IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jak oceniasz swój skill w Wolfie, Na tle innych.
Jak oceniasz swój skill w Wolfie
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 442
Goście nie mogą głosować 
Ochi
post 16:55, 15 02 2004
Post #61

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1123

Ja osobiście uważam że gram na wysokim poziomie ale nie mnie oceniać zawsze się starałem i staram się poprawić Wolf to jak moje hobby a tak poza tym to poszukuje nauczyciela może jakby ktoś miał czas albo chęci mógłby mnie pouczyć cool.gif moje gg 5346357 tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
sparrow88
post 17:17, 15 02 2004
Post #62

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

dałem coś o rzemieślniku, bo są dni, kiedy naprawde dobrze mi idzie ( sądząc po tagach zabitych)cool.gif. Ale takie dni zdarzają sie coraz rzadziej.

według mnie wogóle taka ankieta nie ma sensu

wchodząc na jeden z brytyjskich servów, wchodze z zamiarem dojścia do gwiazdki na hełmie, goście wogóle nie strejfują, nie walą hs i nie myślą.

a wchodzę na server polski, gdzie gra 3 ludzi z Crossu, jeden z 4fun, 3 z FBI, 1 z SoW, i pełno ludzi z innych klanów to myśle "qrde oby mi sie udało jakiś duel wygrać i nie być najgorszym"

Uważam że polskie servy mają najwyższy poziom.
To chyba jest w zasługą tego, ile klanów mamy ( widać po naszym ladderze w CB)

+Quote Post
cleric
post 18:06, 15 02 2004
Post #63

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1268

ja tez dalem cos o rzemieslniku bo nie gram zle ale znam "pare" osob ktore graja bez porownania lepiej i uwazam ze najlepszym sposobem na podtrzymywanie skilla sa polskie serwy a dla troche zaawansowanych mysle ze najlepsze sa serwery finskie ale nie zwykle warzywniaki tylko serwery klanowe na et pro. Moge sie nawet pochwalic tongue.gif ze gralem z 2 czlonkami klanu DSky tongue.gif chyba z 2 razy zabilem theete ale nie na duelu tongue.gif i gral jeszcze jakis inny oles z DSky ale pewnie go nie znacie bo nie wystepowal na filmiku tongue.gif

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 21:55, 15 02 2004
Post #64

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1233

Niewiedziałem za bardzo co zaznaczyć bo nie widzę dokładnie swoich i innych umiejętności jak na ladzie ph34r.gif Mogę powiedzieć jak się mniej więcej spisuję (z dobrym pingiem oczywiście). Na warzywniakach przeważnie wymiatam chyba że znajdzie się godny konkurenji konkurent biggrin.gif Ale na tle graczy klanowych to przeważnie jedna śmierć jeden frag mam z takim któsiem. Niestety również dość często trafiam na graczy z wyższej póki i z nimi nie idzie mi dobrze. Chyba że od tylca skubanego zajdę biggrin.gif Duel przegrany na 75% (z graczem dość dobrego klanu).

+Quote Post
Phantom
post 22:52, 16 02 2004
Post #65

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

Ja dalem sobie czeladnik smile.gif moze to za duzo blink.gif ja nie jestem mocny skillowo i w duelach czesto ludzie mnie jada (to tez wina malej ilosci fps i lagu sad.gif ) ale mysle ze duzo lepiej skillowo gram na trenach klanowych. Moze sie jakos bardziej przykladam jak gram z klanem z reguly nie jestem na koncu smile.gif

+Quote Post
Blitztrager
post 2:29, 17 02 2004
Post #66

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1064

Dalem sobie czeladnika, chociaz ciezko to ocenic.

Roznie sie gra w roznych warunkach

Nic dodac nic ujac.

+Quote Post
DestroyerX
post 17:20, 19 02 2004
Post #67

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

hmmm jak większość - czeladnik ale różnie bywa: mam gorsze i lepsze dni jak każdy, poza tym zależy od przeciwników: na warzywniaku+"klanowicze" (mówię o pseudo-klanach czyli warzyw które się zebrały w jeden team smile.gif ) zabijam wszystko co łazi, biega czy się czołga smile.gif na warzywniaku z paroma dobrymi graczami nawiązuję równorzędną walkę biggrin.gif, na normalnym serwerku z graczami średnich klanów - czołowa 1/4 stawki jeżeli się postaram , natomiast w konfrontacji z jakimiś lepszymi cieniuteńko i jeżeli nie zajdę takiego od tyłu i nie walnę go serią po głowie, to posieka mnie na kawałki w 8 przypadkach na 10 laugh.gif

+Quote Post
DeVastator
post 21:29, 19 02 2004
Post #68

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1082

hmmm średniak j/w mam dni dobre i złe czasem trafi się cały team prawie naraz z Mp-40 ale to są zazwyczaj cieniasy, a jak jest 1 vs 1 z dobrym graczem to 50 na 50 że wygram jeszcze musze ćwiczyć z 1,5 roku to będzie lepiej smile.gif

+Quote Post
Switch
post 21:50, 19 02 2004
Post #69

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 737

Ja jestem poniżej klasyfikacji. Staram sie ale mi to nie wychodzi sad.gif. NIe podoba mi sie mój skill
co do serverow to fakt że na poskich jest wyższy poziom. Wchodze na jakiś niemiecki albo na Holenderki i co? tam potrafie strzelać. Wracam do rodzimych stron - kompletne beztalencie....

+Quote Post
NW_Mr. General
post 9:42, 20 02 2004
Post #70

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1223

jesli chodzi o umiejetnosci klaSOWE to jest dobrze. najgorzej mam z medykiem ( zwlaszcza jak jestem jedyny) . gorzej jest z killami bo mam wyskoki ping. ale jak fieldopsem to smierc przeciwnikowy w butach jest pewna.,.

+Quote Post
VISTORANTE
post 17:44, 20 02 2004
Post #71

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Ja gram tam na poziomie niezłym, o ile nie mam lagów. A ostatnio to mam i to dużo. :U

+Quote Post
mlody sk8er
post 18:06, 20 02 2004
Post #72

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 344

Totalne beztalencie,z dosyc dobrym pingiem,nie umiem ladować czapek tylko lubie kosic palce u nog .Jedyna bron z ktorej zabijam to śmiech:D

+Quote Post
Schmidt
post 3:26, 25 02 2004
Post #73

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1105

skill zalezy na kogo trafisz? chyba nie do konca. podgladam demka wyciagam wnioski staram sie stosowac w praktyce i pomalu chyba ide do przodu. poki co strzelam raczej slabo ale i czasu niewiele moge na gre poswiecic. ale staram sie rozwijac. ambicje sa oczywiscie, ale czasu jeszcze trzeba wedlug mnie ("imo" mnie jakos nie przekonuje) trening czyni mistrza

+Quote Post
Nem3sis
post 22:57, 26 02 2004
Post #74

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 900

ph34r.gif Mój skill kwalifikuję troche powyżej przeciętnego. Zwykle najwięcej zależy od "tła" tj. z kim grasz i jaki poziom reprezentuje przeciwnik :U . Jak jeszcze szczur działą przyzwoicie to warzywa same więdną ph34r.gif .

+Quote Post
maclin
post 23:39, 26 02 2004
Post #75

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

Wszystko zależy od przeciwnika. Jak natrafię na wymiataczy, to nie idzie mi najlepiej, ale bywa ze na jakimś lamerskim warzywiastym serwie mam XP większe niz cala zruzyna razem wzięta laugh.gif

+Quote Post
Valkir
post 19:44, 2 03 2004
Post #76

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

No właśnie. Skill na warzywniakach i skill na dobrych serwerach to zupełnie dwie inne sprawy...w tym pierwszym chodzi się na chama, pod samego respa, tam wymiata wszystkich graczy...a w drugiej sytuacji trezba się ciągle oglądać itp. Mimo większej frajdy na lamerskich serwach wolę te trudniejsze - tam się polepszę.

+Quote Post
MPM
post 20:20, 2 03 2004
Post #77

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 233

U mnie ze skillem jest chyba nawet dobrze tongue.gif mysle ze kwalfikuje sie w skali 1 - 10 ( 10 najlepszy ) na opzycji 7-8. A co do gry z poczatkujacymi - ostatnio grałem na serwie UTP i pojawili sie tam goscie ktorzy graja w ET od tygodni aczy dwoch i spokojnie zabijalem wszystkich bez problemow ale po uplywie 30 - 40 minut znudził mi sie i opusilem serw. Myśle że wiecej satysfakcji daje gra z lepszymi przeciwnikami - wiecej mozna sie nauczyc, wiecej podpatrzec biggrin.gif Zawsze sprawia mi przyjemnosc gdy zabije jakiegos wymiatacza tongue.gif

+Quote Post
Soulless
post 16:09, 4 03 2004
Post #78

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 996

Heh ja zawsze an to pytanie odpowiadam ze ja grac nie umiem a tylko poprawiam morale teamu obecnoscia smile.gif

+Quote Post
KAZu (O_o)
post 17:06, 4 03 2004
Post #79

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1288

Zalezy tez o jaki skill chodzi (nabijanie hsow, minowanie, umiejestnosc extra medykowania, itp) tongue.gif Zalozmy, ze chodzi o wszystko razem wziete... Uwazam, ze moj skill jest... sredni blink.gif Jednak tak naprawde nie mi oceniac takie rzeczy...
P.S.Ciekawe WOLFszLAGIER ktora odpowiedz w ankiecie zaznaczyles wink.gif

+Quote Post
Valkir
post 19:26, 4 03 2004
Post #80

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Swiety wybrał pewnie ostatnią biggrin.gif
Ja rozumiem skill jako umiejętność strzelania i zachowania podczas walki. Podkładanie min czy leczenie nie ma, wg. mnie, na to wpływu.

+Quote Post

10 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi