes ? |
||||
|
|
|||||
2:04, 26 03 2004
|
|
|
hm troche za pozno odpowiedziales na ten post... coz... imo wybor teamu lezy w rekach Swietego. jezeli uzna, ze jestem godnym grania w team poland uciesze sie, ale nie wiem czy podolam (zart). choc, imo, twoje slowa brzmia jak zastrzyk dobrej ambicji dla mnie. tyle ze ambicja moze byc zdrowa lub chora.
imo mam nadzieje, ze sklad, ktory zbierze swintuch, bedzie skladem, ktory bedzie mial czas dla polteam i bedzie, bawiac sie, wygrywal. inaczej mowiac - dobrze reprezentowal Polske. czego Swietemu i nam z calego serca zycze. btw... czemu jestem pewniak? |
|
|
|
12:04, 26 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
gej Usi do team poland!
a powaznie biorac pod uwage jego skill, a przede wszystkim PRZEGLAD SYTUACJI NA MAPIE i dojrzalosc emocjonalna, to powinien sie w niej znalezc. no, ale to tylko takie moje prywatne zdanie, ktore jest guzik warte |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |