Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy serwis o ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
sparrow88
Serwis istnieje dopiero od kilku dni i ciągle sie rozwija. Od razu mówie że nie chcemy robić konkurencji et.pl. Po prostu bardzo lubimy ET i stworzenie własnego serwisu jest chęcią do pokazania tego.
>NASZ SERWIS<
Switch
no nie powiem, ladna szata graficzna i sie dobrze zapowiada (duzo dzialów)
Valkir
Serwis bardzo dobry, dużo działów, uaktualniany. Oby tak dalej biggrin.gif
Spl!nt3r
Zapowiada się bardzo nieźle , dosyć rozbudowany , szata graficzna ciekawa. Oby tak dalej laugh.gif
sparrow88
Dzięki za pozytywne opinie, postaramy sie nie zawieść
Swiety
Ten serwis ssie totalnie podobnie jak wszystkie inne polskie serwisy ET. Zawsze jak chce coś poczytać o ET to idę na zachód, chociaz moja znajomość języków obcych nie jest najlepsza.

Jednak dobrze, że wógle komukolwiek chce się coś robić, obojętnie na jakim poziomie to stoi. Ludzi, którym cokolwiek chce się robić w ET poza graniem jest bardzo mało i pod tym względem ET w Polsce ssie totalnie.
Czym więcej serwisów tym lepiej.

Jednak pomimo mojej opinii zyczę powodzenia - może będzie lepiej i przede wszystkim życzę wytrwałości - było wiele serwisów i wielu redaktorów którym po miesiącu znudziło się.
Barbapapa
No tak! biggrin.gif Świety - Ty to umiesz podtrzymać na duchu dry.gif

Ps. Pomijając moją opinie co do celowości kolejnego
takiego serwisu - życze powodzenia jej twórcom.
esto
Mi sie bardzo podoba! smile.gif Zycze Wam powodzenia i szczescia, bo napewno wam sie przyda...
Sagitarius
strona jakas super odkrywcza to nie jest..layut taki sobie..dlaczego taki sobie???Bo takich samych,podobnych jest w pi&^# i jeszcze troche..co do tresci to jest ich duzo..no ale widc ze to mlody serwis oj mlody...no ale zycze powodzenia..
blacktyger
Znany jestem raczej ze swojego pesymizmu ale w tym wypadku troszke inaczej do tego podejde smile.gif
oczywiście działów jest dużo i raczej autorzy ciężko będą sobie mieli poradzić z ich uzupełnianiem itd. na początku nie zaczyna się od takich rozbudowań cza mierzyć siły na zamiary

z 2 zaś strony prezentuje się nieźle i ma dość rozbudowaną szte tzn. jescze troszke monotonnie ale to się pewnie zmieni smile.gif zauwazylem pewien minus .. długo się otwiera nie wiem czy tylo mi ale ogolnie dłużej od et.pl tak poza tym myśle że stronka bedzie rosła w siłe i z całego serca tego jej życze tylko proszę o jedno .. nie powielajcie ET.pl bo to się niczym niebędzie różniło ... a tego się boję monotoni .. bo jak ma być dużo działów takich jak na ET.pl to za przeproszeniem ta strona nawet do podtarcia dupy się nie nada bo jest za szkłem .. więc życze oryginalnośc i zapału smile.gif
HawK_
NOt bad!!!! -------------> oby jak najwiecej takich pomyslow
F.B.I|Koyot
Ten servis ma zadatki na bycie wielkim smile.gif Popracujcie nad nim jeszcze to może będziecie najlepsi? Kto wie.
Valkir
Hmm.. ja też zawsze wchodzę na zagraniczne strony o ET, bo stamtąd się biorą newsy w Polsce,tam jest szybciej biggrin.gif Ale mi się serwis podoba, nie qmam czamu ma ssać. Jak na początek jest całkiem całkiem.
sparrow88
jestem pełen podziwu dla Zukera, mam nadzieje że nasza załoga sie rozrośnie, i ruszą wszystkie działy, bo jak narazie niektóre kuleją, ale dopiero teraz rozumiem wolfszlagiera i gatessa, ile roboty z serwisem. Jednak w najgoręcej prosiłbym o wchodzenie na nasz serwis i logowanie. Najbardziej zależy mi na forum, bo wygląda troche ubogo.
G.J.
stronka troche długo sie wczytuje widać że świeża może coś z niej kiedyś będzie ale działajcie cool.gif
owicz_12
Niezla stronka . Bardzo rozbudowano ciekawe dzily itop. Tak dalej cool.gif biggrin.gif
sparrow88
Owicz
Niezla stronka . Bardzo rozbudowano ciekawe dzily itop. Tak dalej  

WTF? OMG Serwis od kilku dni nie działa z powodu awarii serwera, więc nie miałeś prawa go obejrzeć
Zblamiłeś sie ostro,

Niestety, nie wiemy kiedy zacznie działać normalnie
Thoro
Serwis od kilku dni nie działa z powodu awarii serwera

Wlasnie probowalem tam sie wbic ostatnio kilka razy, ale cos nie dzialalo i myslalem, ze znudzilo juz sie wam smile.gif.

Owicz brawa dla twojej inteligencji, widze ze chodzi ci tylko o nabijanie postow, a na takich mamy tu sposoby, wiec strzez sie biggrin.gif
kot
A nie wpadliscie na to, ze mogl byc na tej stronce wczesniej i dopiero teraz o tym na pisal na forum?

Caly czas ktos probuje kogos tu zjechac, to juz jest denerwujace. Tak jak bezpodstawne oskarzenia.
blacktyger
Off..

jak zwykle prawda lezy po środku .....

co do tematu już się wyppowiedzialem ale zastanawiam siękiedy znowu bede mógł tam wejść bo musze jesze oblookać tą reszte cfg której nie ma na et.pl a które sa tam wink.gif może jakieś ciekawe czity więc, panowie do roboty wink.gif
zuker
Serwis nie bedzie dzialal jeszcze jakies czas, poniewaz dyski twarde serwera sieci w ktorej jestem posypaly sie mad.gif

Od razu mowie ze nic sie nam nie znudzilo, wiec prosze nie pisac tekstow typu: moze sie im znudzilo itp... wink.gif

Dzisiaj przejde sie do znajomego ktory jest w zarzadzie sieci i sie go zapytam kiedy to bedzie dzialalo, wiec jak tylko naprawia serwer na ktorym jest serwis napisze tutaj na forum.
Valkir
To kolejny dowód że serwis ten będzie się rozwijał, trwał dalej...i dobrze wink.gif
blinkkin
jesli potrzebujecie konto www to z miejsca moge wam zalatwic szybie stabilne z obsluga php, mysql do tego 50 mb bez limitow transferu. w granicach moich mozliwosci lezy takze konto 500 mb, jednak strona musi miec jakas ogladalnosc i to spora, ale bez bazy mysql. jak cos to gg lub emial.
zuker
Dzieki blinkkin smile.gif , ale narazie poczekam az naprawia serwer, jesli to bedzie trwalo dlugo to sie do ciebie zglosze. A ten serwer ktory mozesz zalatwic jest platny??, czy tylko musi miec serwis duza ogladalnosc??.
dNkN!
ooo blink smile.gif bardzo mnie w tym momencie ucieszyłeś. hmm. oferujesz dostęp do bazy mysql'a czy to raczej niemożliwe?
blinkkin
jesli chodzi o sam mysql to istnieje darmowa baza: http://www.freesql.org/. natomiast swoje konto 50 mb oddalem thorowi. jednak jesli trzeba bedzie porozmawiam z adminem i pewnie zgodzi sie na druga baze mysql. znalazlem bardzo fajne i przyzwoite konta: http://system.freepgs.com/. na tym serwisie stoi moja stronka: http://www.12monkeys.xit.pl/. co oferuje?

Get a short URL: http://www.freepgs.com/
Storage: 10 MB
Scripting/DB: SSI
Upload Via: Browser or FTP
Bandwidth: 500 MB/mo
Ads Displayed: None

If you place a link on your main index page or donate:
Storage: 50 MB
Scripting/DB: PHP, SSI, MySQL
Bandwidth: 4.5 GB/mo

umiescilem link na swojej stronie i dostalem szybkie 50 mb konto ze wszystkimi bajerami. moze to troche temat nie zwiazany z serwisem zukera, ale niektorym sie przyda.
zuker
Dyski twarde juz dzialaja biggrin.gif , ale szukam kogos kto zna PHP, poniewaz nie znam PHP. sad.gif Wczesniej serwis byl w HTML, teraz bedzie wszystko nowe, ale nie zaczne nic robic dopoki nie znajde kogos kto zna PHP, poniewaz serwis na HTML dlugo nie pozyje. sad.gif
Tak wiec jesli ktos zna PHP i chce w ten sposob pomoc w prowadzeniu serwisu to podaje kontakt:

gg: 1120774

Mail: [email protected]
resq
eee, ja to mam pecha jeszcze nie udalo mi sie serwisu odwiedzic :0
imo enemyterritory.pl jest dobre, i zamiast rozdrabniac scene nie lepiej pomoc przy tworzeniu enemyterritory.pl ? o ile wiem to potrzebni sa kompetentni ludzie ktorzy mogli by pomoc w pisaniu tekstow, sam Gatess przeciez wszystkiego nie moze robic! i tak juz wiele zrobil dla polskiej sceny, po co tworzyc cos od nowa? serwis et.pl ma duza ogladalnosc, i moglibyscie sie zajac pisaniem tekstow wlasnie tam :>
keNOOBie|PL
Jestem jaknajbardziej.. za zamiast klikac w tony linkow i czytac te same info.. lepirj skupic sie na 1 dobrym serwisie.. i rozwijac go...na pomyslunek.. po co szukac info na 10 forach i stronach.. jak mozna to zrobic na jednej wypasionej, gdzie na pewno jest juz odpowiedz lub ktos zna ja...imo..

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.