Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poznan - BEER party
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Prosper
No wlasnie. W sobote o 20 piwne spotkanie wolfplayerow w poznaniu smile.gif Zapraszam wszystkich. Hmm, mysle ze mozna sie spotkac w knajpie "pod dzikiem" (kolo pomidora).
Wszelkie uwagi prosze pisac ponizej
blinkkin
moze i dostane za to po uszach od innych adminow, ale co mi tam. przyklejam ten topic, chociaz nie jest on zbytnio zwiazane z tematyka et. ale umowmy sie, ze beer to nazwa nowej modyfikacji do et i w sobote bedziecie ja testowac. szczegolnie miluje sie w bliskim mi wydaniu tej modyfikacji przez pana zubra z klanu dojlidy.
Usul
Pomysl dobry : cool.gif Lokalizacja moze byc wink.gif tylko ten termin troche nie taki mad.gif
Proponowal bym piatek
Usagi
piatek imo :[
btw czy ktos moze zagwarantowac mi nocleg? jezeli tylko sie okaze ze nie musze wiecej brac antybiotyku, jade w piatek do poznania smile.gif
---
btw powinna byc oddzielna subgrupa z takimi ustawkami wink.gif
Prosper
QUOTE (Usagi @ 1:08, 14 01 2004)
piatek imo :[
btw czy ktos moze zagwarantowac mi nocleg? jezeli tylko sie okaze ze nie musze wiecej brac antybiotyku, jade w piatek do poznania smile.gif
---
btw powinna byc oddzielna subgrupa z takimi ustawkami wink.gif

Spoko- mozesz spac u mnie stary smile.gif,

Ok- zmieniam termin na piatek- mi to w sumie rybka smile.gif
KiD
Tylko Usagi raczki na koldrze smile.gif Widzisz ,ze Prosp ostatnio roztrzesiony chodzi wiec pochamuj zadze smile.gif
Tez sie pisze na kufla, tylko na teutatesa gdzie jest Pomidor ??? Aha i przez zazdrosc bede jednak spal u siebie smile.gif

Pozdro
chrzanek
rzeczywiscie jakis oddzielny dzial na imprezy trzeba zalozyc...poznan od szczecina nie tak daleko moze bym wpadl,ale raczej na nastepne spotkanie,teraz sesja nauka itp (słowo na p)y...jak kiedys bedzie podobna impra,to cos pokombinuje z noclegami i przywloke swoj zad smile.gif
Majin
Imo sobota była lepsza >>>:
Usul
Dla tych co jak dotad nie wiedza jak zlokalizowac miejsce biesiady (Pomidor lub Dzik) wyjasniam ze lokale znajduja sie na ul.Długiej (przecznica Półwiejskiej ). smile.gif Dojazd tramwajami nr 2;5;9;13 na ul Strzelecka przystanek przy kupcu wysiadka i dalej pieszo biggrin.gif
esto
wiem ze pewnie ten post niewiele wniesie... ale na boga !!! proponowal bym jakies bardziej neutralne miejsce (kulturowo) dzik jest taki "metalowy" ogolnie nie przepadam za takimi miejscami... ogolnie proponowal bym cos bardziej "luksusowego", dzik speluna mi zajezdza... ale moze to tylko imo... dobre miejsca imo to west side, vis-a-vis lub deja vu ! biggrin.gif piszcie jak wam sie podoba... acha browar w tym pierwszym po 5PLN, w dwoch pozostalych po 4PLN za duza fortune ciemna - najelpszy beer dla ETmaniakow ! (zwieksza celnosc, pasek battle sense jak i zoom z lornety) yo

ech mialem nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy, ale okazalo sie ze kolejny tydzien jestem uziemiony (znowu przypisali mi antybiotyki qrwa). dziekuje pros za mozliwosc noclegu. mam wielka nadzieje ze bedzie kolejny zjazd w poznaniu w polowie lutego (wtedy tez koncze sesje) - wtedy juz NA PEWNO sie pojawie.
pozdrawiam, zycze milego zlotu i wypijcie za nieobecnych wink.gif
Majin
to moze przeniesiemy to spotkanie na przyszla sobote lub piatek ? smile.gif mi tam pasuje >: i to nawet bardziej niz ten tydzien smile.gif prosp zastanow sie nad tym biggrin.gif:D:D:D
iilka
No wiec tak huh.gif czy nie wiecie ze teraz jest sesja mad.gif i wlasnie z tego powodu sie nie pojawie mimo ze bym bardzo chetnie przyjechala unsure.gif szkoda moze na nastepny termin sie zalape pozdrawiam i udanej imprezki sad.gif
Kapral_Dud
iilka to możesz wpaśc do nas... smile.gif look na topic wyzej or nizej biggrin.gif
Lobo Kid
damn wpadlbym bo mam 30 minut spokojnym spacerkiem z podziwianiem miasta wlacznie na polwiejska tongue.gif ale mam gorzej jak wp!#@u nauki na ten tydzien bo zbliza sie sesja eeeh nie dalo by sie tego obsunac o tydzien np ?
Usul
Jak widac wiekszosc ktora moglaby sie pojawic w poznaniu jest za innym terminem wink.gif ja nie mam nic przeciwko temu aby te Beer party przeniesc na nastepny tydzien rolleyes.gif
tongue.gif Ja i tak pije z prosperm w kazdy piatek wiec mi wszystko jedno biggrin.gif kiedy reszta wolfmaniakow do nas dolaczy. cool.gif
szczegulnie ze teraz ilce nie pasi a kobietom sie nie odmawia rolleyes.gif
Prosper
Wiec tak. Dla tych co jutro moga to jest nadal aktualne. 20.00 - pod dzikiem
Dla tych co nei moga... za tydzien tez mozemy sie spotkac, tyle ze w innym lokalu smile.gif
esto
ja sie rozchorowalem... moze pojawie sie za tydzien jak bedzie inny lokal... mam awersje do dzika
KiD
ohmy.gif Gdzie na boga jest moj kefir ..... O jest ! Chcialem napisac cos sensownego ale ledwo zyje.
4 gwiazdki w heavy weapon zdobyte wczoraj smile.gif
Po sesji dogrywka smile.gif

Pozdro
Prosper
Ja juz z KiDem nie pije. To jest kuwa przegiecie wink.gif
Zmasakrowal mnie na maksa :C
Byo swietnie, a mam nadzieje ze next time wpadnie duzo wiecej ludzi.
Zguba
hmmmmmmmmm .............. Chętnie bym wpadł na taką impre szczególnie że jestem rookie w scenie wolfa cool.gif czy Sulechów jest blisko poznania??Jeśli tak to spoko bo 4 lutego sie mam tam wstawic na jednostce huh.gif ul.wojska Polskiego 1 wtedy na przepustkach sie moge z Wami loodziska "napoic" choc mam słabą glowę na alkomat ale zioła to moge palić ile mi dacie biggrin.gif

Ps:Pozdro ALL
Usul
blink.gif KiD zmasakrowal nas na maksa . wink.gif nastepnym razem nie pije z Kidem zadnej Tequili popijanej piwem mad.gif
bones
ominelo mnie sad.gif

to kiedy next ? smile.gif
Usul
Chyba sesja sie skonczyla rolleyes.gif wiec moze 6 lub 7 luty wink.gif bylby odpowiednim terminem.
Jesli macie jakies propozycje na zorganizowanie Poznan-BEER party II (I juz sie odbylo a tylko nieliczni wiedza co inni stracili tongue.gif ) wpisywac sie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.