Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: North Pole
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
kargon
Chciałbym sie dowiedzieć co wszyscy myślą o genialnej mapce drakira jaką jest North Pole moim zdaniem full wypas:)tyle dodaktów że ciężko wymienić wszystkie mi jednak najbardziej podoba sie w niej jak po pierdnięciu renifera...leci sie jak po pfie laugh.gif
Majcok(12)
Nie tylko Drakira, Loffego tez. No ale dzisja sobie pogrywalem na niej na CDA, mapka jest spoko i na czasie, i chyba dlatego jakos ciagle chcialem na niej grac. No i tez mi sie spodobala ta armatka ktora wystrzeluwuje kazdego na drugi koniec mostu (oswietlonego lampkami). Tez fabryka z zabawkami jest fajna i ta muzyczka w 2 respie Axis tej budzie.

North POle RULEZ!!!!!!!!!!11

Pzdr
Dajmos
mapa z bardzo dobrym pomysłem , jest okej do grania na serkach , świetna do zabawy lecz ulepszył bym co nieco :] heheheh
(!)
Muzyka maXymalna ilosc punktow u mnie !! Grywalnosc jak dla mnie 2+ wink.gif Ale zabawy jest duzo biggrin.gif
PS => ta mapa jest dobra ale tak 20on20 a nie 8on8 na DoD-zie :|

Muzyka : moglbym przy niej nawet spac smile.gif Ale mapa po kilku razach pod rzad poprostu stala sie dla mnie nudna :| Poza tym wole AFRYKANSKIE klimaty smile.gif
falubaz
Mapa jest git! Bardzo smieszna smieszne renifery balwany pierdy dzwieki stodola wszystko jest smieszne! smile.gif Bardzo dobra do wyluzowania sie po nerwach calego dnia. I w koncu na tej mapie nikt ciebie nie wyzwie jak bedziesz biegal po mapce bez celu, fabryka jest godna uwagi smile.gif ale na klanowki nie radzilbym biggrin.gif
LOKI 65t
Faktycznie pomysl jest niezly i ma klimacik. Wydaje mi sie jednak troche statyczna - sa raptem 2 punkty walki , do ktorych trzeba kawalek biec. Za to punkty naleza sie za mozliwosc zastosowana sniperki - jak malo gdzie.
ronin
wlasnie przed chwila zobaczylem ta mape, calkiem calkiem a pierdniecia renifera sie nie zapomina wink.gif
YARSKY
Pierdniecie - cool, armatka - git. Ale wymiata gramofon i muzyczka z niego w sypialni Mikolaja. laugh.gif

ZZ-Top RULEZ

Pozdrawiam
Luck4s
Majcok - Wtedy ja gralem z Toba,ale pewnie mnie nie widziales wink.gif
btw.mapka wymiata,gralem w nia na CDA , i servie klanu ardius(jednego z tworcow mapki).Zjezdzalnia i armata rulez wink.gif
Vermin
Niezla, jednak od strony kolejki nie powinno byc drzwi - tylko kolejka mozna przejechac. I powinna ona jechac w jedna strone smile.gif, tzn kiedy kolejki nie ma od Twojej strony to musisz poczekac az z drugie konca ktos nia przyjedzie - wiecej asekuracji byloby potrzebne by wejsc "tylem".
logres
no według mnie ta mapka jest bardzo dobra. Dużo efektów typu armaty , renifer . Muzyka fajna !!!!
Pozatym mapka wyszła w sam raz na święta i az chce się w nią grać w takich klimatach światecznych.
Heh byle wiecej takich pomysłów biggrin.gif
Swiety
Powiem tak:
Może mapy Drakira nie są arcydziełami, ale Drakir poraz kolejny udowadnia że jest bardzo dobrym mapperem ( w przeciwieństwie do Marko)
Majcok(12)
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 6:20, 23 12 2003)
Powiem tak:
Może mapy Drakira nie są arcydziełami, ale Drakir poraz kolejny udowadnia że jest bardzo dobrym mapperem ( w przeciwieństwie do Marko)

I ma dobre pomysły!!! biggrin.gif A jak wczoraj tak weszlem na pcgamemods.com to chyba 3/4 lub 1/2 mapek byly jego, wow. On chyba nic nie robi tylko mapki.

Majcok - Wtedy ja gralem z Toba,ale pewnie mnie nie widziales

Hm....... aaaaaaaaaaa juz wiem pamietam kogos o podobnym/takim samym (nie pamietam) nicku, tylko nie wiem czy to ty.

"By Drakir & Loffy"
MastaBlasta
Fakt uważam że mapka jest swietna, w klimacie i te dodatki . Gdybym miał ocenic w sklali 6 punktowej to dał bym 7 tongue.gif

A co do wypowiedzi logresa "i az chce się w nią grać w takich klimatach światecznych.
Heh byle wiecej takich pomysłów" może na Wielkanoc wyjdzie jakas mapa ,że trzeba będzie buchnąć niemcom Pisanki z Kurnika i odstawic je do koszyczka a potem zwiac z zającem tongue.gif biggrin.gif

Heh nawet niezły pomysł wyslijcie to drakirowi
MastaBlasta
Po za tym wg. mnie nie ma co porównywac Drakira i Marco. Fakt Marko moze jest troche gorszym mapperem ale tesh kilka jego map jest swietnych .Miedzy innymi Temple (Co prawda pomysł z czołgiem troche mało orginalny) , mapka jest dobrze wykonana i jest dosyc ciekawa lub inna mapa FuN_beach wykonana na potrzeby klanu [FuN].

Dla mnie obaj mapperzy są świetni i wykonują dobrą robotę , tylko pozazdroscic talentu tongue.gif

snow131
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 7:20, 23 12 2003)
Powiem tak:

Niepodobają ci się mapki zrobione przez pana o ksywce Marko?? Dlaczego?? Mi sie np. Temple podoba bardzo...
VISTORANTE
north-pole rulez, mapka jest doprawdy genialna, imo lepsza niż połowa mapek z ET.

BTW Temple jest fajne, ale troche za duże i za mało urozmaiceń.
HawK_
W north pole armata jest mojim faworytem. Polecam rowniz przeczytac list Drakir do Swietego MIkolaja... No poprostu wymiek totalny (lektura obowiazkowa- jak i znajomosc Angielskiego).
OzzY
skad sciongac north pole smile.gif ?
eXtreme
Etmaps
RTCWFiles.com

i wystarczy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.