IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Zegnam Was ByA.Runos, "..Wszytko ma swoj poczatek i koniec.."
Niewidzialny gra...
post 21:54, 2 12 2003
Post #21

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 846

Hxs mistrzu... z mojej klasy wiele osob tak pishe.. i nie tylko.. wiec to ze piSHe w stylu Runosa to chyba proste.. znamy sie od 4 roku zycia.. Wiec robimy wiele rzeczy podobnie tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
hxs
post 22:33, 2 12 2003
Post #22

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

"powiedzmy" że Ci uwierzę
bajdelej Ja mam przyjaciela, którego znam od 3 roku życia biggrin.gif Co wy na to? tongue.gif

+Quote Post
Thoro
post 1:07, 3 12 2003
Post #23

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Ja mam kolezanke, ktora znam od urodzenia, ale nie widze tu zwiazku z tematem. tongue.gif
A co do niewidzialnego. Coz za przypadek. Runos odszedl i pojawil sie niewidzialny. Zaraz powiesz, ze Runos ci powiedzial, zebys zaczal tu pisac. Albo jeszcze inna sytuacja. Runos cierpi na schizofrenie (qrcze nie jestem pewny czy tak to sie pisze :/ ).
btw. ten topic przypomina mi sytuacje na polskim rynu gier. CD-Project we wszystkich gazetach porozgalszalo, ze koniec z extra klasyka (umiescili taka reklame w postaci nekrologu), zeby pozniej oglosic zmartwychstanie extra klalsyki w nowszej formie (zostaly najlepsze tytuly). To mniej wiecej tak wyglada. Umarl Runos i od razu sie odrodzil pod postacia niewidzialnego tongue.gif, tylko ze w nowej lepszej szacie tongue.gif.

+Quote Post
LOKI 65t
post 2:04, 3 12 2003
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 19:54, 2 12 2003)
znamy sie od 4 roku zycia..

Jak dla mnie to rowniez Niewidzialny to Runos (chociaz i tak mnie to ani ziebi ani grzeje).

Ale teraz moment dla logiki - zakladajac ze me powyzsze zdanie jest prawdziwe to cytat jest conajmniej zastanawiajacy. laugh.gif

+Quote Post
blacktyger
post 8:50, 3 12 2003
Post #25

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

hmmm lol człowiek się chce pożegnać a wy już czy niwidzialny to Runos biggrin.gif biggrin.gif osobiście też tak myśle ph34r.gif , ale obchodzi mnie to jak zeszło roczny śnieg, a jeśli to jednak runos to trzeba mu przyznać inwalidztwo w kategorii niepełnosprytny blink.gif to tyle smile.gif

+Quote Post
Niewidzialny gra...
post 17:10, 3 12 2003
Post #26

Schutze

Nr użytkownika: 846

Hmm.... Debki z was i Sherloki:P Bo zgadliscie to ja Runos.. Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

PS. Wale to forum... moze bede zagladal i teraz poproshe hxs zeby pisal za mnie jesli jush... Niewidzialny gracz bedzie odp. tylko na madre tematy ktore komus pomoga...

+Quote Post
hxs
post 17:17, 3 12 2003
Post #27

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 406

QUOTE (Niewidzialny gracz:) @ 15:10, 3 12 2003)
raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja blink.gif

Tak bardzo sie zmieniles...

+Quote Post
Ghost
post 21:04, 3 12 2003
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Racja - BARDZO się zmienił

W zasadzie ten temat jest bezsensu - przecie pisał że odchodzi z forum a żeby zatuszować swoją obecność zalogował się jako "Niewidzialny Gracz". Hmm - miałbyś lekkie kłopoty gdyby ktoś jeszcze miał taką xywkę wcześniej od ciebie wink.gif

+Quote Post
blacktyger
post 8:33, 4 12 2003
Post #29

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

"Ale raczej troche sie "zmienilem".....Blacktayger.. Inwalidztwo w kategorii niepelnosprytnych to twoja stara ma a nie ja "
po pierwsze jesli coś do mnie masz to mów o mnie nie o moich chlebodawcach....

po drugie zmieniłeś się ze złego na gorsze to jedyna zmiana w twoim przypadku....

po trzecie wymyśl coś swojego a nie powtarzasz moje teksty wink.gif (niepełnosprytny)

Jeśli dalej masz zamiar zaśmiecać to forum...to adminów chętnych do pomocy jest dużo, a punktów regulaminu forum które złamałeś jescze więcej, więc jesli Cię "Wali" ten bard to prosił bym o nie pokazywanie się tu gdyż nie pomagasz a utrudniasz nam (normalnym forumowiczom tongue.gif) życie

+Quote Post
eXtreme
post 20:22, 10 12 2003
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

Naprawdę cały ten temat jest dziecinny i szkoda oczu by to czytać.
Ale przebrnołem przez te wszystkie posty i uważam, że należy go skasować.
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

DELETE

+Quote Post
Mrozu
post 13:18, 12 12 2003
Post #31

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 526

Jeśli już mowa o znajomościach to znam sprzedawcę czarnego salcesonu w Wa-wie i operatora koparki ręcznej z Ostrołęki ! Przebije ktoś ?

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi