[QUOTE] (!) 4:03, 21 12 2003
dlatego polecam na przyszlosc sluchawki TRECER'a naprawde sa dobre nie tylko jsli chodzi o samo wykonanie ale rowniez pod wzgledem dzwieku dzwiek jest czysty i przejzysty Naprawde polecam cena to okolo 60-70 zl Ale rowniez warte swojeje ceny !! A co do bolu uszu to praktycznie przy kazdych sluchawkach po jakims czasie bola uszy :| tzn chodzi mi nie o dzwiek tylko ze mimo wszystko uch w tych sluchawkach czuje sie jak sledz w puszcze[/QUOTE]
[QUOTE]Phantom 2:32, 10 02 2004
Ja mam sluchawki z mikrofonem firmy Tracer model TRS SL 850 MV i polecam je wszystkim. Dlugi kabel z regulacja glosnosci, wygodne , ladne , dzwiek dobrej jakosci. Maja duze nauszniki (uczy nie bola po 3 godzinach grania ) kosztuja dosc sporo bo w sklepiej okolo 60 zeta (na allegro taniej) ale sa warte swojej ceny [/QUOTE]
Własnie kupiłem sobie słuchawki Tracera---TRL SL 850 MV. Są poprostu super, polecam je wszystkim którzy myślą o zakupie słuchawek z mic., charakteryzuja sie solidnościa wykonania, dobrą jakościa dzwieku wydobywającego się z nich oraz sa tanie!!.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ !!!!!!!!!!!
[/QUOTE]Scorpi 19:02, 10 03 2004
Media-Tech PANEM:
- model MT 367
sluchawi jakosc very good[QUOTE]
[/QUOTE]hxs 19:20, 10 12 2003
Lol kup se sluchawki z mikrofonem jakie ci sie podobaja o dobrej mocy i tyle... tu nie ma sie co rozpisywac
ja mam jakies media-tech i dobrze mi sluza [QUOTE]
[/QUOTE]Slash_PL 16:39, 17 03 2004
Ja mam słuchawki + mic: Media-Tech MT363 I jestem zadowolony Kupiłem je za 25zł[QUOTE]
Musze przestrzec wszystkich którzy planuja sobie zakup słuchawek przed słuchawkami firmy
Media-shit (tech)

. Po przeczytaniu opini ludzi którzy maja(mieli) te słuchawki na benchmarku odrazu wybiłem sobie zełba zakup tych niby extra słuchawek !!!!
Odnośnie modelu Media-Tech MT 367
Słuchawki z mikrofonem MediaTech Gemini (MT367)Odnośnie modelu Media-Tech MT363
Słuchawki z mikrofonem MediaTech Auriga (MT363) Lepiej dołozyc 20 zł i kupić porządne !!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
[/QUOTE]DasieX 7:56, 24 04 2004
Ja tam mam Bezprzewodowe Philipsa za 400zł [QUOTE]
Widze że skromność stoi na pierwszym miejscu u tego osobnika
A dróga rzecz to że trzeba wymieniać baterie (mam myche bezprzewodową i kur@@@y dostaje jak musze leciec do sklepu po baterie

)