![]() ![]() |
5:26, 13 09 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Pazo urzekła mnie twoja historia
|
|
|
|
11:27, 13 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 190 |
Hmm, pasjonująca historia ale czy aż tak by pisać o niej podwójnie?
Btw. kto to do hcuja jest ten machanik? --- edit --- Już wiem !!! Skrzynki z ammo wyglądają jak skrzynki z narzędziami |
|
|
|
11:18, 16 09 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
skill imo zalezy od poziomu serwera - jeśli wchodze na 18neet to wyciągam nóż i nawet się nie staram (ostanio moja ulubiona zabawa dźganie all nozem - pr0!) jesli wchodze na tenbit albo (ostatnio dość wysoki poziom) Crow server - jakoś skill mi skcze - poprostu nastawiam się na gre z równymi 9(czytaj lepszymi) od siebie
kkthxbye ^^ |
|
|
|
11:40, 16 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 85 Dołączył: 24-02-2004 Nr użytkownika: 1333 |
Pazo nie wiem co mam powiedziec ale conajmniej gratuluje ci odwagi . Nie wiem wogóle co ty tutaj robisz i skąd wziąłeś tego mechanika - ale szczerze jestem ci wdzięczny za poprawienie mi dzisiaj mojego z dupy humoru .
Wogóle to mało można skumać z tego bandżaju który opisałeś a nazywa się to dumnie postem (z dupy ) , ale wnioskuje że grasz w settlersów . Chyba powinieneś zacząć grać jako SPECt wtedy bedziesz "tłukł" najwięcej xp i nieuczciwy hydraulik nie będzie ci już straszny . Ale należy ci się respect bo jesteś w pierwszej trójce ( ciekawe ile serwer ma slotów - może 3) ogólnie widze że jesteś pr0 ołnerem . Zwracam się również z prośbą o niebanowanie tegoż Pana , gdyż na forum się za dużo ostatnio nie dzieje , a ten pan naprawde rozwalił mi konstrukcje . Naprawdę Pazo mnie też urzekła twoja historia |
|
|
|
12:26, 16 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 29 Dołączył: 2-08-2004 Nr użytkownika: 2482 |
Chyba jestem Lokalnym mistrzem.. a raczej miastowym mistrzem. bo w Wolfa w moim pseudo-miescie, gra max 10 osób, z czego większośc to kompletne nooby i sam ich bym powalił
Lecz na polskiej scenie raczej jestem średnio zaawansowany. Lecz jak u każdego, to zalezy po prostu od dnia.. często nawet nie zabije Coverta w Unformie (heh zawsze takich rozpoznaje..), a czasem zabijam paru gości pod rzad sam.. |
|
|
|
1:52, 17 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
No nie mogę, poprostu ręce opadają, huh. Czy wy wogóle przeczytaliście tytuł topika? Nie brzmi on "Jak oceniasz swą grę w ET na podtawie xp", tylko swego skilla!!!! Może trzeba tłumaczyć trudne wyrazy? A więc droga młodzieży - skill jest to twój aim, czyli to, jak portrafisz szczelać, mierzyć do przeciwnika wciskając attack, zabijać go, killować, eliminować, m@!dować, exterminować etc. Może inaczej, wyobraźcie sobie, że gracie duela, czyli jeden przeciwko jednemu i jeżeli zawsze wygrywasz jesteś bardzo dobry, prawie zawsze - więcej niż dobry, więcej wygrywasz niż przegrywasz - dobry itd. Oczywiście ważne jest też z kim grasz. Darujcie więc sobie wymienianie ilości xp na takim, czy innym serwerze z kampanią na 10 map. A jak nie rozumiecie prostych pytań to rowy kopać, przynajmniej jakiś pozytek z was będzie, albo idźcie pograć w klasy, to łatwiejsze zajęcie heh.
Ps. Kucze chciałam kogoś obrazić, albo co, bo nudno, ale sorry, nie wyszło mi. Następnym razem lepiej się postaram, heh. |
|
|
|
2:13, 17 09 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
black a nie grasz na BOOM'ie jak 50% ludzi z naszego kraju ? Ostatnio w oku widzialem tak kupe nowych klanow... Wszystkie z Polski )swiadczy o tym PL na koncu nicka, albo przed tagiem ROTFL Jak szukacie klanu to na BOOM'a tam nasi rekrutuja XDD troche sie z Toba zgodze black bo poziom przeciwnika tez jest wazny.. aczkolwiek skill jest zawsze taki sam, mozna wziasc pod uwage czynniki takie jak zmeczenie, chec do gry itp itd... Grajac ze slabszymi idzie Ci lepiej bo oni nie wiedza jak sie zachowac, dosaja 3hsy i leza... Nie mozna chyba porownywac skilla do sinusoidy ze sie waha a glownym czynnikiem jest poziom przeciwnika... Grajac z lepszymi moze wydaje ci sie ze masz gorszego skilla niz jakbys gral z gorszymi.. aczkolwiek sama gra z lepszymi moze cie jedynie czegos nauczyc.. ze slabszymi raczej pokazujesz to co juz umiesz :> a historia Paza, no coz... moze Swiety zrobi specjalna pod-grupe dla takich ludzi(nie wiem moze 33 i 1/3 Pr0 Play0r) + specjalne takie forum: "Urzekla mnie Twoja historia" |
||
|
|
|||
2:14, 17 09 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 190 |
Ymma, gówno prawda. I w tym momencie dalsza część twojego posta także jest gówno warta. Skill i aim to dwie różne rzeczy, aczkolwiek bardzo ze sobą związane i nieodłączne. Bye |
||
|
|
|||
2:28, 17 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 31 Dołączył: 28-05-2004 Skąd: Biłgoraj Nr użytkownika: 2014 |
Skill spada jak sie nie gra nalogowo
|
|
|
|
9:07, 17 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
Skill = aim + MOZG.Np. trzeba szybko wybrac ,ktorym sie zaslonic etc gdy strzela do ciebie np. 3 na raz ,a z samego aima nie da sie tak kolesi zjechac (chyba ze 3hs na wszystkich oO).
|
|
|
|
12:41, 17 09 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
z tego co mi wiadomo skill to nie tylko aim, skill to umiejętności w grze (nie tylko celowania ale np. naprawiania pompy ..) w rpgach (a raczem mmorpg) również są skille - jakieś nowe umiejętności postaci.
a na Boomie (wierz lub nie) nie grałem nigdy i nie mam zamiaru (gram tylko na polskich ewe. czasami niemeickich [z modem eths] serverach) więc nie masz racji :> (jak zwykle !:D) btw. tyle postów a tranx jak zwykle coś odemnie chce ;p opanuj sie !:D |
|
|
|
16:00, 17 09 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Jak juz chcesz kogos pouczac (w tym przypadku jechac po nim), to wypadaloby samemu wiedziec co znaczy tlumaczone przez Ciebie slowo... |
||
|
|
|||
16:51, 17 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Hyhy a jednak się ruszyło, no i fajnie. Tak trzymać! Och pouczcie mnie jeszcze proszę, no proszę. Jestem, brzydką niegrzeczną dziewczynką. No Bobin ukaraj mnie, daj klapsa
|
|
|
|
17:14, 17 09 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Bij mnie i mów do mnie brzydko A tak wracając do tematu: tych którzy mówią że skill jest prezentowany przez punkty xp, można łatwiej zadzgać kombinerkami niż strzelać do nich z MP czy Thompa... po co tracić amunicje Przypisywanie sobie chwały że: o miałem na 3x10^8 plansz srał dupy nie czuł x xp to jedna wielka parodia. Chyba że punkty tez dobywał w pojedynkach a nie na budowanie po jednej stronie a wysadzaniu po drugiej |
||
|
|
|||
17:31, 17 09 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
black, black, black... znowu masz zwidy... Ja sie tylko grzecznie zapytalem czy grasz na BOOM'ie jak 50% naszych rodakow.. Nie grasz to ok :> Ja tez nie gram Nie wiem ludzie czy BOOM'y to jakies pr0 serwery czy co ? Juz kilka klanow proponowalo mi cw na BOOM'ie A ja na polskich serwach nie gram A jak pisza wszyscy: Skill to nie tylko Aim i nie tylko myslenie... We wczesniejszym poscie ladnie rozpisalem moja definicje skilla... BTW graliscie kiedys w quaka ? Tam sie liczy glownie szybka raczka W Wolfie jest troszke inaczej bo najwazniejsze sa Head'y ale bez dobrego movementu daleko tez nie zajedziemy... btw: black nie mam nic do Ciebie :> Lubie poprostu z Toba dyskutowac na ciekawe tematy |
||
|
|
|||
17:44, 17 09 2004
|
|
|
szczerze mówiąc to nawet nie wiem jakie IP mają te boomy i dlaczego są takie slawne ;[ mniejsza o to, chcialem jeszcze dodac apropo oceniania skilla po Xp, to równiez zalezy od towarzystwa i servera :> bo jesli gramy na eths (ctf_multi) to expo jest jak najbardziej wyznacznikiem skilla a raczej ( w tym konkretnym wypadku) aima (skoro wchodz tylko hs ...) no movementu ofcors. poza tym jesli gramy na tenbicie wieczorem gdzie 1/3 to /-/ pare 17 / 4fun to imo można zauważyć że na 7 w teamie (czy 8) 6 to medycy, więc tam praktycznie również liczy się tylko skill jako aim + movement. naprawianie pomp czy niszczenie postów raczej nie wchodzi wtedy w gre. no trzeba jescze patrzeć na to że imo axis > allies pod względem ilości xp ale to już inna sprawa ^^
ale to byl off top bo generalnie swietemu chodzi o zwykla samoocene siebie jeśli chodzi o to co najważniejsze w tej grze - (poraz któryś set użyte pojęcie) skill :> btw tranx ja też Cie kocham :* |
|
|
|
17:59, 17 09 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
W wolfie...Mowcie ET bo np. w RTCW jak ma sie b.dobrego aima nie trzeba miec super movementa zeby lac kolesi patrz : Raziel.W ET jest to konieczne bo sa tam tak s(słowo na p)one hitchboxy ze nic nie wchodzi i trzeba latac 3s po mapie na jednego duela
|
||
|
|
|||
21:44, 17 09 2004
|
|||||||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Juz dawno minal mi czas w ktorym mialem "!@#a" na punkcie gry, wiec nie bede ocenial bo wydaje mi sie to troche smieszne A tera z innej beczki
Przeciez ten "jadacy" kogos tam post jest twoim ostatnim postem (nie wliczajac tego "Ukaraj mnie" :-D) Skoro ustosunkowalas sie do definicji tranxa to dlaczego post "jadacy" jest postem nowszym i mowiacym, ze aim=skill od tego w ktorym sie zgodzilas z tranxem, a on raczej tak nie powiedzial, czegos tu nierozumiem, ale jestem zapewne mlody i glupi.
!! Z pretensjami to do Pani przedszkolanki, ktora mnie obecnie uczy ! Nic na to nie poradze, moze bede rozumial jak do zerowki pojde ?! |
||||||
|
|
|||||||
21:08, 18 09 2004
|
|||
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
siłą wyżej zainstniałego faktu zgłaszam się na ochotnika. swojego skilla w klapsowaniu oceniłbym jako przeciętny czeladnik (subjektywie), i lokalny wirtuoz, maestro, primabalerina (objektywnie). zapewniam cie, że moje speciale, tj: strejf-klapsy, trick-palce, dany-majty, itd. doskonale potrafią zownować uczestników, jak i spectatorów. zapraszam! |
||
|
|
|||
2:52, 19 09 2004
|
|||
|
Hmmm, hmmm....hmmm taaa, hmmmmmm |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |