Chciałbym sie dowiedzieć co wszyscy myślą o genialnej mapce drakira jaką jest North Pole moim zdaniem full wypas:)tyle dodaktów że ciężko wymienić wszystkie mi jednak najbardziej podoba sie w niej jak po pierdnięciu renifera...leci sie jak po pfie
Majcok(12)
19:28, 16 12 2003
Nie tylko Drakira, Loffego tez. No ale dzisja sobie pogrywalem na niej na CDA, mapka jest spoko i na czasie, i chyba dlatego jakos ciagle chcialem na niej grac. No i tez mi sie spodobala ta armatka ktora wystrzeluwuje kazdego na drugi koniec mostu (oswietlonego lampkami). Tez fabryka z zabawkami jest fajna i ta muzyczka w 2 respie Axis tej budzie.
North POle RULEZ!!!!!!!!!!11
Pzdr
mapa z bardzo dobrym pomysłem , jest okej do grania na serkach , świetna do zabawy lecz ulepszył bym co nieco :] heheheh
Muzyka maXymalna ilosc punktow u mnie !! Grywalnosc jak dla mnie 2+

Ale zabawy jest duzo
PS => ta mapa jest dobra ale tak 20on20 a nie 8on8 na DoD-zie :|
Muzyka : moglbym przy niej nawet spac

Ale mapa po kilku razach pod rzad poprostu stala sie dla mnie nudna :| Poza tym wole AFRYKANSKIE klimaty
falubaz
22:50, 16 12 2003
Mapa jest git! Bardzo smieszna smieszne renifery balwany pierdy dzwieki stodola wszystko jest smieszne!

Bardzo dobra do wyluzowania sie po nerwach calego dnia. I w koncu na tej mapie nikt ciebie nie wyzwie jak bedziesz biegal po mapce bez celu, fabryka jest godna uwagi

ale na klanowki nie radzilbym
LOKI 65t
0:29, 17 12 2003
Faktycznie pomysl jest niezly i ma klimacik. Wydaje mi sie jednak troche statyczna - sa raptem 2 punkty walki , do ktorych trzeba kawalek biec. Za to punkty naleza sie za mozliwosc zastosowana sniperki - jak malo gdzie.
wlasnie przed chwila zobaczylem ta mape, calkiem calkiem a pierdniecia renifera sie nie zapomina
Pierdniecie - cool, armatka - git. Ale wymiata gramofon i muzyczka z niego w sypialni Mikolaja.
ZZ-Top RULEZ
Pozdrawiam
Majcok - Wtedy ja gralem z Toba,ale pewnie mnie nie widziales

btw.mapka wymiata,gralem w nia na CDA , i servie klanu ardius(jednego z tworcow mapki).Zjezdzalnia i armata rulez
Niezla, jednak od strony kolejki nie powinno byc drzwi - tylko kolejka mozna przejechac. I powinna ona jechac w jedna strone

, tzn kiedy kolejki nie ma od Twojej strony to musisz poczekac az z drugie konca ktos nia przyjedzie - wiecej asekuracji byloby potrzebne by wejsc "tylem".
no według mnie ta mapka jest bardzo dobra. Dużo efektów typu armaty , renifer . Muzyka fajna !!!!
Pozatym mapka wyszła w sam raz na święta i az chce się w nią grać w takich klimatach światecznych.
Heh byle wiecej takich pomysłów
Powiem tak:
Może mapy Drakira nie są arcydziełami, ale Drakir poraz kolejny udowadnia że jest bardzo dobrym mapperem ( w przeciwieństwie do Marko)
Majcok(12)
10:17, 23 12 2003
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 6:20, 23 12 2003) |
Powiem tak: Może mapy Drakira nie są arcydziełami, ale Drakir poraz kolejny udowadnia że jest bardzo dobrym mapperem ( w przeciwieństwie do Marko) |
I ma dobre pomysły!!!
A jak wczoraj tak weszlem na pcgamemods.com to chyba 3/4 lub 1/2 mapek byly jego, wow. On chyba nic nie robi tylko mapki.
| QUOTE |
| Majcok - Wtedy ja gralem z Toba,ale pewnie mnie nie widziales |
Hm....... aaaaaaaaaaa juz wiem pamietam kogos o podobnym/takim samym (nie pamietam) nicku, tylko nie wiem czy to ty.
"By Drakir & Loffy"
MastaBlasta
2:02, 8 02 2004
Fakt uważam że mapka jest swietna, w klimacie i te dodatki . Gdybym miał ocenic w sklali 6 punktowej to dał bym 7

A co do wypowiedzi logresa "i az chce się w nią grać w takich klimatach światecznych.
Heh byle wiecej takich pomysłów" może na Wielkanoc wyjdzie jakas mapa ,że trzeba będzie buchnąć niemcom Pisanki z Kurnika i odstawic je do koszyczka a potem zwiac z zającem
Heh nawet niezły pomysł wyslijcie to drakirowi
MastaBlasta
3:26, 8 02 2004
Po za tym wg. mnie nie ma co porównywac Drakira i Marco. Fakt Marko moze jest troche gorszym mapperem ale tesh kilka jego map jest swietnych .Miedzy innymi Temple (Co prawda pomysł z czołgiem troche mało orginalny) , mapka jest dobrze wykonana i jest dosyc ciekawa lub inna mapa FuN_beach wykonana na potrzeby klanu [FuN].
Dla mnie obaj mapperzy są świetni i wykonują dobrą robotę , tylko pozazdroscic talentu
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 7:20, 23 12 2003) |
Powiem tak: Może mapy Drakira nie są arcydziełami, ale Drakir poraz kolejny udowadnia że jest bardzo dobrym mapperem ( w przeciwieństwie do Marko) |
Niepodobają ci się mapki zrobione przez pana o ksywce Marko?? Dlaczego?? Mi sie np. Temple podoba bardzo...
VISTORANTE
20:41, 8 02 2004
north-pole rulez, mapka jest doprawdy genialna, imo lepsza niż połowa mapek z ET.
BTW Temple jest fajne, ale troche za duże i za mało urozmaiceń.
W north pole armata jest mojim faworytem. Polecam rowniz przeczytac list Drakir do Swietego MIkolaja... No poprostu wymiek totalny (lektura obowiazkowa- jak i znajomosc Angielskiego).
skad sciongac north pole

?
eXtreme
21:43, 15 03 2004
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.