Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wypas server LMS
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
Luck4s
Wczoraj weszlem sobie na server Chicken Farmhouse.Grali tam jacys goscie z klanu EVIL vs reszta graczy.No i zobaczyli ze dobrze gram i wrzucili mnie do klanu,chociaz mialem juz jeden cool.gif.Potem wlaczali dziwne efekty specjalne np.jakies gwiazdy wykakujace spod nóg,spadajace co 5 sekund helmy.(kto chce screeny niech pisze na Private Message ,PW lub [email protected] )Wiec jesli traficie na ten klan(oni sa adminami)na tym servie bedziecie mieli duuuuuuzo zabawy...a teraz najwazniejsze ,czyli IP : 134.130.49.130:27960

PS.Na tym servie co jakis czas , mozna sie bawic w Latajaca wojne na granaty.Polega ona na tym ze kazdy dostaje po 100 granatow i noz.Potem naciska 3 razy spacje i laata smile.gif
Fistach
Lol! takie serwery Rulez!
inco
Lol! takie topic'i Rulez!
Ghost
No właśnie, inco rulez laugh.gif

Grałem już wcześniej na tym serwie... A ta wojna na granaty to niiiic - była nawet mega wojna na... satchel charge laugh.gif Każdy był covertem, miał satchele i ładowały się w 2 sekundy - oczywiście podobne skoki były jak na modzie AntiGravitation w UT2003. Trzeba było tak latać, aby w porę rzucić shatchela i zdąrzyć zdenotonować - super zabawa biggrin.gif
Luck4s
Znalazłem drugi wypas server.Dzialaja na nim wszystkie mody,skinpacki,soundpacki itd.I jeszcze cos ciekawego - 1 zabicie = 4 level light weapons , 1 zabicie ze snajperki(luneta) = 4 poziom covera itp.

IP:213.221.175.161:28962
Niestety server jest czesto zajety( m.in. przezemnie ;P) sad.gif
Swiety
QUOTE (Luck4s @ 12:00, 19 12 2003)
Znalazłem drugi wypas server.Dzialaja na nim wszystkie mody,skinpacki,soundpacki itd.

IP:213.221.175.161:28962
Niestety server jest czesto zajety( m.in. przezemnie)

No faktycznie wypas serwer

Brak PunkBustera, sv_pure 0 - full wypas.
Ghost
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 14:07, 19 12 2003)
No faktycznie wypas serwer

Brak PunkBustera, sv_pure 0 - full wypas.

Hej, nie jest tak źle w porównaniu do Chigsaw Public - tam to nie ma NIC!
falubaz
Yeah podniecacie sie takimi serwerami, ale z takiej gry zabawa jak z koziej dupy trąba!! Gralem na tym pierwszym serwie i uwazam go za bardzo kiepski serwer. Gralem tam dwa razy tez przeciwko tenmu klanowi (evil???). Bylem allies z paroma osobami i byla wylaczona grawitacja i podlozylismy bombe pod dzialo i zrestartowali serwer i sie wqrwili. Tacy sa dobrzy. Aha na wylaczona grawitacje jest jeden dobry sposob po prostu caly czas miec nacisniete kucanie. Przynajmniej mi to dalo rady. Gratuluje ( laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) wyboru klanu!!! napewno podwyzszysz ( laugh.gif laugh.gif laugh.gif )swoj skill! hahaha.
(!)
Jak dla mnie granie na takich serVerach to naprawde ostatecznosc :| Czyli tak grasz kiepsko dostajesz ciagle baty i to sromotne idziesz grac na takiego serVa ktory jak widze jest naprawde 'full wypas' laugh.gif Ale HF bo GL raczej nie potrzebny (i tak bedzie restart laugh.gif ) Jak komu sie juz tak znudzilo ET to niech sobie popatrzy na moj podpis moze ci wroci chec do grania bo takiej laski napewno nie bedziesz mial siedzac w domu wink.gif i grajac na tych 'full wypasionych' serVerach . . . Prawde mowiac jak mam grac na takich serVach to wole ogladac filmy typu "I'm a Lager" ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.