Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do AMINISTRATORÓW
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Zduneq
Kiego wywalacie moje posty??Rozumiem sonda i 1 topic byly beznadziejne unsure.gif ale qufa dlaczego wywalacie reszte moich postow??Moze przestane wogule pisac bo szkoda mojego i waszego czasu.O co qufa chodzi??Oczekuje postow a nie PM-ow!!!!! mad.gif
Mad
nie lubia cie ohmy.gif
Zduneq
mozliwe laugh.gif ale mi to wisi tongue.gif tongue.gif tongue.gif wink.gif
Dajmos
moze lepiej bedzie jak napiszesz jednemu z nich Pm a nie bedziesz zaczynał nowy temat :/
Kill this Topic
Zduneq
A moze nie Dajmos?Niech wszyscy wiedza jaki jest stosunek adminow do userow!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Vegeta
Jaki jest stosunek normalny nuie tylko tfoie posty usuwaia usuwaio wszystkich jak so nie natemat i nic nie wnoszo do tematu danego topika bo wotpie zeby zacos inego mieli usuwac ja naprzyklat pisze jak pisze nieras trudno przeczytac moie wypociny ale jak so na temat nikt ich nie usunie tylko moze ktos skryrtkowac mui styl pisania ale ieszcze chyba sie nie zdazylo mi zeby zostal usuniet mui post bo staram sie pisac zawsze na temat topika i zawsze dodac cos nowego rub tak a napewno nikt nie bedzie uswal tfoich postuw
Thoro
QUOTE (Vegeta @ 17:54, 11 12 2003)
Jaki jest stosunek normalny nuie tylko tfoie posty usuwaia usuwaio wszystkich jak so nie natemat i nic nie wnoszo do tematu danego topika bo wotpie zeby zacos inego mieli usuwac ja naprzyklat pisze jak pisze nieras trudno przeczytac moie wypociny ale jak so na temat nikt ich nie usunie tylko moze ktos skryrtkowac mui styl pisania ale ieszcze chyba sie nie zdazylo mi zeby zostal usuniet mui post bo staram sie pisac zawsze na temat topika i zawsze dodac cos nowego rub tak a napewno nikt nie bedzie uswal tfoich postuw

Rzeczywiscie twoj styl pisania jest dziwny smile.gif. A co do modow, to usuwaja oni posty nic nie wnoszace do sprawy typu : "Ej fajny temat co nie?? Ciekawe co inni powiedza". Wypowiedzi takie sa kasowane, ale nikt sie nie obraza oprocz zduneqa.

A moze nie Dajmos?Niech wszyscy wiedza jaki jest stosunek adminow do userow!!!!

Myslisz ze my nie wiemy jakie zasady panuja na forum?? lol
resq
QUOTE (Vegeta @ 16:54, 11 12 2003)

to fakt
trudno przeczytac tfoie wypociny, ale ten styl mi śę spodobał huh.gif biggrin.gif
Dajmos
Vegeta : Ty na serio piszesz jakos dziwnie , ja myślałem ze jak ja pisze to sie nei idzie poczytać ale po tobie to ciężko , ciężko .
Zduneq : Najpierw byś sie mógł zapoznać z Regulaminem forum a potem sie pytać czemu ci posty usówają.
Kleryk
Zduneq ty i tak amsz farta, ze ja nie jestem tu moderatorem. Za ten spam i debilne teksty (na poziomie 10latka) to nie tylko skasowalbym Ci posty ale jeszce bylbys zdegradowany do szeregowca. Wiec na Twoim miejscu moderatorow tego forum uznalbym za bardzo wyrozumialych smile.gif Staraj sie pisac sensem i przynajmniej chwile pomsylec zanim cos napsizesz. Zobacz takiego Vegete, ledwo mozna rozczytac co pisze, ale jak os napisze to z sensem.

ps: Vegeta swoim ostatnim postem osiagnales juz chyba szczyt swoich mozliwosci w dziedzinie kodowania tekstu smile.gif Swoja droga jestem pewny , ze robisz to specjalnie, tylko nie wiem co to ma na celu...
Zduneq
Owszem niektore byly nie na temat!!! sad.gif Nikt nie jest idealny wink.gif Ale jezeli pisze 1 dnia 8 postow a 5 mi wywalaja to chyba cos nie tak jest.........
Vegeta
QUOTE (Kleryk @ 18:03, 11 12 2003)

ps: Vegeta swoim ostatnim postem osiagnales juz chyba szczyt swoich mozliwosci w dziedzinie kodowania tekstu smile.gif Swoja droga jestem pewny , ze robisz to specjalnie, tylko nie wiem co to ma na celu...

Po pierwsze skoro uwazasz ze przewyszyłem wszystkimi ine to niewiem czy czytałes moie wczesniesze ale skoro czytałes to niejest tak zle bo przeczytałes . Po drugie albo ty iestes debil albo ja poco bym miał specialnie tak pisac poczytai se forum i moie wypowiedzi to zrozumiesz czemu tak pisze niechce mi sie tego iuz tlumaczyc . Po trzecie jest to niewiem ktury z kolei post posfiecony zamiast tematow topika to moiej pisowni . po czfarte pewno i tak ten post bedzie skasowany bo iest nie na temat . a po piate jak ci sie nie podobaio moie posty poprostu ie omijaj smile.gif BEZ OBRAZY biggrin.gif
Dajmos
Vegeta ale na serio widać że szyko piszeszn a klawie ale nie uważnie :/ w=f , i=j :/ to bez sensu
pisz se najpierw w Wordzie a potem to se skopiuj do Postu :/
blinkkin
zdeneq polecam przeczytanie mojego nowego topicu. tobie malo brakuje do anty-usera, dlatego doskonal sie, doskonal sie. moze niedlugo osiagniesz poziom osob najpopularniejszych, ktore zostaly znbanowane - czytaj czarna lista. twoim sukcesem byloby dostanie sie na nia. zycze powodzenia w zdobywaniu popularnosci.
Dajmos
blink twój topic też niejest za świetny : /
Zduneq dołonczy do osób nielubianych , z głupimi tematami - Runos tongue.gif bez obrazy runos tongue.gif hehe
Kleryk
Vegeta, czyli mam rozumiec, ze piszesz na forum i niezbyt ci zalezy zeby inni czytali to co napiszesz?. Zalozmy, ze naprawde masz dyslekcje, dysortogrfaie itp itd. Jak wlasnie przeczytalem sa to choroby psychiczne utrudniajace normalnemu, inteligentnemu czlowiekowi czytanie (zrozumienie tekstu przeczytanego) i pisanie. Czyli czytanie naszych postow to tez dla ciebie spory problem, wiec chyba roumiesz, ze skoro ci ciagle ktos zwraca uwage z powodu pisma to nie dlatego, ze jest czepialski tylko dlatego, zemusi sie nameczyc zeby cie rozczytac. Zrob wiec minimum wysilku i pisz w wordzie a pozniej wklejaj to na forum ctrl-c, ctrl-v - thats all Teraz juz rozumiesz czemu myslalem ze robisz to soecjalnie?
SpajdaPL
Witamm!!!
Zdunku - twoje posty są kasowane, ponieważ są nie na temat. Jeżeli są na temat - prawdopodobnie są za krótkie. Wzoruj się na innych uzytkownikach, poczytaj forum, inne tematy, REGULAMIN FORUM, i dopiero wtedy odpisuj na topic.
Nie sugeruj się tymi odznaczeniami, które zależą od ilości postów na forum. Na siłe się nie da wkleić 100 postów na siłe. Jeżeli będziesz regularnie odpowiadał na dany temat Z SENSEM wnosząc cokolwiek ciekawego do dyskusji - na 1000% takie posty nie będą kasowane.

Co do pisowni Vegety...NCMTS, on jest naprawdę chory na dyslekcję i dyskgrafię. DAJCIE MU SPOKÓJ !!!

Dla tych, którzy piszą nie na temat, i ich posty sa kasowane (np. Zduneq), oraz DLA TYCH WSZYSTKICH, KTÓRYM PRZESZKADZA PISOWNIA VEGETY, zapraszam do przeczytania OD POCZĄTKU DO KOŃCA !!! topicu pod tytułem "CZITERZY". Dowiecie się wszystkiego o sposobie pisania na forum, o pisowni Vegety, poznacie kilka fajnych i znanych osób. Jeżeli po przeczytaniu tego topicu będziecie mieli jakiekolwiek wątpliwości - zapraszam na na rozmowę na GG: 1526512.

Pozdrawiam, szczególnie Vegetę !!!
Vegeta
Kleryk niewiem gdzie takie bzdury usłayszałes ze to choroba psychyczna i ze mam problemy ze zrozumieniem tekstu to jest choroba na złym zegraniu pułkul muzgowych prawiei i lewiej . Czyli porostu dyslekcie nie wbiiesz do glowy ze ó kreskowane to ruznica z u takim tylko on pisze wyrazy tak jak słyszy a nie jak ie wyuczono oprucz wyioatkuw dyslekta ma wiekszo spostrzegawczosc od ciebie ma ruwniez przewaznie wiekzy ig ma tagze jak i ruwniesz o 10% leprzo pamiec od normalnego czlowieka daimy nato taki ainsztain był dyslekto . Ta choroba dotyka coras wiecei ludzi i niemyl iej z dys ortogafio dys ortografia to iest złe konstruowanie zdani i niedostzrganie interpukcj . Ale to iuz niejest choroba to zaniedbanie wieku dojzewania zamało ksiazek . A jak niewiezysz w moie słowa to znajc naprawde stronkie od dyslekci i se poczytai a nie zaczynasz mie wyzywac od debili gybym takim był nie skoniczył bym ogulniaka ze 4,5 polak mi zanizy dopiero w drugim pułroczu zrobiłem se papierek bo domatury był potrzebny o dyslekcj
PS. Dzieki SPAJDA PL (isory za bląd biggrin.gif)
Swiety
1) Odpowiedź jest prosta
Większosć twoich postów wyrzucił chochlik drukarski biggrin.gif.
Nie wiem kto wyrzucił twoje posty, oprócz tych które ja wyrzucałem. Można sprawdzić kto wykasował post z jakiego topicu i kiedy ale nie można sprawdzić czyje posty wykasował ale to i tak nie ma znaczenia bo większość postów wyrzucam na tym forum ja.
Wszelkie skargi i zażalenia z tego powodu kierować do mnie a w przypadku uzyskania niezadowalającej odpowiedzi skargi i zażalenia kierować do niejako moich zwierzchników na tym forum czyli Kida, Gatesa i Dabi.

2) Każdy post i topic typu "Dlaczego k#!@a skasowano mój post" zostanie natychmiast wykasowany jako nie związany z tematyką Wolfa biggrin.gif Zrobie wyjątek w tym topicu. Oczywiście nie oznacza to że user nie może założyć sobie topica pt "Jak oceniacie prace moderatorów" czy "Za mało/Za dużo spamu na boardzie". Oczywiście że może a nawet jest wskazane i w takich topicach można wyżalać się do woli.

3) Nikt nie będzie tłumaczył się z wyrzucania postów które kwalifikują się do wyrzucenia. Tym bardziej że ja sam wykasowałem coś ponad tysiąc postów ,na całkowitą ilosć postów na forum na ponad 7000. Do tego jeszcze dochodzi działalnosc innych moderatorów i możemy przyjąć że srednio co piąty post idzie do kosza.
Dlaczego tak duży procent - Swego czasu czyściłem archiwum boarda, nowe posty są z reguły bardzo żadko kasowane.

Dlatego nie jestem w stanie do każdego autora takiego posta wysyłać pm lub odpisywać na forum w typie: Sory ale twój post jest z dupy i dlaczego i musze go usunąć albo może zmień go itp.

4)
- O ile pamiętam to wyrzuciłem 1 twój post z topica propozycja meczu wewnątrzforumowego - był jeden post pod drugim a dodatkowo drugi post nic nie wnosił do dyskusji.
Zresztą z tego topica posty są wyrzucane dość często, topic ten jest przykładem typowego czata ircowego i gdyby nie wyrzucano z niego postów ilość stron tego topica sięgnęłaby pewnie ilości stron innego giganta
"Cziterzy - ku przestrodze" (tylko że w cziterach większość postów jest konkretna)
Już obecnie bardzo trudno zorientować się o co chodzi w tym topicu oprócz tego że chodzi o mecz wewnątrzforum a dodatkowe posty z dupy pogarszają tylko sytuację.
- O ile pamiętam to wyrzuciłem też 1 twój post z topica "Dołącz do Redakcji" - pisałeś bodajże że nie chcesz dołączyć do redakcji biggrin.gif.
Świetnie ale do redkacji nie chce dołączyć też ponad 800 innych użytkowników tego boarda tylko oni nie piszą w tym topicu że nie chcą dołączyć do redakcji biggrin.gif
Ten topic jest po to żeby wpisywali się do niego ci którzy chcą dołączyć do redakcji a nie ci którzy nie chcą

Sprawa Vegety

Wszystko co było do powiedzenia na temat Vegety zostało powiedziane w wieeelu topicach.
Zostało powiedziane wiele o dysleksji, dysortografi, lenistwie i głupocie.

Najlepiej wypowiedziała się na ten temat Saari w topicu o ortografi który obecnie spoczywa w forum Hyde Park. Tu macie link:
http://www.board.enemyterritory.pl//index....&hl=&#entry6576

Zawsze co jakiś topic ktoś dopieprza się do Vegety (a konkretnie jego pisowni), dlatego nie widze sensu kolejnych postów na temat Vegety.

Ja widze jedyne rozwiązanie - Pisanie tekstu w Wordzie z włączonym słownikiem i wklejanie ich na forum czego jednak Vegeta nei chce robić z różnych powodów czy też po prostu z (... nie chce go obrażać)

Dla jednych nick Vegety przy poście oznacza - przejdz do kolejnego postu. I Vegeta dużo traci w ten sposób bo jego wypowiedź trafia do mniejszej liczby osób lub niejest zrozumiała.
Inni przebijają się przez posty Vegety - taka droga przez mękę. Vegeta głupio nie pisze, pod względem treści nie jest źle. Natomiast ortografia jak widać to katastrofa i jeśli tego nie poprawi to edzie takim marginesem na forum.

Z drugiej strony Vegeta swoimi postami dodaje troche kolorytu, charakteru i folkloru dla tego forum biggrin.gif

Vegeta
Staram sie Staram sie i Jeszcze ras staram sie smile.gif Od dzis obiecuie pisac w łordzie oprucz tego posta smile.gif
KiD
Swiety a.k.a Wolfszlagier wyjasnil juz chyba wszystko w temacie "Gdzie sie podzialy moje posty/topiki/ankiety". Ze swojej strony chcialem tylko dodac ,ze decyzje adminow sa autonomiczne i pisanie skarg do innych adminow mija sie z celem ( pozatym Swiety jest modem idealnym i bedziemy go bronic jak Cimoszewicz Niceii smile.gif )

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.