Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Test skila ;p
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Bobin
Witam.

Przeglądając stronke www.eSports.pl natknąłem się na newsa o pewnej gierce. Gra ta nazywa się Cutie Quake i chodzi w niej o to żeby nie dać się zabić i samemu skosić jak najwięcej tongue.gif Wg. mnie jest to jedna z lepszych gierek tego pokroju, która odwzorywowuje naszego "skilla" (szybkość, refleks itp) smile.gif Także zachęcam do grania i proszę o podawanie swoich wyników - total score , accuracy bonus , z tym, że pierwsze liczy się najbardziej. Oto link : http://www.now.com/gamer/games/homepage_ga...cuitequake.html

A to moje jak narazie najlepsze wyniki :

TOTAL SCORE - 274

accuracy bonus - 90

GL$HL wink.gif

BTW> Strzał w kończyne - 1pkt , w brzuch - 2 pkt , headshot 4 pkt cool.gif

Pozdro
Spl!nt3r
LuL fajoska gierka biggrin.gif
Total- 247 tongue.gif
Accuracy bonus - 111 laugh.gif
Bobin
Witam.

Postrzelałem troche i wyszedł całkiem niezły wynik :>

TOTAL SCORE - 334 laugh.gif

accuracy bonus - 115 chyba

BTW. Do roboty mastahy tongue.gif
kamilus
ja wole cwiczyc skilla w ET a nie na gierkach flashowych
Zioman
LOL nice1 ale nie bede chwalił sie wynikiem :] laugh.gif
Było ponad 120 za 1 razem, jak bedzie czas to zagram jeszcze raz :]
MastaBlasta
huh.gif Hmmm Coś mi sie wydaje że nie macie w co grać. A najlepsze flashe ,gierki we flashu oraz jakies filmiki przy których lepiej nie jeśc i nie pokazywać młodeszemu rodzenstwu znajdziecie na stronie Jajca . Polecam "Dont do that at museum" .Są też fajne mp3 :
Dyspozytor do policjantów : Jakas tam ulica , Huligani zabrali kobiecie dziecko z wózka i bawią sie w berka "
Program3 polskiego radia : ".....coś tam Zmniejszenie liczby Garnizonów ..Kur** Mać !!!..biggrin.gif "
Polecam również piosenkę : "z pamietnika kibica"

Pozdro (aC)mastaBlasta

Sagitarius
total-300
h.p-100
acc-100
bonus:100
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.