czekam na wasze opinie.
wg mnie to moze byc mocny konkurent dooma3
troche infa:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,5351
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...33,8216,6265111
| QUOTE (eInHeRjER_pL @ 14:35, 8 01 2004) |
| Ja chetnie bym zagral w ta gre. A to za sprawa tego ze jest polska i musze sprawdzic czy to nie jets przypadkiem kolejny rodzimy bubel. Ale takze za sprawą rulzz grafy ktoora doslownie rzucila mnie na kolana |
| QUOTE (Spl!nt3r @ 17:51, 19 02 2004) |
| Ogólnie gra jest do dupy . |
| QUOTE |
| Przecie to jest serious sam w lepszym wydaniu, tylko rzeźnia i rzeźnia |
| QUOTE |
| ee? A w et to niby co jest? Strategia - bedzie w multi PK. Klany - bedzie w multi PK. Scena - już jest w PK. No i rzeźnia - jest w PK. Wiec co ty chcesz? ET wcale nie ma singla (boty niby są ale on są ciu.late z leksza) to co sie czepiasz? |
| QUOTE |
| Gra SUCKS. jedyne co jest w niej niezłe w miarę to ciekawe czasami lokacje i polskie napisy na nagrobkach. Engine jak na dzisiejsze czasy lekko podstarzały, ale jak na polską gre to więcej niż dobrze |
| QUOTE |
| Ja nie grałem ale bym zagrał tylko.... nie mam kodu rejestracyjnego A mam oryginał.... i za!@#isego kioskarza. Ma ktoś może cd-keya?? Napiszcie do mnie [email protected] |
| QUOTE (DaBi @ 8:07, 17 04 2004) |
| czy mozesz rozwinąć swoją wypowiedź ? Bo gra sux mi wiele nie mówi. A co do przestarzałego enginu to ... |
| QUOTE |
| Ty to chłopie umiesz pomóc Na szczęście mam lepszych przyjaciół niż jakiś burak z pochodniami w rękach A jak ktoś chce cd-keya to: 3C37-E09F-8221-E4A6 Jest odpowiedz, jest pytanie |
| QUOTE (Master Flamaster @ 14:58, 19 04 2004) |
| Poprostu potomek dooma 1. Ulepszona grafika i nic poza tym. |
| QUOTE (DaBi @ 8:39, 20 04 2004) |
| Ehehe... no cóz gusta są gustami ale jak słyszę że gra jest niewypałem bo jest podobna do Dooma czy Quake to normalnie śmieszy mnie to. Powyższe gry to początki gier fpp i nie można o nich zapominać. To że sie idzie i strzela to nie jest dla mnie wada. Po prostu dawno nie było tego typu gry a nie każdego bawi w grach fpp skradanie się strzelanie z pozycji leżacej ze snajperki wyposażonej w celownik optyczny. Jak narazie moge wymienić jedną rażacą wadę tej gry -> wiesza się na mojej karcie graficznej bez powodu Co do multiplaya to gra się całkiem przyjemnie. Jesli ktoś się spodziewał ,że bedą klasy postaci czy podniesie nas medyk ktoś rzuci ammo to się może zawieść. Gra jest podobna w swojej wymowie do Serious Sama + dołączony jest lepszy tryb multi jak dla mnie za 20 PLN to jest niezla kombinacja. Dla mnie gra ( jakby się nie zwieszała) jest udanym zakupem i myślę ,że dobrym przerywnikiem od ET. Poźniej lepiej mi sie gra jak właczam ET ^^ |
| QUOTE |
| Takie gry jak Pain killer są już przeżytkiem. Chodzenie przez 15 min przez plansze i trzymanie jednego przycisku myszy to nic fajnego. Gracze wymagają czegoś nowego, bardzie złożonego(niż mielenie mięsa Gry bez pewnego przygotowania ze scenariuszem są niczym. Zdarzają sie pewne odstępy od tej reguły ale to rzadkość. Coraz więcej gier wychodzi bez żadnego pomysłu, bez żadnej nutki nowości. Super grafa i mnóstwo potworów to nie wszystko. |
| QUOTE (DaBi @ 20:50, 20 04 2004) |
| W sumie to niezgodze się jak zwykle mam to w swojej naturze. Ostatnio to właśnie btakich gier tego typu było jak na lekarstwo. Były fpp z elementami rpg , fpp z myśleniem , pseudorealistyczne fpp z fabuła itp. A nie było takiego którego się włącza i po prostu strzela. To co Ty nazwiesz przeżytkiem ktoś inny nazwie powrotem do korzeni. Szczerze to miałem ochotę na takową rozwałkę od dawna bo po Serious samie nic takiego nie było i teraz jest. Pozatym myślenie myśleniem ale nie zapominać trzeba że w grach fpp chodzi głownie o strzelanie i sa ludzie których tylko to pociaga. Ja do nich co prawda nienależe bo lubię inne rzeczy. Ale odmiana zawsze to miła rzecz a swoją drogą chwilami to koszenie trupków przypomina mi FFA w ET ^^ |
| QUOTE |
| Takie gry jak Pain killer są już przeżytkiem. Chodzenie przez 15 min przez plansze i trzymanie jednego przycisku myszy to nic fajnego. Gracze wymagają czegoś nowego, bardzie złożonego(niż mielenie mięsa ). Gry bez pewnego przygotowania ze scenariuszem są niczym |