Oto jaka sin robi opinie na swiecie o Polakach i polskich mapperach:
http://www.splashdamage.com/forums/viewtop...opic.php?t=6090Jego konto powinno byc juz dawno temu zablokowane, inaczej dalej bedzie sie czuc bezkranie.
Hmmmm....ja nie rozumiem chyba.Jego sprawa jakie ma zdanie na temat czegokolwiek-panuje wolność słowa,niech mówi co chce. Wiadomo że nie napisze tego na tym forum...
StiloMAN.pl
17:59, 5 01 2004
zobacz jak ich tam pozatykało
eee????
Sory Valkir może moja znajomość angielskiego nie jest najlepsza ale z kilku topiców które wczytałem na zachodnich forach wynika że Sin wielokrotnie ripował czyjeś rzeczy - czyli zamieszczał cudze mapy, tutoriale jako zrobione przez siebie bez zgody autora. I o tym też jest ten topic do którego link podał Clavish.
Czy jego konto powinno być zablokowane na forum ?
Tak szczerze mówiąć to Sin żadnego burdelu i wiochy nie robił na tym forum. Robił poza tym forum.
Czy powinien dostać bana na serwerach, na forum za swoją działalność ? Na serwerach nie czitował, na tym forum nikogo nie bluzgał, ale robił to co robił, co każdy może przeczytać np na forum SD.
Przecież na tym forum nie mają banów np ludzie którzy nzaleźli się na liście ACA. Pytanie czy jednak powinni mieć ? Czy Sin za swoją "działalność" też powinien mieć ?
| QUOTE (Valkir @ 16:43, 5 01 2004) |
| Hmmmm....ja nie rozumiem chyba.Jego sprawa jakie ma zdanie na temat czegokolwiek-panuje wolność słowa,niech mówi co chce. Wiadomo że nie napisze tego na tym forum... |
Tu nie chodzi o to co wypisuje na forum, czy w PW, ale przeczytaj pierwszy post. Sin skopiowal stronke redfella. Kropka w kropke to samo. Nawet ten sam scr
. Inne sa tylko 2 linki, no i to, ze serwis sina jest po polsku. Sorry, ale wedlug mnie nie przynosi mu to chluby.
hm WOLFszLAGIER - no wlasnie,tu nic nierobilem... cudze mapy bez pozwolenia - przyznaje, WSZYSTKIE poza 3 tutkami ja napisalem!(!!!!!!!) jesli jest inaczej - znajdz dowod-niesadze ze znajdziesh... te co stiloMAN napisal to go podpisalem... co do map to troche sie czeka na zgode wiec po prostu olalem to. na skopiowanie layu mialem pozwolenie, pytalem sie o to z innego maila (:
ja przez ripowanie rozumiem ze cielem jakies mapy

albo konwertowalem, ale ripowanie to chyba niejest umieshczanie bez zgody autora...
ps. kto dopushcza moje posty do wyslania na 4um? Swiety?
ehhhhh....dopiero teraz przeczytałem wszystkie

ale bana?zablokować konto? widać że nie ma zamiaru nam,polskiej scenie ET,pomóc.....czyli:NAGŁA ZMIANA ZDANIA
SIN A CHCIALBYS ZEBY CI KTOS POPRZERABIAL MAPKE(nie wiem ripowal czy cos tam dokladnie nie wiem o co chodzi ale tak kumam troche), SZCZEGOLNIE GDY JEST ONA W WERSJI BETA??? TO NIC INNEGO NIZ LAMANIE PRAW AUTORSKICH
A TO NA STRONCE NA SAMYM DOLE TO UWLASZCZENIE SOBIE POMYSLU NA STRONE NIC INNEGO?!?!?
bo nie wiem czy bys byl zadowolony aby ktos ci ukradl prace magisterska i ja szybciej zaniosl do promotora!! To jest zwykla kradziez!!!! nic innego!! uszanuj kogos prace, juz ci probowali to uswiadomic, ale niestety nie sluchales sie i masz za to kare. Szczerze pochwalam bana, ale tam nie ma nic opisanego o banie na serki.
ALE jezeli jeden z tworcow([COLOR=red]!!!)pisze ze dostanie bana na cale forum na splash damage to jest jednak cos w tym...
Moja opinia o tobie Sin jest prosta-schanbiles swoja postawa cala polska scene ET!!
A gosc Loofy napisal historie jak z Drakirem tworzyli mape Northpole, to sin sie caly czas laczyl i rozlaczal i popadli w zlosc bo nie wiedzieli co probuje sin zrobic, czy kopiuje mapke czy co!
A napis na dole twojej(buahaha) twojej stronko swiadczy ze masz wszelkie prawa do niej to nie iwem czy jestes idiota czy skonczonym idiota, bo autor nie sadze ze by sie zgodzil zebys mial calkowite prawa do grafiki i itp.
i to co nie pozostaje w watpliwosci ladnie slawisz Polske wyzwiskami (min na Gamesnecie) czy tez MSN-ie
Pozdro.
Ps. moje zdanie o banach na sin-a-kompletny ban na tego morona!
EDIT:StiloMAN to nie jest dyskryminowanie polakow, to jest uciszenie i zbanowanie idioty ktory skrzywdzil wiele osob.PS.Ladna angielszczyzna na SD
StiloMAN.pl
19:17, 5 01 2004
| QUOTE (Valkir @ 17:32, 5 01 2004) |
ehhhhh....dopiero teraz przeczytałem wszystkie ale bana?zablokować konto? widać że nie ma zamiaru nam,polskiej scenie ET,pomóc.....czyli:NAGŁA ZMIANA ZDANIA |
to jest po prostu dyskryminacja polaków, to wszystko co wam dzisiaj powiem... dobranoc
EDIT: oczywiście nie popieram działań sin'a w związku ze stronką
A wiecie co mnie wku.rwia na tych wszystkich forach ?
Że jak coś spier.doli Polak to zaraz pojawiają się głosy że tacy są wszyscy Polacy.
Jak coś spier.doli Niemiec to tylko zje.bią tego Niemca a nikt nie będzie mówił że wszyscy Niemcy to złodzieje, debile itp.
Idiotów i debilów nie brakuje wszedzie bez względu na nardowość. Tylko zbyt czesto wszystkich Polaków wrzuca się do jednego garnka za to że jakieś pojedyńcze zje.by nardowości polskiej coś spieprzyły.
Sama też wina w tym Polaków którzy często dają do zrozumienia że u nich jest strasznie c@#!.owo że wszystko co polskie to musi być z!@#ane itp. No ale to już taka mentalność - że każdy w naszym kraju musi na wszystko narzekać.
No nie sadze Swiety zeby akurat tutaj Polacy zostali wrzuceni do jednego worka...Choc pojawily sie tam dwa texty o ktorych naprawde nie wiem co sadzic...
Pierwszy odpowiedzi po rozpoczeciu:Ciekawe czy polscy mapperzy beda wystarczajaca szybcy by przejrzec przez to..
I drugi ktory byl podpowiedzia na to by wyslac do admina serwera na ktorego jest strona sina by wyrzucil ja
ktostam:tylko jak bedziesz wysylal emaila do jego ISP nie zapomnij wyslac Vodki(

)...
I to jedyne texty o Polakach, a to ze maja takie mniemanie o nas to wlasnie dzieki takim debilom jak sin wiec mu dziekujmy a nie obrazajmy sie na reszte swiata.
Gdybyscie lookneli na pozostale posty sina na SD to byscie mnie zrozumieli ze to co on tam pisal naprawde zasluguje na to co teraz sie o nim pisze i tu i na SD.
blah.
falubaz - brak mi slow...

co ty (słowo na p)ish o jakims gamesnecie(?)
| QUOTE |
| he's been on gamesnet lately, calling me a faggot for no goddamn reason (i bet he saw my goatse map that i made just for him) |
o irca mi chodzi...ww jest z SD
Ty naprawde masz 15 lat?? W takim wieku to wiele rzeczy tez nie rozumialem ale jak ktos k&*$a opi.rdo.il mnie za cos to chociaz skrucha byla i chec poprawy. A tu nic...No w Necie anonimowosc i te sprawy-rozumiem ale czlowieku z umiarem wszystko.Jak to ktos ladnie napisal na SplashDamage forum-wystarczy poprosic o mapke, zglosic chec pomocy-to zapewne odpisza-ale jak ktos jest chamem to nie da rady i teraz to ci viry zamiast map beda wysylac...
Ale angielszczyzna polakow na splash damage rzadzi...
| QUOTE |
| WSZYSTKIE poza 3 tutkami ja napisalem!(!!!!!!!) jesli jest inaczej - znajdz dowod-niesadze ze znajdziesh |
buhahahaah - :DDDDDDDDDDDDDDDD
hyba "przepisalem"
a dowody
http://republika.pl/levelsource/luki.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...als/curves.html
http://republika.pl/levelsource/manipulowanie.html -> http://www.wolfensteinx.com/surface/tutori...ng_brushes.html
Reszta takze byla z tamtej strony (czyli http://www.wolfensteinx.com/surface/tutorials.html) i z jeszcze jednej ale widze dorobiles sciny sam jak zaczol sie burdel...
afery rokx!!!1111
imo ban on sight
ph33r teh banstick
Wow zamkneli topic na Splash Damage, bo zszedl na off-topic, wiec zostal tutaj wymienic argumenty...
Sin-powiem tak, masz zdolnosci rozne,przestan kopiowac kogos prace, ripowac itp. zajmij sie lepiej tworzeniem map (swoich ,nie cudzych, na wlasnym pomysle) a nie ich cieciem czy innymi rzeczami...Życze ci wszystkiego dobrego jezeli zrozumiesz swoj blad, a jezeli caly czas bedziesz sadzil inaczej to pomysl o Tetrisie lub np bierkach...
moim zdaniem szkoda slow na (s.k.u.r.w.y)SINa. rob tak dalej chlopie. moze na zachodzie maja inne metody, ale polski zwyczaj to 'w ryj'. wiec mozesz sobie narobic biedy, jesli bedziesz dalej okradal ludzi. kazdy wie jakie jest zdanie o polakach, ale nikt nie rpobuje tego zmienic, wprost przeciwnie utrwalacie inne nacje w tmy przekonaniu. tylko pogratulowac!!!
heh sin juz kiedsy dostal bana na forum SD.
Nie tylko kopiowal mapki i opisy ale zrobil identyczny lay strony jak jakis gosc z zagranicy robiacy strone o tym samym co on. rowniez kiedys dostawal na tym forum za udawanie innych graczy na serverach.
hyba przez ch sie pisze.... zalosne 
dalej - napisalem, ha! to sa obrazki...
blinkkin - tak robia dresy, ale jak chcesz mi dac w ryj to przyjedz do lublina to sie gdzies ustawimy.
ha mad lol
"...Kto z Was jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamieniem..."
LOKI 65t
11:03, 6 01 2004
Z tym ze Sin nie robi burdelu na forum to chyba cos nie styka.
pierwszy post w topicu "czarna lista"
"SalvatoreTotoRiina oraz [ae]sin - to ta sama osoba, wkleja niecenzuralne zdjecia, z nadmierną czestotliwoscia obraza uzytkownikow forum. Postaram sie o z banowanie IP tego uzytkownika. @ "
Czy to nie Sin zapewnil nam atrakcje w postaci zdjecia starej torby rozchylajacej zad na caly ekran ? Wybaczcie ale na jakimkolwiek forum za cos takiego jest z!@#ka od zgromadzonych i bezwarunkowy ban.
ja se bede pisal przez H a ty @#!u dalej rob nam (Polaka a w szczegulnosci maperom) taka opinie jak robisz EOT
blinkkin
15:44, 6 01 2004
| QUOTE (sin @ 7:51, 6 01 2004) |
| blinkkin - tak robia dresy, ale jak chcesz mi dac w ryj to przyjedz do lublina to sie gdzies ustawimy. |
ustawic to sie mozesz z dziewczyna, chyba ze wolisz chopa przy boku. to nie bylo ostrzezenie czy grozba z mojej strony, ale sa osoby, ktorym puszczaja nerwy i nie lubia sluchac opowiesci o przekretach sina.
| QUOTE |
ha mad lol "...Kto z Was jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamieniem..." |
mad narobil wiele swoimi tekstami, czasami przekretami. jednak obecnie chyba juz z tym skaczyl. porownanie flame war czy podszywania sie do rippowania cudzych mapek to nonsens. klutnie wystepuja np. w rzadzie pana millera. nie staram sie bronic meada, ale co jest gorsze obraza slowna czy okradanie ludzi? mapy tworzone sa czesto w pocie wysilku przez kilka miesiecy, a jakis (s.k.u.r.w.y.)SIN kradnie mape i dodaje swoja metke.
obecnie jestem moderatorem na forum, wiec chetnie rozdam bananiki. strzezcie sie i uwazajcie co piszecie. topic niedlugo zostanie zamkniety, poniewaz zamienia sie w bezsensowne bluzganie.
heh sin widac jednak ze jestes 15 letnim gnojkiem ktory potrafi sie ukrywac pod oslona nicka.
Masz szczescie ze jeszcze nie Unia Europejska bo to co robiles jest karane w UE, wiec sie zastanow.Twoje texty swiadcza o twojej intelegencji.Po sile siegaja naprawde skrzywdzeni(ja i reszta Polakow na ktorych wydales opinie na zachodzie ze Polacy to zlodzieje nawet na scenie ET) lub glupi(ty sinie). Spoko jak TŻ Lublin awansuje do extraligi w zuzla(haha chyba nigdy) wtedy przyjade zebi ci nakopac na sektorze gospodarzy.Chyba ze w Lublinie takich 15letnich kozakow jest milion.Uwazaj na kogo bluzgasz czlowieku , szanuj kogos to ktos cie uszanuje.Ja przynajmniej nie zamierzam.
Chwytanie za slowka?? po to siegaja ci ktorzy nie maja argumentow.
DZIEKUJE CI TREPIE ZA OPINIE O POLAKACH NA ZACHODZIE I UTRWALANIU ICH W PRZESADACH...
Mad to co napisal jest prawda, tlko ze niektorzy je popelniaja, nie bedac swiadomi , a ty robisz to by kogos skrzywdzic swoimi wyzwiskami.Twoj angielski na SD jest bardzo zalosny,tak poza tematem...
| QUOTE (sin @ 7:51, 6 01 2004) |
hyba przez ch sie pisze.... zalosne  |
Tak samo zalosne jak twoj angielski na MSN i na forum SD. Teraz ni dziwie ze w swiecie mamy taka opinie....
wiem ze moj angielski jest cienki, nawet bardzo cienki. blah.
falubaz co mi zrobie ue? he? heh a poza tym tz jezdzi jak jezdzi. eh. myslisz ze boje sie twoich slow? myslisz ze niebede mogl spac po nocach bo sie podnieciles i mnie 'nastraszyles'? mi na twoim szacunku niezalzy... eh. z tego co ciagle (słowo na p)ish wynika ze ja ciagle i tylko psuje reputacje o polakach.... a wez pod uwage filmy, wg mnie to cialge w filmach po nas 'jezdza', wez np swat - polak psychopata zamyka sie w swoim domu z dwururka i strzela jak na!@#any falubaz. (; takich przykladow jest wiele... pewnie jestes mocny tylko w gebie a w realu ? pewnie bys ducha wyzionął....

pewnie ktos mi zwroci uwage ze polakow powinienem pisac z wielkiej litery itp, heh ja pisze z malej i swiadomie, nie z braku szacunku czy nieznaniu sie na polskiej ortografi, po prostu to jest forum a nie jakis listy czy oswiadczenie

sajonara (:
Sin
Mad robił syf tylko na swoim podwórku. A ty robisz syf u gości (za granicą)
I to jest duża różnica
To jezeli nie ma jakies listy i mozna popelniac bledy ort. to czemu kogos poprawiasz-pierwszy dowod na twoj kretynizm.
po drugie-film to film, a tu jest zycie.chyba ze gry tak na ciebie oddzialuja ze myslisz ze w filmie to reality tv jest.
po trzecie jak bym mial wyzionac ducha to bym sie ukrywal pod kogos nickiem(tak jak ty to robisz ukrywajac sie pod nickami wielu osob...ten temat jest skonczony nie bede wiecej pisal, to co bylo to juz zostalo napisane na forum).
Po czwarte-w wieku 15 lat tez myslalem ze swiat zmienie a tu po prostu hormony zaczynaja powaznie wariowac i te sprawy.
Po piate i najwazniejsze powiedz mamie zeby zapisala cie do lekarza, najlepiej psychologa, moze cie koledzy odrzucili na podworku jak byles maly.A moze zly dotyk ktory boli przez cale zycie??
Po szoste jak ci nie zalezy na szacunku na%^&anego falubaz to nie odpisuj na moje posty.
Po siodme jak narazie na najwazniejszym forum dotyczacym ET ty jedyny z Polakow tam piszacych zostales zbluzgany i wyzwany od najgorszej kur//y .
Po osme naprawde przyjade(kiedys napewno..za rok moze dwa)do tego Lublina na jakis meczyk zuzlowy i sie przekonamy kto jest taki w realu slaby.Bo nie sadze zeby taki "haker" jak ty ktory siedzi zapewne 15 godzin na kompie i ma postepujacy zanik miesni mogl cos udowodnic.Chyba ze siedzisz caly czas przed kompem i szprycujesz sie.
po dziewiate przeczytaj dokladnie to co napisalem.
Po dziesiate nie odpisuj na tego posta bo z mojej strony to wszystko.Dozobaczenia w Lublinie.Odwiedz lekarza!!
[COLOR=green]Diagnoza:15 letni smiec z postepujacym zgnojeniem./COLOR].
Podro for reszty forumowiczow...
Ja powiem krotko.
Sin to defekt i debil. Dziecko ktore powinno w przedszkolu siedziec. Nie chce mi sie przytaczac tych samych argumenotw ktorzy moi przedmowcy podali. Przykladem jest kradziez nicka na ircu (mojego i to razem z tagiem) z tego powodu ze nie mogl sie pogodzic banem na #wolfpl.
Sry ale to kanal dla normalnych ludzi a nie takich bezmozgow jak Sin. I bedzie mial zawsze bana jak go tylko zobacze.
dobra zgodnie z twoja !@#ana wola - nieodpisze prosto do ciebie, tylko jak juz bedziesz wyjezdzal - daj znac.
prosper - boski`apollo? lol, to jest twoj tag clanowy.
a i jeshcze jedno, do falubaza - ukrywam sie pod nickiem? tak, swoim. 'ukrywajac sie pod nickami wielu osob...' hm, czyli sin to duzo osob ok, ja jush pisalem ze siedzialem pare razy na nicku poison`nkr, i pare razy za pozwoleniem pipp3ra[ale to daaaaaaawno] z nickiem .:wp:.sin.pl .
prosper - hmm... '...bezmuzgow...' rox <:
| QUOTE (sin @ 7:59, 6 01 2004) |
ha mad lol "...Kto z Was jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamieniem..." |
dobra, dajcie jakies kamienie
imo sin z miejsca powinien miec bana gdzie sie da, jak widac na tym forum posiada elementarne zdolnosci kojarzenia faktow i wypowiadania sie, wobec tego trzeba uznac ze robil i robi to co robi swiadomie, kkthx ban
| QUOTE (sin @ 2:33, 7 01 2004) |
prosper - boski`apollo? lol, to jest twoj tag clanowy.
|
rotfl "boze ty widzisz i nie grzmisz"
wydaje mi sie, ze zle podchodzicie do sprawy, sin jest odrzutkiem, odrzucony przez wszystkich, nie wie co to przyjaciele, matka, ojciec, dziewczyna, nie wie nic o graniu, o klanach,
nadaremnie proboje sobie przypisac czyjsc tag,prace,mapke,stronke, ba i @#! wie co jeszcze - ale to ma jedno podloze - chce zrobic cos zeby zwrocic na siebie uwage, byc zauwazony, moze nawet oczekuje czegos, czego real-life nie moze mu dac ( hm na razie to moze oczekiwac tylko, zeby wszyscy o nim zapomnieli bo jest dla kazdego z forumiczow zwyklym wrzodem
) - czy nie widzicie jak plytkie sa jego zagrania ( o ile mozna sie zastanawiac nad 14latkiem ktory jest stracony dla swiata
)
widze, ze zapamietanie jakiegos jajcarskiego nicka prospa odbilo na tobie duzym echem skoro to tak dobrze pamietasz, ale co ty wiesz o prosperze, co ty mu zarzucasz ? jego tag ? jakie ty masz k u r w a pojecie o nim ? on moglby byc twoim ojcem : D imo jak juz wspomnialem siniek to biedne dziecko odrzucone przez spoleczenstwo, zaszczuty w swiecie irca i robienia brudow wiekszosci spolecznosci
widac nigdy nie poznal zadnych dobrych stron, nawet zmiana nicka prospera o ktorej nie ma pojecia, bo moglby tylko pomarzyc o posiedzeniu chociaz 5min na prv
teraz siedzi tylko na dnie i raczej szybko nie wyjdzie, moze nawet kiedys zmieni sie w samego "L" albo "Q"
stanowczo nie dopuszczam do siebie mysli ze prosper moglby byc ojcem sina. to stanowczo nie jest mozliwe
| QUOTE |
hm, czyli sin to duzo osob ok, ja jush pisalem ze siedzialem pare razy na nicku poison`nkr, i pare razy za pozwoleniem pipp3ra[ale to daaaaaaawno] z nickiem .:wp:.sin.pl .
|
z tego co wiem to byl tag klanowy mojego klanu i z tego co wiem zadnego pippera nie bylo wiec o czym ty czlowieku do mnie nawijasz?
btw.
no to nie byl jeden tag klanowy jaki uzyles bo miales zbindowane tagi:poison, c4, 17 i bog wie kogo jeszcze
btw2
dawac cegłe
Ej "wymiatacze" odpuście jush sobie. Po prostu wy kochacie nienawidzieć. Jakie to k#!@a polskie. Podkręcajcie dalej sina. Jemu pewnie tylko o to chodzi.....
Hahahaha. Do czego to doszlo......Wiecie ze zostawiacie dowody???????? GRozicie jakiemus kolesiowi ze przyjedziecie do niego i mu dupsko skopiecie......nice. Moze napiszcie jeszcze ze go ukatrupicie albo co. Normalnie paranoja. Ale luz mi tam nie przeszkadza, fajnie sie czyta pozniej. OOoo istnieje szansa ze niedlugo poczytam sobie w gazacie o was. Tak trzymac.
No ale poruszajac temat.......coz Sin postepuje zle.....bardzo zle. Widocznie rodzice go zaniedbywali(nadal to robia) w dziecinstwie, zapomnieli mu wbic pare wartosci do glowy, albo z kolej koledzy mieli za duzy wplyw na jego charakter. Niewazne. Tak czy siak odwala numery. Zwraca sie mu uwage, a to nie pomoga. Wiec olejcie albo banujcie.......on pracuje glownei na swoje konto i ze robi siare na zachodzie.....nie on jedyny. Polacy juz zapracowali na opinie zlodziei.....jeden sin i tak niczego nie pogorszy.
Taki koles ma charakter. Lubi moze gdy 90% ludzi na jego bluzni i grozi , a pozostale 10% olewa. A ci z zachodu tez grozili mu ze zrobia mu najazd na chate??????
ps. W kazdym razie Sin zrobil troche szumu wokol siebie i moze wlasnie o to mu chodzilo? Jak tam mawiaja...niewazne jaka reklama.....wazne ze reklama.(glupie haslo i nie moje)
Pzdr.
chinczyk2
14:30, 8 01 2004
dajcie q... mac spokoj juz... niech sobie gostek reklame robi jaka chce i gdzie chce. a jak przez niego bedzie mnie ktos uwazal za grnica za gnoja, to ja takich tez mam za gnoja, bo ocenia innych na podstaiwe stereotypow
zamiast BANA - WIELKI IGNOR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.