Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Font z ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Guy7
Mam takie pytanie.
Skąd ściągnąć ten font?
W Googlach i Yahoo już szukałem bez rezultatów (znalazłem czcionkę z Wolfa). Może spotkaliście się z tym fontem? Proszę o odpowiedź (link wystarczy) laugh.gif .
Valkir
Hmmm....a jest takowa??
Guy7
No chyba jest. W ET nie ma standardowej czcionki z Win. Są czcionki w pliku pak0.pk3, ale w postaci .tga-sów, które dopiero trzeba by obrobić i zrobić z nich czcionkę. Niestety nie chce mi się tego robić, więc szukam gotowca.
Guy7
Czy nprawdę nikt nie wie gdzie można ściągnąć ten font?
blinkkin
QUOTE (Guy7 @ 18:51, 16 01 2004)
Czy nprawdę nikt nie wie gdzie można ściągnąć ten font?

mam pytanie czy naprawde tak ci to potrzebne, jesli tak to postaram sie i przerobie te tga na czcionki true.
kamilus
Blinkkin jak zaczniesz spelniac prosby - to wierz mi - niedlugo bedziesz mial tyle roboty ze hej tongue.gif
Guy7
QUOTE (blinkkin @ 17:16, 2 02 2004)
mam pytanie czy naprawde tak ci to potrzebne, jesli tak to postaram sie i przerobie te tga na czcionki true.

Jeśli masz tyle chęci to proszę bardzo laugh.gif . Sam miałem się tym bawić, ale ostatnio nie chce mi się tongue.gif (trochę za dużo programuję). Jakby co to maila znajdziesz laugh.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.