Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co uważasz o ilości map w ET ??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Catra
No taka sobie sonda smile.gif biggrin.gif
DestroyerX
W sam raz wolę te parę mapek i wszystkie znać dobrze niż kilkadziesiąt z czego kilka znać średnio a resztę tylko pobieżnie biggrin.gif
Paul_PL
Eeeee tam...mogła by być choć jedna kampania więcej(czyli 3 mapy) i byłbym w 200% ustatysfakcjonowany tongue.gif Narazie jestem tylko w 100% wink.gif biggrin.gif cool.gif
Mad
a ja mam nadzieje ze beda goty jak do rtcw (zestaw dodatkowych mapek)
kober
goty = game of the year
wiec najpierw et musialaby zostac gra roku smile.gif
wtedy moze wydadza oficjalny mappack z tej okazji smile.gif
Paul_PL
Czy darmowa gra (i to tylko multi) może zostać GOTY?? huh.gif Było by miło dostać kilka oficjalnych mapek więcej....
Afgan
Customow wychodzi calkiem sporo do ET, tylko ani na serverach ich nie widac, ani u graczy (po zmianie na custom'a zsotaja 2-3 osoby na servie :/)

6 map to wg mnie malo!
Prosper
Bo prawda jest taka ze customy poza base za zalosne :] Jak wyjda dobre to sie na pewno przyjma. Wystarczy popatrzec na rtcw- gralo sie w podstawowe mapy bo po prostu byly o niebo lepsze od customow.

Sry, ale pro gracze nei maja czasu zeby poznawac od podszewki mapy ktore i tak nie beda nigdy grane w turniejach (czytaj sa slabe niezbalansowane i zabugowane)
IC|Daxx
Sytuacja z customami bedzie dokładnie taka sama jak w RTCW. Perełki w stylu UFO (grana w cup-ach)będą singlowymi przypadkami....Ja wiedziałem ,że tak będzie!!...... rolleyes.gif
Dariush00
Moglo by tych map byc wiecej, a narazie na wiekszosc serwerow jest wykorzystywane te 6 standardowych. Juz powoli te mapki mi sie nudza (moze za duzo gram wink.gif )
Khain
Czuje ze bedzie jak w RtCW czyli po jakims czasie bedzie kanon 2 mapek albo jednej kampanii do usranej smierci :/
SAGA
Moim zdaniem nowe mapki powinny znajdować się w Patch. Tak będzie lepiej niż pojedyńcze ściąganie z internetu. Jak będę chciał dołączyć do serweru to niebędzie mi się chciało wyłączać gry, wejść na stronkę, zainstallować i odnowa szukać serwru [który będzie tym razem zaję ty]. A gdy będzie już w patchu. To i tak większość serweró będzie grać na nowej wersji i to skłoni do zassania. Tylko jest jeden problem. Ile ten Patch będzie zajmował!!??
SAGA
ooo otakie coś mi chodziło tylko, że by to było patch. Chętnie ściągnołbym tego mappacka, fajnie by było gdyby,se przypomniał.
s1ayer
witam wszystkich (1 post mhaa biggrin.gif)

Co do ilosci map uwazam ze autorzy powinni sie troche bardziej przylozyc i zrobic przynajmniej 2 pelne (czyt. 6 mapowe) kampanie. no bo co tutaj duzo mowic - bidnie troche biggrin.gif
DaBi
Co do ilosci map uwazam ze autorzy powinni sie troche bardziej przylozyc i zrobic przynajmniej 2 pelne (czyt. 6 mapowe) kampanie. no bo co tutaj duzo mowic - bidnie troche 

Czy ja wiem czy to tak biednie ? Skoro npo w takim battle fieldzie za maleńki dodatek z 6 mapami i paroma bajerkami każa sobie płacić a tutaj otrzymujemy świetną gre za darmo.
Pozatym to mogliby owszem zrobić jeszcze jedną kampanię ale napewno nie 6 mapową.
W tą grę najlepiej sie gra w kampaniach 3 mapowych wtedy te rangi coś znaczą a w 6 mapowej to dołączasz się gdzies na szarym końcu to masz troszkę gorzej. pozatym gra się przemienia wtedy w strefę bombardowań i ostrzałów altelyleryjskich. Wole 3 mapowe albo SW
doomi79
wiekszosc map wychodzacych jest kiepskiej jakosci nie nadaje sie do gry sa malo grywalne pelne bugow itp
Maczo
Map jest mało, to fakt, ale to nie jest wada. Mapy są w większości bardzo dobre i mniej więcej zbalansowane. Dzięki zdolnym maperom możemy się cieszyć ciągle nowymi, dobrymi lokacjami. Przykład - Northpole.
inco
Mapy są w większości bardzo dobre

No jest cała jedna bardzo dobra mapa, trzy średnie i dwie do dupy. Czyli faktycznie większość jest bardzo dobra...
Prosper
QUOTE (Maczo @ 1:44, 24 12 2003)
Map jest mało, to fakt, ale to nie jest wada. Mapy są w większości bardzo dobre i mniej więcej zbalansowane. Dzięki zdolnym maperom możemy się cieszyć ciągle nowymi, dobrymi lokacjami. Przykład - Northpole.

Akurat Northpole jest bardzo zabawna ale do klanowek totalnie sie nie nadaje. PO zagraniu jednego meczu na tej mapie - stwierdzam ze ta mapa to kolejny crap- nie do klanowek.
Thoro
Chetnie bym zobaczyl jakas dobra mapke do klanowek, gdzie oba teamy maja rowne szanse, a przy tym mapka jest ciekawa, ale niepotrzebne mi to jest az tak do szczescia potrzebne. Mapki podstawowe wcale mi sie nie nudza. Lubie znac, azdy szczegol na mapie, a w przypadku nowych trzeba poznawac wszystko od nowa smile.gif.W kazdym razie jak sie pojawi cos nowego i ciekakwego zarazem to chetnie bede gral tam klanowki.
Helios88
Chętnie bym ujżał jakieś nowe (najlepiej) 3 mapki, ale żeby były bardzo grywalne - może coś ala'goldrush laugh.gif
samud
Ja tam gram juz pól roku w ET bez przerwy z zadne inne gierki na tych 6 mapkach i zadna mi sie nie znudzila. Mapy sa tak szczegulowe ze caly czas mysle ze znam je na pamiec a czasem jeszcze teraz zdarza mi sie odkrywac nowe rzeczy. Wiec po co mi wiecej map?
provoker
Od niedawna co raz częściej można się spotkać z custom mapkami na serwach. DoD 2 ma nawet kampanię złożoną z takich mapek (Northpole , 2hide itd.). Wiele serwerów ma kampanie z rhine2 czy trainyard.Sądze że przy takiej ilości map nie można się nudzić :]

pzdr.
Sagitarius
no roznie z tymi mapkami jest dry.gif jak dlamnie jest w sam raz.....
eInHeRjER_pL
Mi tam pasuje ilosc map. Nie wyobrazam sobie zeby mi sie kiedys znudzily. Gralbym w et bez przerwy chcby byla tylko jedna mapka (goldrush, oasis, lub fuel) <-- jedna z tych mapek mi by w 100% wystarczyla na bardzo dlugo
bodzio
JEST ICH STANOWCZO ZA MAŁO JUŻ MI SIĘ ZNUDZIŁY WSZYSTKIE I TAK SAMO PAMIĘTAM WSZYSTKIE NA PAMIĘĆ!!! mad.gif CZY TO KONIEC ET?? blink.gif smile.gif
Red
Nowe mapki....hmmm nachtenburch tc-base(dobry na stop watch)north pole(mapka raczej na ffa ale można sie nieźle pobawić szczególnie jak grasz pierwszy raz...Jingle Bells z radia zostaje w pamięci że nie wspomne już o reniferach:P)temple 3 (moim zdaniem jedna z najlepszych nowych mapek które do tej pory wyszły świetna)ciekawa jest jeszcze Carange Canyon 2(element z beach na poczatku a potem totalna rzeznia w okopach)Resurection(grałem niedawno a wrażenia w pamięci jak najbardziej pozytywne:)
xyvec
Powinni zrobić dodatek do ET z jedną nową kampanią (mapy mp_beach, tc_base i caen) - tylko żeby ten dodatek stał się standardem
Chronos
W sondzie powinno być jeszcze jest mało, ale za to grywalne. Bo większość nowych map pomimoże dopracowane to są mało grywalne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.