Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy jest jakiś klan który ma treningi nocami??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
snow131
jw. Chodzi mi treningi między 0:00 a 7:00.
evil_lord
Nie słyszałem o takim klane który ma treny w TYLKO w nocy - są oczywiście klany które trenują w godzinach wieczornych: 21-22. To będzie trudne znaleźć taki klan który tylko w nocy ma treny. Jednak taki klan jest bardzo blisko ciebie. Nie szukaj. Stwórz własny wink.gif . Moje propozycje:
- Night Riders
- Sleeping Dragons
Może moja odpowiedź nie jest tym o co Tobie chodziło ale przemyśl ją. Pozdrawiam tongue.gif
BeTisT
Raczej nie chodzilo o to, zeby znalezc klan ,ktory gra w tych godzinach,aby do niego dojsc, tylko aby rozegrac z klanem trening ...

Jezeli chcesz zagrac sparing z jakims klanem w godz. przez Ciebie podanych, to najlepiej wejdz na irca (jezeli nie wiesz co i jak z tym IRCEM to >> tutaj<< masz lekture), powchodz na kanaly klanow i tam sie zapytaj czy ktos jest gotowy, aby rozegrac sparing, czy potrenowac ...
Usagi
imo jak odpieprza cichociemnym to i w 6-7 graja do 3 nad ranem. kwestia szczescia smile.gif
dNkN!
no... potem dzieci i geje z cc idą spać i dankan gra sam sad.gif
supremepl
Klan WoW (Warriors of Wolfenstein) trenuje codziennie od 22.30 (a zwykle od 23.00)
Jezeli Ci to odpowiada to zapraszam na stronke www.wow.xt.pl albo od razu pod nr gg naszego CL - 3218207.
skrzat
Pisaliście o możliwości stwożenia klanu. Jest kilka pytań z tym związanych. Po pierwszetreningi będą mogły się odbywać tylko nocami, więc czy każdy będzie mogł na nie przychodzić? Np. mamusia mówi że masz iść spać o 23:00 tongue.gif Po drugie mecze klanowe też będą się musiały odbywac po północy, no ale niektóre klany mogą się nizgodzić grać po północy. I co wtedy?
tranx-san
heh :>

Akurat mało klanów gra po nocy, chociah sa klany ktore graja wieczorami.
My akurat trenujemy po 22.30 czesto do 2-3 w nocy i jakos dajemy rade.. fakt czasami ktos sie musi urwac wczesniej bo rano na 7 do roboty, ale nie mamy problemow z mamusiami... moze dlatego ze sr wieku w klanie jest grupbo powyzej 20 lat?

Co do klanow trenujacych w nocy, czesto klan CC gra po nocach... przyznam sie ze fajnie sie z nimi gra.. odrazu podro for CC

Jezeli jakis klan chce pograc w nocy to walic do nas... #wow-et .. polecamy sie na nocne rozgrywki biggrin.gif
snow131
Wszyscy chętni do grania w nocy (tylko) (gdzieś codzień od godziny 4:00 do 7:00) i w soboty cała noc od 0:00 do 8:00) proszę o kontakt pod GG 4530340. Chodzi mi oto że jak zbierze się kilka osób to można by było założyć jakiś klan czy coś...
Shynshylla
Nasz klan [HKC] w weekendy pt-sob jest dosyć licznie reprezentowany w godzinach od 0.00 aż za oknem jest jasno smile.gif
I nie potrzebne nam wspomagacze typu f... tylko chęci + dzbanek kawy
U nas też średnia wieku grubo powyżej 20 i z mamusiami nie ma problemu , gorzej z żonami smile.gif
snow131
Ej panowie z HKC ja bym prosił jakiś namiar!!! Widziałem was właśnie licznie obecnych na serwerze ale niestety cały czas był full i niemogłem się wbić. Jednak jest ktoś kto gra w nocy:D
kr0pa
Masa klanów gra w godzinach po > 23-24CET.Polecam szukać treningów na #rtcw.no:et #clanbase.et #et.gather #rtcw:et .
Mój klanik generalnie też gra późnymi wieczorami/nocą więc jak coś to wal na #excellence.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.