O klanach mam mierne pojecie

Ale od jakiegos czasu poswiecam duzo czasu na zGr3d team. Jakby ktos nie wiedzial to dziadkowie pow 18 roku grajacy sobie w et

Jest to jedyny warunek uczestnictwa w zGr3dach. Są u nas czlonkowie innych klanow.
Treningow jako takich nie mamy, ale najwazniejsza rzecza pomocna w utrzymaniu jako takiego skladu grajacego jest irc. GG sie nie sprawdza do konferencji a irc miodzio. Pomaga forum i strona www.

Sam nic nie zdzialasz

IMO musi ktos pomagac jeden robic www drugi zajac sie taktyka trzeci umawianiem meczy samemu to wszystko tez mozna robic ... ale wtedy szybko zabraknie czasu na relaks i bedziesz w stresie chodzil i szlag cie trafi jak ktos sie na trening nie zjawi. Bo jak to ty sobie flaki wypruwasz nie cnie robisz tylko jesz spisz i "organizujesz" klan a klanowicze nawet na trening nie maja czasu...
Rzadzic nikt nie rządzi nikt nikogo nie opieprza, staramy sie nie bluzgac.. jestem chyba najwiekszym wrogiem bluzgania w necie .. choc nie powiem sam czasem sie wnerwiam jak nam 2 raz w tym samym meczu 2 dziala na raz wysadza.
Jest w sumie kolo 20 + zGr3dow ga z 10

nikogo nie wyrzucamy zdajemy sobie sprawe, ze nie kazdy moze grac akurat bo nie ma netu w domu

albo ma slabego providera. Mimo to jest w zGr3dach.
Czasem na ffa chca nas wyzwac klany jakies.., my chetnie gramy jak sie zbierzemy

, musze tlumaczyc tylko ze czasem jakis hunter czy 17 czy 303 u nas sie pojawia i niech nie marudza ze "czitujemy" biorac graczy z innych klanow ....
A prawde napisal kolo przedemna ze klan tworza ludzie, ktorych oprocz et cos laczy ze soba. Tacy, co chetnie zebrali by sie w realu na piwko itp.

PS
Dlatego z tego miejsca jeszcze raz apeluje o udzial w LANPARTY

Pozdro Cienki Bolek
PS
A propos skilla to ja sie nie lapie u nas na podstawową 6

a może i 10

kiluje mnie 1/1 chyba wiekszosc zGr3dow

Mimo to jakos mnie nazywaja CL hihihi.
Jednak gdybym mial sam wszystko robic .. www, irca treningi taktyki mecze sparringi ... to juz dawno żona by pognala a tak tylko narzeka ze duzo gram

Bardzo dziekuje dzinxowi za prace nad www, bonesowi za L na ircu i wogole za mila atmosferke w team wszystkim