Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statystyki na serwerku U cioci na imieninach
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
ciocia
Ludzie... wypowiedźcie się co do tych statystyk :)Bo nie wiem czy w ogóle drążyć temat czy dać sobie spokói. smile.gif
Czekam na konstruktywne odpowiedzi biggrin.gif

--
Pozdrawiam.
ciocia
dNkN!
ja myślę, że statystyki to pryszcz na plecach w porównianiu z customami, które tam wrzuciłeś. bez obrazy ale te mapy nie nadają się nawet do idlowania (haha) czy bluzgania na ludzi bo nikczemny ich wyraz rozprasza :S... moim skromnym zdaniem mógł zamiast tych map zrobić np taki custom:

1) 2hide
2) oasis
3) rhineland (nie rhine bo jest z tyłka)
4) gold rush
5) nachteinbruch (albo jakoś tak)
6) radar
7) tc_base
8) fueldump

...a mega-pożeracze xp będą Ci oblegali ten serwer 24h/24h. koniecznie wyłącz xp shufle bo skład tych map jest mniej-więcej zbalansowany więc szufle będą siadały co mape w wybronym towarzychu smile.gif.

a tak wogóle to pzdr
nara
blinkkin
QUOTE (dankan @ 10:03, 29 01 2004)
1) 2hide
2) oasis
4) gold rush
6) radar
7) tc_base
8) fueldump

szczegolnie 5 pozycja, ta mapka jest za!@#iscie grywalna i dziwie sie, ze nie graja jeszcze na niej klanowek. natomiast 2 hide to tylko i wylacznie w wersji 'te r1', podstawowa jest cholernie niezbalansowana. ja wykluczyblym jeszcze fuela, chociaz moze zostac (potezny nabijacz xp dla axis). i jeszcze jedno te 8 mapek, ktore wymienil dankan podziel na dwie kampanie, albo dorzucic jeszcze northpole i zrobic 3 kampanie po 3 mapy.

co do statystyk to nie wiedizalem, nawet, ze sa. bez tez by bylo dobrze.. najlepiej jednak zeruj je co tydzien. that's all.
Spl!nt3r
1) 2hide
2) oasis
4) gold rush
6) radar
7) tc_base
8) fueldump

Ja bym zamiast radara dał 1944_Heurtengen (tak to się chyba nazywało smile.gif)
A zamiast fuela - supplydepot , jest bardzo podobne do fuela tyle że lepsze smile.gif
Sagitarius
ostatnio jal chciałem grać na tym serwerku to wyskoczył spis mapek ktorych nie posiadam..mimoi iz pieczolowicie sciagam mapy z pcgamemods....oto moje typy:

1) 2hide
2) Oasis
3) Rhineland
4) Gold rush
5) Nachteinbruch.
6) Radar
7) battery biggrin.gif
8) Fueldump
Fistach
a ja bym cos zrobil z laczem serwera bo mam tam ping > 300:/

a jesli o mapki to tak:

- oaza
- base
- bicz (z rtcw)
- gold rush
- base
- nachteinbruch

+ jescze 3 jakies (2hide jest kiczowate - bez obrazy autorom)
Swiety
A jaki jest adres www statystyk serwera u Cioci ? Bo bardzo chciałbym zobaczyć jak bardzo jestem zaje.bisty i jak bardzo za!@#iści są inni.
ciocia
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 20:11, 29 01 2004)
A jaki jest adres www statystyk serwera u Cioci ? Bo bardzo chciałbym zobaczyć jak bardzo jestem zaje.bisty i jak bardzo za!@#iści są inni.

http://gry.dami.pl/et/
sud
Spoko troche szczegolowe statsy. Nie zeruj wacale, najlepiej daj opcje resetowania tylko wlasnych statsow.
DaBi
Ciekawe statystyki smile.gif Jak będę miał czas to aż pogram sobie. A co do kasowania to tak jakoś co tydzień to za szybko , co 2 tygodnie lepiej ale nie to jeszcze. Raz na rok za długo. najlepszym wariantem byłoby imo jakoś co 1.5 miesiaca smile.gif
ciocia
Hymmm, widze ze ludzie glosuja za opcja "nie zerowac" ale wowczas nowi gracze musza mieć duuuuuzo pracy/gry aby dogonic najlepszych. Statystki robią się monotonne i malo ciekawe :/ IMHO lepszym pomyslem byloby zatrzymywanie statystyk co miesiac i publikowac zestawienie miesieczne pod jakimis linkiem. Co miesiac mozna byloby zaczac od nowa i rywalizacja bylaby jakas i tak jakos ciekawej chyba biggrin.gif.

Dzieki za wypowiedzi.

Ps. Co do nowej kampanii to sie nie wypowiadam. Ja zajmuje sie skryptami.

--
cya
ciocia
R4Gn4k
co miesiac imo a pozatym skad mapki do serka zassac?:C
eXtreme
No to chyba wrócę z ziemi włoskiej, czeskiej do polskiej, bo ta stronka ze statami jest fajna
sud
imo dlugosc gry nie wplywa na to ze masz lepsze statsy. chyba wrecz przeciwnie. w godzine grania mozna miec takie samo ratio jak w 50 godzin, a z tego co widze ranking jest ustawiony wedlug ratio...
Mengele
Polowa nawet nie wie co to ratio jest :DDDDDD
spanzik
imo , zamiast kampanii ustaw te mapy na stopwatch, caly cywilizowany swiat gra wlasnie w trybie SW. Tak gra sie mecze , moze to skloni wreszcie ludzi do myslenia zamiast spamowania artami/pfami. Mapa jedna runda, swap, nastepna mapa.
R4Gn4k
[off topic] spanz to cos na avatorze to ty? D:
blinkkin
QUOTE (R4Gn4k @ 16:30, 31 01 2004)
[off topic] spanz to cos na avatorze to ty? D:

po diecie, wczesniej nie miescil sie w obiektyw. zgaduje.....
ciocia
QUOTE (R4Gn4k @ 0:08, 31 01 2004)
co miesiac imo a pozatym skad mapki do serka zassac?:C

Oto link do custmów(map) granych na serwerze U cioci na imieninach:

http://info.dami.pl/download/ET_maps.zip

Uwaga! Plik waży coś koło 80MB.

Ściągajcie i grajcie biggrin.gif Have Fun!

--
Pozdro for All!
ciocia
Sniezynka
Czy ktoś dobrze pamięta jak było z statami na BYRY? O ile dobrze pamietam to nie były kasowane :>
Ragnak to coś to nie Spanzia. Spanzia jest śliczna jak z obrazka biggrin.gif
DaBi
Na Byrym nie było chyba kasowania statystyk o ile sobie przypominam. Tamte staty były o wiele prymitywniejsze niż te ale ile to niektorzy grali aby być najdłużej grającym graczej itp.
Tam team kille liczyły się jako fragi wiec wielu się np strasznie burzyło i potrafiło kopać za kill revive biggrin.gif Stare dzieje...
Swiety
Sory ale co mają przedstawiać te statystyki ? To że ktoś jest bardziej za!@#isty od drugiego ?
Serwer u cioci to typowy przykład jak nie powinień wyglądać Wolf - etmain, kilkumapowa kampania, 26 slotów i spam artami, pfami mortarami. 90 % fragów to pewnie spawn-killowanie, do tego sam serwer jest nieźle zalagowany
Cała filozofia (skutecznej ?) gry na tym serwerze polega na rzucaniu artów. Kill - art art - kill - art art. Tak samo z pfa czy z mortara.

Zauwazyliście że rzadko kiedy allies udaje się tam zrobić objective w normalnym czasie ?

Niestandardowe krótkie czasy spawnów - Byle idiota może nabić tam mnóstwo fragów rzucają arty, noloty gdzie popadnie i kiedy popadnie. Każdy przyzwyczajony do normalnej gry w Wolfa, próbujący wykonać objective ginie tam non stop.

Serwer jest bardzo popularny ale jak widać raczej ci lepsi lub normalni gracze omijają go lub grają tam bardzo rzadko.

Nikt nikomu nie zabrania tam grać - to raczej Wolf dla ludzi inaczej.
Tylko że statystyki tego serwera raczej kompletnie gówno mówią nam kto jest lepszy kto gorszy.

KaeL
WOLFszLAGIER grywasz tam?

Jak nie to sie nie wypowiadaj. Osobiscie dosyc czesto tam wpadam bo lepiej mi sie robi jak widze, ze jeszcze sa gorsi gracze niz ja smile.gif Zwykle gram medem (i fraguje odpowiednio duzo luda) i jakos nie zauwazylem zeby caly czas lataly arty czy pfy (tak naprawde nie jest gorej niz na innych servach). Inna sprawa to wykonanie obj ale i na innych serverach nie jest "rozowo".

Pozatym ostatnio grana jest kampania zlozona z customow co jest dobra odmiana po oasis i gold.

esto
ciocia ja mam propozycje, wywal te customy, zostaw tylko tc_base, i ustaw serwer na SW, to moze wtedy chociaz raz na niego wejde... i pewnie nie tylko ja... kampanie sa dla XP-Vegetables...imo
sparrow88
popieram kolege z góry
ustaw na tc_base , mapka z cb, klanowicze poćwiczą sobie troszke
KaeL
Powalilo was za przeproszeniem?
I wszedzie bedzie to samo oasis, gold + czasami radary czy base.
Ludzie uczcie sie na bledach przeciez podobno (wielu juz to na tym forum mowilo) z RTCW wlasnie dlatego w polsce zaczelo sie zle dziac bo byly grane dwie mapy.
roznorodnosc to podstawa...
jak sie wpadnie w monotonie to gra zacznie sie nudzic.
BeTisT
Niech ten serw zostanie taki jaki jest. Niech bedzie dalej xp-campania, niech dalje tam graja nooby i niech dalej tam sie ucza grac. Raczej nie kazdy przepada za gra z 10 noobami, ktorzy mysla, ze flagi to bonusy i trzeba je zbierac :/.

Niech zostanie 1,2 serwy gdzie nikt nie bedzie bluzgany od lam, warzyw itd.. bo nie ma pojecia o co biega w tej grze. Taki przecietny noobek pogra sobie tam, nauczy sie czegos, nabierze xpa i wtedy wyruszy na podboj innych serwerow, gdy wkoncu zrozumie, ze sa duzo lepsze..

Ci ktorzy nie lubia wyzwan lub sprawia im przyjemnosc wybicie nozem calego respa, to niech dalej tam graja.
Swiety
Tylko taka uwaga - Czego nauczy się noob na serwerze gdzie w przeciwnej drużynie biega kilku 4 lvlowych fopsów i soldierów nie wypuszczających przeciwnika z respa ?
blinkkin
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 7:09, 18 02 2004)
Tylko taka uwaga - Czego nauczy się noob na serwerze gdzie w przeciwnej drużynie biega kilku 4 lvlowych fopsów i soldierów nie wypuszczających przeciwnika z respa ?

notoricznie ginac z artow. pamietam kiedys byl taki wloski serwer westlight of speed czy jakos tam. stal na kampaniach 3 mapowych i 18 slotach. mimo to grali tam ludzie na poziomie. na polskich czesto uzywam teamill, pozniewaz niektorzy oslabiaja, a nie wzmacniaja druzyne.
dNkN!
a ja przez ostatni miesiąc zauważałem konkretny spadek formy - przestałem grać ffa (bez względu na wiare) i wracam do zdrowia - to tak btw

serwer niech zostanie taki jaki jest , dlugie kampanie, brak restrykcji na ciezka bron, etmain, etc. betist ma racje - ten serwer odciaza serwery z "lepszym ffa".

święty, co ty się taki prowarzywny zrobiłeś w tym kontekście? smile.gif c@#! mnie obchodzi w jaki sposób, jak bardzo i czy wogóle się czegoś nauczy. podoba mu się gra na cioci to niech tam gra - mi się podoba, że nie gra tam gdzie ja gram - simple?
Bastard PL
A ja uważam, że statsy są w porzo. TYLKO czemu jestem na nich 2 razy??? (dodam że nie zmieniałem nicka). blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.