Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Łamanie kręgosłupów w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
falubaz
Wie ktoś może dokładnie o łamaniu kręgosłupów w wolfie?? bo jeden na mnie naskoczyl i bylo cos takiego:
|102|Falubaz has experiened death of above by XYZ (nie pamietam kto) i był dźwięk skręconego karku. Hehe wie ktos dokladnie ile to HP zabiera?? innym naskakiwalem ale nie zabijalem i byl ten dzwiek.Spotkal sie ktos wogole z tym??
Swiety
To jest jedna z wielu "śmiesznych opcji" shruba.
Fistach
pewnie ja juz tak zbailem kilkadziesiat razy

wszystk ozlaezy z jakiej wysokosci skaczesz a mozna nawet full hp zabrac "poszkodowanemu"
LOKI 65t
Najczesciej takie cos trafia sie gdy obaj jestescie na drabince - spadajac kolesia lamiesz. Raz nawet koles zestrzelil mnie gdy schodzilem a moje cialo spadajac go zabilo. laugh.gif
Stopa
Sorry za lamienie, ale shrub to jakiś mod? A poza tym ile za takie podłamanie człowieka dostaje się XP?

Aha, Remol, jak na jakiegoś pana naskoczysz to chyba on amortyzuje ten upadek, ale z nim samym może być gorzej... wacko.gif
Majcok(12)
Aha to juz wiem dlaczego zabilem kolesia (cover z przeciwnej druzyny) jak nie chcacy spadlem (15hp) z dachu na feulu i zabilem kolesia, naszczescie mnie sie to oplacilo (xp, dalej prz zyciu) i jeszcze med ktorego uratowalem przed covrem mnie uzdrowil.

Pzdr
kamilus
QUOTE (Stopa @ 17:30, 14 12 2003)
Sorry za lamienie, ale shrub to jakiś mod? A poza tym ile za takie podłamanie człowieka dostaje się XP?

Stopa masz racje, shrub to jest mod do ET, jeden z bardziej popularnych
a za takiego killa IMO dostaje sie 3 XP ...
j!mmy
Ja też chciałem zabić gościa skręcając mu kark( oczywiście w ET tongue.gif ), w tym celu wyszedłem na jeden z najwyższych punktów na Oasis (ruiny na przeciwko wyjścia z Command Posta) i skoczyłem mu centralnie na głowę... w sQtek czego się rozwaliłem, a kolesiowi nic się nie stało tongue.gif
lol laugh.gif
MastaBlasta
Aha pewnie spadochron sie nie otworzył biggrin.gif . Death from above to oprócz ciagnięcia rannnego jedna z Najlepszych opcji shruba. W innej grze zjechałem czołgiem z urwiska i upadłem na drugi tongue.gif

Nie będe objasniał jaki był Efekt biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.