Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Postanowienia noworoczne
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Patrol
No ludki pochwalcie się swoimi postanowieniami noworocznymi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Czy w ogóle jakieś zrobiliście? Jak sądzicie jak długo w nich wytrwacie? Nie wiem jak długo wytrwam, ale moje postanowienia są takie:

1) zrobić w tym roku szpagat (już niewiele brakuje, jeszcze tylko odrobinka treningu!!!)

2) zdać maturę i na studia (nie wiem czy się uda, ale takie postanowienie ponoć motywuje)

3) Zobojętnić się bardziej na niektóre sprawy tego świata (czytaj: nauczyć się kontrolować emocje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)

A jakie są wasze? smile.gif
LameBoy
wyrobić 42 cm obwodu w bicu(jest 39 więc powinienem dać rade wink.gif) biggrin.gif przykafarzyć do 94 kg (waże 88 więc też nie dużo brakuje) a poza tym być grzecznym biggrin.gif
blacktyger
Napewno poprawić się w budzie bo jescze do zawodówy pójde ...
poprawić się w wolfka (nie wiem jak chce to pogodzić biggrin.gif)
mnije siedzieć przed kompem
zabieram się od grydnia za ustawienie sobie confinga biggrin.gif
napewnoi być grzeczniejszym tongue.gif

i tak może tylko ten przedosattni punkt sie sprawdzi ...
Patrol
QUOTE (LameBoy @ 23:57, 1 01 2004)
wyrobić 42 cm obwodu w bicu(jest 39 więc powinienem dać rade wink.gif) biggrin.gif przykafarzyć do 94 kg (waże 88 więc też nie dużo brakuje) a poza tym być grzecznym biggrin.gif

Ile ty masz wzrostu????!!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Maczo
Prawdziwy strongman! biggrin.gif Ja nie mam postanowień i mieć nie będę. Po co? tongue.gif
Thoro
Ja mam jedno postanowienie. Utzrymac sie na studiach smile.gif (czyt. zaczac sie uczyc). Odkad zdalem mature i dostalem sie na studia, prawie wogole sie nie ucze sad.gif. A 27 stycznia zaczyna sie sesja, a wczesniej trza kolokwia pozaliczac sad.gif. Rozwiazanie jes jedno - zaczac sie uczyc, ale czy wytrwam w tym postanowieniu wiecej niz tydzien nie wiem :/.

btw. Patrol matura to pikus smile.gif. Wystarczy sie zaczac uczyc tydzien przed egzaminem i looz biggrin.gif (ale zeby nie bylo na mnie ze cos nie wyszlo to ja nic nie mowilem tongue.gif )
DaBi
Postanowienia noworoczne...

1) Zdać jak najlepiej wszystkie egzaminy w mojej pierwszej sesji i utrzymac się na tym kierunku co się dostałem , czyli wiecej się uczyć. wink.gif

2) Złapać w końcu swoją czarownicę rolleyes.gif

3) Zmienić podejście do samego siebie i mniej marudzić huh.gif

4) Dokończenie projektu własnej edycji Warhammera wink.gif

5) Kupić sobie myszkę która pomoże strzelać laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.