Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Feiki
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Vegeta
Mam takie pytanko czy duzo z was uzywa feików (pewno wszyscy biggrin.gif oprucz mie biggrin.gif) A iesili nie czy so przeciwnicy uzywania feików . Bo mie raczei to denerwuie ze niewiem zkim gram wolł bym naprzyklat wiedziedz ze przegrywam 5 dueli na 1 wygran z kims z czolowych klanuw niz np.
z jakims (bez zadnych insynuacj) ktosiem lub zenkiem i temu podobnym wiem ze niekture feiki waidomo kim so ale wiekszosci nie wiadomo czy wy sie wstydzicie sfoich prawdziwywych nicków . I wiem ze ktos zaras powie : Ale jak mam gorszy dzieni to gram pod feikie . A coto za ruznica czy masz gorszy dzien przeciez i tak iestes leprzy od wiekszosc graczy biggrin.gif
Thoro
Po czym wnosisz?? Skad takie insynuacje?? Ja akurat jestem cienki, wiec nie moge mowic, ze mam gorszy dzien tongue.gif. Ja zawsze gram na swoim nicku, chyba ze (co sie czasami zdaza) cos sie porabie z configiem i mam ustawione ETplayer, a wchodze tylko na jedna mapke to juz nie zmeiniam smile.gif. Czasami w warzywniaku t jest fajne jak ETPlayer zabije 5 pod rzad, wysadzi oba dziala itp. , a inni nie wiedza co sie dzieje (oczywiscie rzadko tak szaleje tongue.gif, wszystko zalezy przeciw oku sie gra)
Patrol
Ja niestety pod fakiem grać nie mogę bo taka jest u nas zasada w klanie (używasz fake'a to znaczy że wstydzisz się taga klanowego, a więc wynocha). Niemniej gdybym mógł to bym używał. Dlaczego? Ano właśnie dlatego żeby kolesie, którzy chcą wiedzieć od kogo dostają nie wiedzieli od kogo dostają - wtedy jest śmieszniej biggrin.gif. A nawet jak będę lamił to nie splamię mojego prawdziwego dobrego imienia (chyba że ktoś ip sprawdzi tongue.gif).
Dajmos
Nie ja nie używam fejków , często se zmieniam nick ale zawsze jest w nim Dajmos :} hehe
hxs
Patrol ja tez tak mam, ze jak mnie przylapia na fejku to kk thx bye. Ale ja gram pod fejkiem bo lubie. Zazwyzcaj jak wchodze na serka to widze pelno wypowiedzi : "moge do hunter? plz moge? zrobi wam loda a wy mnie wezmiecie... ok? to co moge do hunter?" jest to strasznie wkurzajace, dlatego pykam na fejku. Pozatym wyobrazcie sobie ze gra w axis dajmy na to 3 C4... Alianci przegrywaja i zaraz sa krzyki: "mieliscie C4 to nie fair mieliscie lepsze sklad, schufle juz..." A jak graja fake to nie waidomo kto to jest i nie ma takich krzykow...
Zreszta tak jak pisalem gram pod fakem bo lubie!
Buli
ja gralem zawsze od czasow rtcw jako ^4buli nigdy nie grywalem na fejkach
raz mialem pewna zajawke z rok temu i zmienilem sobie na ^1GOLFPLAYER
pogralem pare mapek i znowu bylme jako buli
imo dla mnie zadna rewelacja
falubaz
zmieniam tylko nick jak w chacie pare osob na!@#anych i spalonych i chca grac w wolfa to wtedy zmieniam bo mam akcje ze dochodze do 150 xp w ciagu kilkunastuminut odstawiam kompa na pare minut spijam browara a tu nagle 110 xp to wtedy zmieniam ale jak ja gram sam w chacie to za rzadne skarby nie zmieniam(nawet zabity na masakre) smile.gif))) bo naprawde sa typy ze po nicku complainy rozdaja :/ a to juz inna sprawa
Termit
Fejki rox , jestem zmachany mam ochotę zagrać - gram pod fejkiem . Bawie się configiem - gram pod fejkiem . Fejki ostatnio używane : aimbot, Pan Ogrodnik , Turkuc Podjadek . Dlaczego to robie ?? bo się bunkruje biggrin.gif . A tak powaznie zacząłem grać pod fejkami jak po 1 z meczów jeden jegomość zarzucał mi nieuczciwosć bo na ffa mnie jechał a na meczu ja jego .
ronin
ja tam nie gram pod faikami nie widze takiej potrzeby, btw wczoraj na 99% ktos gral na "faiku" na tenbcie,
dlaczego: bo nie szlo mu zle ale ciagle zadawal pytania typu: "co to za bron?" mowil tez "eee tam ja gram w EF 2 tyg fajna giera" itp ogolnie niezle jaja byly wink.gif
KiD
Nie gram pod fejkami poniewaz nie widze powodu dla ktorego mialbym to robic. Co wiecej tepie granie pod fejkami na klanowym serverze. Jezeli gracz pod fejkiem na zadane pytanie o normalny nick nie odpowie lub zacznie bluzgac najczesciej wywalam go z servera. Lubie wiedziec z kim gram. Pozatym uzywanie normalnych klanowych nickow pozwala uniknac nieporozumien. Przytocze tu przyklad jednego z graczy czolowego klanu smile.gif grajacego pod fejkiem Rotar. Gdy pojawil sie po raz pierwszy na naszym serverze po stronie druzyny przeciwnej pojawily sie od razu zarzuty ,ze gosc czituje. Gdyby wszedl z normalnym Tagiem i nickiem nic takiego nie mialo by miejsca.

Pozdrawiam
Eld
mnie sie czasem (bo ffa mnie drazni, a i czasu nie jest za wiele) zdarza zagrac pod fejkiem na CDA (kiedy da sie grac na serwie). dlaczego? bo jak wejde pod ksywka, to kazdy mnie zaczepia, a jak juz wlaze na ffa to wole grac niz gadac biggrin.gif
DaBi
Mnie osobiście faki wkurzają. dry.gif Tłumaczenie się słabym dniem czy innymi duperelami po prostu do mnie nie trafia nawet jak jest słabszy to jest i lepszy a co do mojej gry to gram jak gram i tyle.
Co do tego że w drużynie przeciwnej jest np. 3 ludzi z C 4 to akurat dla mnie to + przynajmniej poziom na ffa bedzie. Jak mnie jakiś zabije to jest to normalne i nastepnym razem postaram się strzelać celniej i się odgryźć. huh.gif
jak grają faki to często pojawiają się zaraz glosy cziter czy coś a jak wiadomo z kim się gra to zawsze przyjemniej. wink.gif
17 nastki podchodzą do tego bardzo fajnie. w naszym klanie faki również nie są mile widziane a jak już się pojawiały to raczej i tak każdy wiedział kto to gra pod nimi , zresztą miały tagi i te same kolory z jakimi grali gracze.
Co do faków to nie wiem nie orientuje się zbyt dobrze ale w RTCw było coś takiego jak yawn który umożliwiał w prosty sposób identyfikację takowych. Może i w ET coś takiego jest.

BadIDea
QUOTE (KiD @ 9:22, 12 12 2003)
Przytocze tu przyklad jednego z graczy czolowego klanu smile.gif grajacego pod fejkiem Rotar. Gdy pojawil sie po raz pierwszy na naszym serverze po stronie druzyny przeciwnej pojawily sie od razu zarzuty ,ze gosc czituje. Gdyby wszedl z normalnym Tagiem i nickiem nic takiego nie mialo by miejsca.

smile.gif
Rotar rox. I tak kazdy wie, ze to jest piekny, przystojny a zarazem czarujacy XXX

Wydaje mi sie, ze prawie cale C4 gra na fejkach. Powody sa rozne. Czasem chcemy razem pograc FFA bez awantur, vote spamu itp.

W wiekszosci przypadkow, jesli na servie widac goscia o nicku C4|Badidea - to gamy spara, mecz , kub przypadkiem zaladowalem stary CFG.

Officjalnie:
Nazwisko (rodowod) : C4
Imie: Badidea
itp.
Te fejki sa troszke jak przezwiska. (xywki)
I wiekszosc osob wie, who is who.

A FFA jest free for all i biegam sobie jako... costam.
Btw, wieksza radocha.. czytac ze jest sie lamka a pozniej z bialym nickiem radosnie kopac niektorym dupska.

Termit
grając jako białka robi się największe beki , zadaje się głupie pytania , leczy czołg apteczkami a jak przychodzi duel to sie kosi biggrin.gif , kamery ACA ruszają , powstają plotki o nowych cziterach , interes się kręci , ludzie posty piszą , co poniektórzy klanowicze zaczynają wtedy wątpić we własne siły bo ich jakieś białko pojechało (element gry psychologicznej tongue.gif ) .
blinkkin
co do fakow to na et nigdy na nich nie gralem. troche kosilem w ftbos pod kilkoma nickami: makarenko, blinkkin, skubi duja, scooby doo i jeszcze troche. ale to byla inna bajka. nie mam nic przeciwko fejkom, nie przeszkadza mi jak kosi mnie no name. nawet mam niezly ubaw z fejkowcow, ktorzy udaja warzywka. specjalnie daje sie kosic albo biore pancera i robie double k.o. wtedy jegomosc zaczyna wyzywac mnie i klan od takich a takich. jest to zupelnie inne dzialanie psychologiczne, pozort myla. zreszta zazwyczaj nie patrze z kim gram, nie sprawia mi roznicy czy gram z kims z c4 czy z no namem. w sumie nie przykladam sie do ffa wiec nie obchodza mnie inni gracze na servie. co innego klanowki, szybko zapamietuje nicki, a tazke prosfesje, skill itp. co do anonimowosci to internet ma do to siebie, ze jest srodowiskiem nieznanych twarzy. jest to zupelnie inna sprawa, pisano o tym juz tysiace razy.

btw. dragon ball rulez. ostatnio wracam do tej mangi coraz czesciej. swietnie oglada sie w towarzystwie, kupa smiechu. pozniej na rozmawia sie o technikach strzelania kame-hame, wiem ze celuje sie kciukiem, a energia zbiera sie sie miedzy dlonia, a tym palcem. nie udalo mi sie wystarczajaco skoncentrowac, dlatego nie umiem jeszcze strzelac. jednak jestem na najlpeszej drodze.
spanzik
ah ten rotar unsure.gif
R4Gn4k
faki.....hmm...czesto i gesto z faktu ze ping mam do polnocy 300 to se wole na faiku pograc bo potem se warzywa mysla "ale jestem dobry zjechalem goscia z klanu" po 2 lubie grac pod feikiem czesto cie od czitera wyzywaja i takie tam:o
ostatnie faki:
warzywko, ^3lag, ^3lama
RadGar
fake bywa zbawienny tongue.gif co prawda lacze mam z przyslowiowej dupy i rzadko wysciubiam nosa poza jawnecik, ale za to u siebie mam utrapienie sad.gif dlatego szybki plan -> fake i juz ludzie nie truja dupy o to czy tamto smile.gif a z c4 to niedziowiedz sie czesto pojawia (przez pewien czas pod fake, pozniej juz oficjala) i bawi sie pfem biggrin.gif kazdy ma swoje powody na fake i ma swoja radoche w tym tongue.gif pozdro
Maczo
Ja nigdy nie zmieniam swojego nicka. Od czasu jak mam ET zmieniłem tylko kolory i dodałem tag klanu. Ja gram jako ja, a nie jako pan XXX. Nie boję się użyć swojej prawdziwej ksywki.
(!)
A dla mnie FAKE IS FAKE czyli po to jest taka mozliwosc zeby z niej korzystac smile.gif Oczywiscie jezli ktos jest w klanie X a klan X ma w swoich rulezach ze nie mozna miec FAKOW jak najbardziej sie z tym zgadzam !! C4 chyba nie ma czegos takiego wink.gif O FL juz nie wspomne wink.gif Ja przewaznie mam (!) ostanio [!] i zmieniam tylko przyrostek smile.gif np (Daj.Mi.Klapsa. , Daj.Mi.Te.Noc , Hit.Me , czasem sobie z kims robie jaja i robie podobnego nicka do kogos kto jest na serVie ale oczywiscie jesli mu sie to nie podoba i mi o tym powie odrazu zmieniam smile.gif podam przyklad |WW|FastNic wiec ja sobie zrobilem (!)FatNick troszke sie posmialismy a potem na prosbe FastNicka zmienilem smile.gif Wlasnie o to chodzi ze FAKI czasem daja duzo fajnej zabawy czyli dobrego humoru i smiec@#! smile.gif A czy nie o to miedzy innymi chodzi w ET ?? biggrin.gif
Zycze na swieta owocnych i pomyslowych FAKOW

P.S fajny aVatar ?? Dostalem go od KID-a blink.gif Ale walcze o starego narazie musze nadrobic podpisem ktory zapewne tez zostanie mi odebrany . . .
Swiety
Nie chodzi mi o fejki powszechnie znane i cały czas używane typu C4|Smirnoff C4|Wahtever bo to właściwie nie jest fejk tylko jakby druga ksywa. Chodzi o takie fejki, po których cięzko rozpoznać o kogo chodzi.

Dlaczego ludzie używają fejków ?

- Bo jak cieńko grają, mają lagi wysokie pingi albo zły dzień to niechcą aby ich "prestiż" spadł.
- Bo lubią się bawić w ownowanie innych nieświadomych graczy przez "nowy" biały nick.
- Bo lubią udawać kogoś innego, np jakiegoś nooba w Wolfie.
- Bo znudził im się stary nick.
- Bo czasami ludziom wydaje się że pod fejkiem grają lepiej niż na starym nicku biggrin.gif
- Bo czasami chcą spokojnie pograć a niektórzy pod real nickiem są ciągle zagadywani.
- Wstydzą się swojego prawdziwego nicka ?
- Coś tam kiedyś przeskrobali i chcą zacząć życie od nowa z nową tożsamością.

Co do zakazu gry w klanie pod fejkiem na FFA to jeden wielki lol. Od kiedy to ocenia się przydatność klanowicza i klasę klanu na podstawie FFA biggrin.gif

Osobiście na FFA mam w dupie czy ktoś używa fejka czy nie. Ważniejsze jest to żeby teamy były wyrównane a nie kilka fejków udając noobów bawi sie w zamykanie w respie przeciwnika.
Thoro
I jeszcze jedno. Jak sie zwali config, a wchodzi sie na 15minut, to czasami sie nie chce (przynajmniej mi) zmieniac nicka i gram jako ETPlayer. Nawet nie tyle chodzi o to ze mi sie config rabie tylko nie zapisuja sie ustawienia jak wchodze na serwer z ETMain, albo na schruberta. Na ETpro jest OK.
FalleN Damian
Zawsze byłem przeciw fejkom, ale zdanie zmnieniłem wczoraj, grałem po 2 godzinach snu po pracy gdzie było swietowane zakończenie kontraktu i około 15 po powrocie do domu byłem jzu na tyle pijany, ze jak sobie zagrałem w ET to jechali mnie wszyscy a po jednej mapie staty 2/9 , co sobie teraz moga ludzie pomyśleć - megalama. Jesteś pijany, zmeczony nie masz co robic - graj na fejku
blacktyger
heh to nic dziś se gram i wchodzi jakiś "tst" byliśmy pewni że jakiś koleś co tam grać nie umie tongue.gif
gramy po 5 minutach patrze a koleś ma 220xp blink.gif więc każdy na niego cziter tongue.gif a pozaniej okazało się że to koleś z poison ph34r.gif koleśą było wstyd a ja się śmiałem tongue.gif
Ghost
JA? Czy ja gram pod fakiem??

Oczywiście że nie tongue.gif Mam w zadku to, że mi źle idzie albo coś - Ghost[TGX] to Ghost[TGX] i zostanie tak na zawsze - nie zmieni się w tym nicku ani jedna litera... Chcę żeby ludzie wiedzieli że kosi ich Ghost z The Great X, a nie Zenek albo Wraneg Zbot Pótgi.

Granie z fakiem potępiam - ludzie dostają baty od jakiegoś gościa, nie wiedząc że jest z np. z UA i nazywa się Thoro. Mnie się gra pod fakiem kojarzy ze wstydem do swojego klanu czy xywki.
Saganov
QUOTE (falubaz @ 23:09, 11 12 2003)
zmieniam tylko nick jak w chacie pare osob na!@#anych i spalonych i chca grac w wolfa to wtedy zmieniam

Ja podobnie jak kolega, zmieniam tylko w takich sytuacjach. Jak czlowiek upojony tudziez upalony to mysli calkiem inaczej. Niech sie jakies bluzgi posypia i bedzie na mnie tongue.gif , no czasem tez zmieniam na fazke, ostatnio gram jako Saggan Fussejn tongue.gif Ale zawsze jest w nicku sagan. Dla mnie zmiana nicka to tak jakby wstydzic sie swojej tożsamośći.
QUOTE (thoro)
I jeszcze jedno. Jak sie zwali config, a wchodzi sie na 15minut, to czasami sie nie chce (przynajmniej mi) zmieniac nicka i gram jako ETPlayer. Nawet nie tyle chodzi o to ze mi sie config rabie tylko nie zapisuja sie ustawienia jak wchodze na serwer z ETMain, albo na schruberta. Na ETpro jest OK.

To zrob sobie dodatkowego plika, nazwij go sobie np. thoro.cfg, i zamiesc w nim najwazniejsze rzeczy takie jak name, sensitivty, wazne klawiesz itp. jak cos ci siada to w konsoli wpisujesz /exec thoro.cfg i po klopocie.
VISTORANTE
A mnie nie obchodzi czy gram kolesiem o xywie np. "Ghost" czy z "Kazimierz 'glaca' Gonzales" mi to zwisa ważne że lagów nie ma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
LostGirl
Btw, a prospos tych fejkow ludzie lubia na nich grac, bo ciesza sie gdy kiluje ich np. "szalonyrenifer"! Wiadomo dla posiadacza lewej xywy jest to smieszne i ciekawe, ale wiekszosc ludzi nie bawi, wiec czemu przynajmniej na wyjsciu mowic ludziom z kim grali i od kogo dostawali baty dry.gif
Barbapapa
A ja tam do Fejkow nic nie mam!!!.Ktos ma taki kaprys to gra jako Jasio_zielona_Latarka czy Pan_Miotła wink.gif .
Wiekszosc fejkow starych graczy (RTCW) znam wiec wiem kto zaladowal mi kolejnego hs'a czy kopa. W 80% przypadkow jezeli mnie to bardzo intryguje (a widze takiego pierwszy raz) dojde po czasie kto "krecil sobie beke". Czesto grajacy pod fejkiem pozostawiaja sobie kolory klanowe(to dla tych mniej zorientowanych).

Ps. Dla mnie mistrzem fejkow w RTCW byl Usagi - do 20 liczylem potem dalem sobie spokoj- laugh.gif

OFFTOPIC!!!! kto pamieta Martina z forum RTCW - dawno nie zagladalem na forum i widze ze ma on paru "wspanialych" nastepcow:LOL .Dalajlama sceny powinien zrobic z tym porzadek!!!!!!
exit_door
temat conajmniej dla mnie dziwny

nigdzie nie jest powiedziane ze nadajac sobie xywe jestes nania skazany do konca zycia ohmy.gif albo ze kazda xywka ma 4 miesieczny termin waznosci
jak to jusz ktos powiedzial internet sluzy miedzy innymi do tego zeby sie przed kims/czyms schowac zeby pozostac anonimowym
i bezsensem jest zmuszac kogos do ujawnienia swojej 'prawdziwej' xywy

pamietam jeszcze za czasow rtcw pojawil sie serwer na ktorym kickowali za to ze nie podales swojej prawdziwej xywki jak grales na fake'u

nie ktorzy ludzie czerpia z grania na fejkach przyjemnosc z tego czy innego powodu [ktorych WsL podal dosc duzo] wiec uwazam ze ta przyjemnosc nie powinna im byc odebrana tylko dlatego ze ktos sie denerwuje bo dostaje w dupsko od XXX

a tak btw zauwazcie ze zreguly popularne [jesli mozna to tak nazwac] osoby uzywaja innych nikow i moim zdaniem tylko po to zeby sobie spokojnie pograc
Majcok(12)
Ja nieraz używam fejkow, a tak sobie lubie miec niekiedy inna kswke. I ludzie nie wiedza pozniej kto to biggrin.gif:D

Kilka moich fejkow co ostatnio uzywalem:
- Jon (mial byc inny, ale do 3 litery mi sie udalo dopisac, bo mnie wywalilo z serwa)
- Lamka z Gor (nie wiem, ale na tym fejku gralem naserio jak lamka wiec pozniej zmienialem)
Nie grałem juz ok. tydnia wiec to wszystkie.

Jednak fejki to dobry sposób kamuflazu na publicznych serwach.

PZdr
Swiety
QUOTE (Barbapapa @ 8:08, 23 12 2003)
Ps. Dla mnie mistrzem fejkow w RTCW byl Usagi - do 20 liczylem potem dalem sobie spokoj- laugh.gif

Jeśli chodzi z historii RTCW:
Robiło się baze graczy, ściągało logi z serwerów korzystało z Yawn! to sie wie biggrin.gif

Usagi to jest pikuś.

Mistrzem fejków byli (są dalej ?) bracia Mardock i Zolin. Przy 30 fejkach przestałem dalej liczyć biggrin.gif
Również mistrzem w ilości fejków był swego czasu Ghostdogg z 17 - podobna ilość fejków biggrin.gif

Co do klanów to mistrzami fejków było LuZzz (obecnie skład FF), Plhunter oraz Riddle (?) które nie tylko używało fejk-nicków ale fejk-tagów klanowych biggrin.gif
Również SS jeśli chodzi o ilość fejków nigdy nie pozostawało w tyle biggrin.gif
Nie od dziś wiadomo że gracze C4 też używają sporo fejków ale to są fejki raczej powszechnie znane i z reguły stałe.
Z Poison podobnie tylko oni używali fejków mniej znanych biggrin.gif

Niektórzy chcą zmienić swoją tożsamosc lub odciąc się od lamerskiej przeszłości sami używali fejków, które niejako stały się ich drugimi nickami.
Może ktoś pamięta z początków RTCW takiego pana o nicku Songo. Póżniej wraz ze zmianą kolejnych klanów zmieniał swoje nicki i pod nowym nickiem stał się już dość znaną osobą. Obecnie znowu gra w ET (znowu pod innym nickiem biggrin.gif )

O innych graczach i mniej znanych klanach nie będę wspominał - tam też często byli rekordziści z kilkudziesięcioma fejkami.

Co do fejków w RTCW to najlepiej skorzystać z usług serwisu www.yawn.be. Bardzo szkoda że czegoś takiego nie ma w ET ale zasada działania serwisu yawn! (wyszukiwanie Guidów) nie sprawdziłaby się raczej w ET.

Fejki używają zarówno ci znani i dobrzy gracze jak i ci mniej znani i dobrzy. Każdy ma inny powód. Jedne powody są imo z dupy inne powody są jak najbardziej usprawiedliwione.

Baa fejki nawet mamy na tym forum. Jest wiele przypadków na tym forum że kilka loginów na tym forum należących do jednej osoby. Np Runos to to samo co Niewidzialny gracz. O ile używanie fejków w Wolfie wydaje się normalne (tylko na FFA) to już używanie fejków podczas pisania na forum trudno mi w rozsądny sposób wytłumaczyć.
Ale informacje o forumowych fejkach zostawie wyłącznie dla siebie (i innych adminów)
Barbapapa
QUOTE (Majcok(12) @ 8:25, 23 12 2003)
Ja nieraz używam fejkow, a tak sobie lubie miec niekiedy inna kswke. I ludzie nie wiedza pozniej kto to biggrin.gif:D

No offence ale czy wiedza kto to Majcok(12) biggrin.gif
Majcok(12)
QUOTE (Barbapapa @ 8:37, 23 12 2003)
QUOTE (Majcok(12) @ 8:25, 23 12 2003)

No offence ale czy wiedza kto to Majcok(12) biggrin.gif

Na serwach mam Majcok 12 bez nawiasu, tylko tu na tym forum taki mam. A co d otego czy wiedza? Na jawnet.pl zalezy kto gra, ale jesli czesto tam wchodze to normalka i troche ludzisk mnie zna z tego forum (tzn. zna nick:p:d).

Pzdr
whatever
Ja uzywam fake'ow bo lubie - i innego powodu nie ma. Dzis znow mnie naszlo na zmiane, wiec ostatnio uzywany "wtf?" pewnie pojdzie w odstawke. Acha, za to jesli ktos pyta, zawsze mowie kim jestem naprawde. Poza tym, i tak niektorzy poznaja mnie po bindach, ktorych zmieniac nie mam zamiaru...

P.S. Pan Miotla? A juz sie zastanawialem... smile.gif
Barbapapa
Widze .ze nie do konca zrozumiales Majcok(12) moja zartobliwa intencje wink.gif Chodzi mi min o to ,ze do momentu kiedy nie znamy kogos rowniez w RL, to naprawde nie ma znaczenia pod jaka ksywka sie kryje, zawsze to bedzie tylko FEJK.

Ps. WolfszLagiera znam osobiscie tzn. przepraszam znam Świetego oraz wielu innych rolleyes.gif
Wedlug mnie dopiero wtedy ma znaczenie ten fejk.Ale to tylko moja opinia.
A tobie Whatever aka WTF to nawet zdjecie robilem (niekoniecznie do listu gonczego) biggrin.gif
Prosper
Mnie malo ineresuje czy ktos uzywa fejkow czy nie.
Natomist wkurzaja mnie takie downy, co zmienia sobie nicka, wchodza na serwer i sie zaczyna. Obrazanie innych osbo, klanow czy robienie po prostu wiochy.
Sam bardzo rzadko uzywam fejkow niewazne czy jestem pijany testuje nowy cfg, mysze czu tez nie. Zreszta zregoly i tak mozna poznac mnie bo bindach klanowcyh np.
whatever
^0WTF - BadIDea
^7wtf? - whatever

*^7 to biale, prawda?
Nexilis
Jakby sie w ET gralo 1/1 to bym mial wam za zle ze uzywacie fake nickow. Jako ze sie nie gra to w ogole mi to nie robi. Samemu fakow nie uzywam.
chrzanek
chyba wszystkie powody dla ktorych mozna fejkow uzywac zostaly wymienione...ostatnio zreszta dochodzi do komicznych sytuacji gdy po stronie allies i axis biegaja prawie same fejki (czasami siedza po prostu 2 klany),jada sie ostro,lataja hsy,ludzie watpia w umiejetnossci smile.gif a na koniec slychac: a wy kto ??smile.gif ja czasami uzywam fejkow jak np. ledwo na oczy widze, tudziez gram dla relaksu i nie chce mi sie wysilac, albo gram z kilkoma klanowymi kumplami i nie chce mi sie tlumaczyc czemu akurat wszyscy jako axis....

PS. LostGirl: szalony renifer rulezzz...a dwa takie to w ogole odlot smile.gif
qBa3oo3
A ja osobiscie lubie grac z fejkami. Ostatnio bylem na serwie i sporo sie ich nazbieralo wink.gif , mialem zabawe w zgadywanie : kto mnie wlasnie pojechal . biggrin.gif Ja sam nigdy nie gram pod fejkiem, bo i po jaka cholere? Nie jestem na tyle dobry, by sie ukrywac, a lamie zawsze i wszedzie! No i mam nicka w cfg zapisane, musialbym zmieniac w trakcie gry, nie chce mi sie smile.gif
Zaskar
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 8:34, 23 12 2003)

Mistrzem fejków byli (są dalej ?) bracia Mardock i Zolin. Przy 30 fejkach przestałem dalej liczyć biggrin.gif

Eeee swiety my przystopowalismy.....Kiedys to owszem bylo tego sporo. Brat codziennie mial nowy nick i jechal rowno wszysto/wszystkich i sprawialo mu to przyjemnosc, gdy kolesie sie dziwili kto ich tak jedzie.....Ja z kolej, mialem szereg nickow(Diemydarling, Never, HaTe, Zaskar, DeathChurch) Nowych nie tworzylem(wybieralem z puli w zaleznosci od widzimisie). Zreszta mozna sprawdzic w Yawn hyhy. I glownie teraz jak gramy to pod ib. Acha nie wstydzimy sie klanu PL HUNTER, po prostu tak jakos wyszlo(Zrobilismy kiedys lige wewnetrzna w hunterach i powstalo wtedy sporo tagow typu jakies ib, lole itd.) Teraz obecnie gramy pod ib i od czasu do czasu zmieniamy cos. Ale w Et jeszcze mi sie nie zdarzylo, abym gral pod nowym fejkiem. Wole jednak czasem grac pod ib czy klanowym tagiem, niz byc pozniej wyzywany od cziterow bo mam white nick i wale hsy. Z kolej brat m apodobnie. Uzywa nickow niezniszczalny albo Everi do nich sie ogranicza. smile.gif

Przy okazji wyjasnie ze..........|ib| to nie zaden klan. Jeno sam tag pod ktorym sobie gramy. Czasem goscinnie graja pod tym tagiem rowniez inni.........jednak wymagany jest troche wyzszy niz przecietna skill. biggrin.gif

Z kolej jesli chodzi o fejkowanie to nie uwazam cos takiego za zle. W przeciwienstwie do wielu klanow, ktore stosuja wykluczanie z szeregow za fejkowanie na ffa. Bezsens. Juz nie wspomne o dowalaniu sie do ib....Czesto leca na serwie hasla typu: Wstydzicie sie wlasnego klanu??? Powtarzam ze to nie ma nic do rzeczy. Jeno zazdrosc niektorych osob, ktore nie moga se pofejkowac i sie dowalaja do nas za to ze my mozemy. Wiec dobra rada dla was......zmiencie sobie klany. wink.gif

Pzdr i peace
whatever
o_O, diemydarling!

Kur ten teges, mam jeszcze jeden powod: bez fake, byloby o wiele mniej zabawnie smile.gif
Radko
Ja też sobie na fejku lubie niekiedy zagrac. Najbardziej na serwie CDA. Fajnie sie gra. Co nie znaczy że nie gram na realnicku biggrin.gif
Zaskar
QUOTE (whatever @ 8:33, 24 12 2003)
o_O, diemydarling!

Kur ten teges, mam jeszcze jeden powod: bez fake, byloby o wiele mniej zabawnie smile.gif

No fajniutki nick. W kazdym razie Whatever masz jakiegos nowego fejka? Na serwach cos cie nie widzialem smile.gif
Wlasnie na tym to sie opiera, na ZABAWIE. Jak gram pod tagiem to odrazu sa komentarze ze jestem za dobry, ze musze zmienic serw itd. A pod fejkiem przewaznie jest luzik wink.gif
blacktyger
zaskar se schlebia jak trza smile.gif ja tam na fejkach nie gram jest to w pewnym sęsie tchórzostwo obawa przed zlamieniem czegoś bądź gorszym dniem ... mam takie ale nie znaczy ze mam nicka zmieniać ... czarny tygrysek to czarny tygrysek a nie jakiś józek z miednej ...
Vegeta
Zaskar i ini co sie czepjaio do mojej 1 wypowiedzi wtym temaci ( jesili sie czepiaio ) . Ja sie nikogo nie czepiam i nikogo nie potepiam zato ze gra pod feikiem to jest jedynie i wyłocznie jego sprawa a to co napisałem na poczotku topika to było moje zdanie . To co mysile a nie to co propaguje . I poto stfozyłem ten topik zeby poznac zdanie inych ich opinie a nie zeby nakims wiesac psy , no i oczywscie zeby poznac ruzne przyczyny tego czemu ktos gra pod fejkiem biggrin.gif
Majcok(12)
Granie pod fejkiem jest fajne i smieszne, nieraz komus sie nudzi i zgaduje kto to pod danym nickiem. A ja nie uzywam fejka dlatego ze sie boje lamienia lub czegos w tym stylu, tylko dlatego ze nieraz wole se zagrac pod feikiem a nie normalnym nickiem i nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze to ja (na serwach na ktorych jestem dosc czesto).
nemroth
hehe ja fejkow uzywam malo bo jestem za duza lama
ale powiem Wam tyle ze faza to bedzie na cupie 2vs2 gdzy sie beda jechac dwa jakies wypasione w kosmos teamy a zaden nie bedzie wiedzial kto to jest ohmy.gif
blinkkin
QUOTE (nemroth @ 1:40, 26 12 2003)
hehe ja fejkow uzywam malo bo jestem za duza lama
ale powiem Wam tyle ze faza to bedzie na cupie 2vs2 gdzy sie beda jechac dwa jakies wypasione w kosmos teamy a zaden nie bedzie wiedzial kto to jest ohmy.gif

rozpoznanie faikowca to wcale nie problem. zazwyczaj poznaje sie po stylu gry lub profesji, jednak w cupie 2vs2 gra sie albo soldatem albo fieldem, wiec to drugie odpada. ostatnio gram pod fakami i musze ostrzec jakie nicki wybieracie. otoz ja w ferworze zmianiania nikcu wybralem kropek. jak sie okazuje taki koles kiedys byl i co wiecej uzywal czitow. myslalem, ze polece z serva lub dostane bana, wiec musialem sie ujawnic. zreszta robilem sieczke, a raczej kiszke na servie, poniewaz jesli gram pod fakiem to nie przykladam sie zbytnio do gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.