Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam loga W: ET :/
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
camp-R
Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[ biggrin.gif i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu ph34r.gif
Majcok(12)
QUOTE (camp-R @ 17:31, 16 12 2003)
Szukam loga W: ET z "czystym" tłem. Pomóżcie mi plisss !! Robie strone powstającgo klanu ]HH[  biggrin.gif  i nie moge znależć właśnie takiego loga W: ET - potrzebne jest mi ono do logo strony klanu  ph34r.gif

Wytnij sobie i wklej powiedzmy na czarne tlo lub zrob sam logo ET, mi sie juz te normalne znudzilo i na stronke zrobilem swoje, troche takie kanciaste, ale mi pasuje i sie odroznia. WIec nie pytaj sie na foum tu, tylko wlacz fotoszopa itp i sprobuj cos wykombinowac, jesli nie wyjdzie to najwyzje ale sprobowac mozna.

PZdr
radziek
Doklanie to samo mysle jak robisz stronke nie potrafisz robic loga to lepiej zabierz sie na robutki reczne
DestroyerX
a jezeli nie potrafisz samemu zrobic to jaki problem? - photoshop, screen z menu wolfowego, chwilka malutka zabawy z "różdżką" i "lassem magnetycznym" i gotowe smile.gif ale widać jaki webmaster wielki co loga zrobić nie umie ale to tylko taka dygresja laugh.gif
Guy7
Ludzie co wy proponujecie. Otwierasz pak0.pk3 (to normalne archiwum) i tam masz całą gamę różnych grafik z ET (nawet to duże logo z menu na "czystym" tle). To robota na zaledwie parę sekund! laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.