Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie gry uboostwiacie poza eT
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
eInHeRjER_pL
Na wstepie: niech mi ktos q*** powie ze taki topic juaz byl i sproobooje ten topic usnunac to zam@!duje smile.gif. Ale do rzeczy. Wpisujecie tu gierki ktoore uwielbiacie i mozecie w nie grac w nieskonczonosc. Bo ja osobiscie uwielbiam serie commandos. W druga czesc com. moge grac miesiacami i latami. Boshe ta gra ma taki lkimat ze mnie powala. Next. Uwielbiam tez thps 2,3&4. W jedynke nie gralem bo przeszla jakos tak bez echa w swiece gier. Ale tony hawk to swietna gierka. Ale o dz!#@o mimo ze gram maniakalnie w et to wczesniej nie mialem zadnej ulubionej strzelanki, ba nawet nie lubilem fps-oow.
tranx-san
byl taki temat tongue.gif

ja tam uboostwiam q1 :> moglbym ciukac dniami i godzinami.. biggrin.gif single, multi whateva...
noi dooma jeszcze po raz nty przechodze tak for fun jak mi tepsa net odetnie... wczesniej jeszcze bym cm, ale teraz juz coraz rzadziej... pozdro
eInHeRjER_pL
QUOTE (tranx @ 16:33, 29 01 2004)

ja tam uboostwiam q1 :> moglbym ciukac dniami i godzinami.. biggrin.gif single, multi whateva...
noi dooma jeszcze po raz nty przechodze tak for fun jak mi tepsa net odetnie... wczesniej jeszcze bym cm, ale teraz juz coraz rzadziej... pozdro

Klasyka gierek rulzzz. Przyznam ci sie ze tez lubie czasami pociupac w pierwszego unreala czy duka nuka 3d. Takie gierki cos w sobie mialy a teraz?? Ciagle lepsza grafa i muza ale o grywalnosci wszyscy zapominaja. No moze poza eT smile.gif
Patrol
eInHeRjeR smutna prawda jest taka że taki temat BYŁ!!! A że jest jakieś 2-3 pozycje niżej, wątpię żebyś to przegapił, więc pytam - po jaką cholerę założyłeś ten topic???
Maczo
THPS 1 przeszedł bez echa, ponieważ nie był wydany na PC, a tylko na PSX. Dopiero po jego sukcesie zaplanowano wydanie drugiej części na peceta.
eInHeRjER_pL
QUOTE (Patrol @ 16:24, 30 01 2004)
eInHeRjeR smutna prawda jest taka że taki temat BYŁ!!! A że jest jakieś 2-3 pozycje niżej, wątpię żebyś to przegapił, więc pytam - po jaką cholerę założyłeś ten topic???

Nie wiem czy to jest zart ale ja ci moowie ze takiego topicoo nie bylo. A jak mooiwisz ze byl to daj linka
Maczo
QUOTE (eInHeRjER_pL @ 12:09, 1 02 2004)
Nie wiem czy to jest zart ale ja ci moowie ze takiego topicoo nie bylo. A jak mooiwisz ze byl to daj linka

Oto link: http://board.enemyterritory.pl//index.php?...t=ST&f=7&t=1126 biggrin.gif !

A teraz temat i opis:

CODE
Gry i gierki moich snów... czyli w jakie gry poza ET gracie??

No i ro by było na tyle! biggrin.gif
DaBi

laugh.gif Hehe.. komuś się chyba przydały by okulary bardzej niż mi nawet wink.gif
Imo topic do kasacji , szkoda tylko że moja władza tu nie siega biggrin.gif
KiD
Moja naszczescie siega. Hmm moze jest poprostu dluzsza ???? smile.gif
Co moge powiedziec Dabi : liczy sie ponoc technika a nie rozmiar wiec Keep Cool smile.gif

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.