WOLF jak zwykle pojechal Mad'a po calosci... btw czemu wy tak po nic wszyscy jedziecie... mnie to zastanawia... bo nieznam czlowieka, ale spotkalem sie z wieloma wypowiedziami ze pan Mad jest... zly :>
ok do rzeczy... temat o fejkach czy nie... ale ja zapodam cos ciekawego...
Chodzi mi o wstawianie fejkow podczas meczy w cb...
Osobiscie sie nie spotkalem z tym.. ale do czasu...
Gralismy sobie mecz z pewnym klanem X (nazwy klanu nie podam, poniewaz nie mam 100% pewnosci ze klan ten wystawil fejka, mam 99%)
Na goldzie ich skill byl taki sobie, mozna bylo z nimi powalczyc jak rowny z rownym...
Na oazie natomiast, w polowie ich ataku zrobili 2 pauzy, bo to niby dwohc z ich graczy musialo isc.. noi bylo disconnected.. strasznie dlugo szukali tych nowych graczy na zmiane... ok maja... patrze a tu wchodzi dwoch ludzi o tych samych nickach... no to nic ze mieli juz isc.. gramy mecz do konca...
Wynik wg mnie sprawiedliwy ale to co znalezlismy w logach zdziwilo mnei kompletnie...
Podczas naszego ataku na oazis cos bylo nie tak.. ich skill takjakby wzrosl.. bardzo dobrze sie ustawiali i strzelali, ale to nic...
a teraz to co znalezlismy w logach...
przed pauza:
d0374541eed4f80af8459218e0e67f45, pan XXX
62.121.103.237 Poland
po pauzie:
66b894567a7dd6cc8e86c3f5523e3d8, pan XXX (ten sam co wyzej)
80.54.156.76 Poland
czy wy tez nie uwazacie, ze ten pan XXX(nicka narazie nie podaje, oraz taga klanowego, poniewaz moj post nie ma nikogo oskarzac, a jedynie pomoc mi w wyjasnieniu sprawy):
- w ciagu 10 min zmienilby mu sie giud ? (fakt mozna zmienic kompa, przeinstalowac gre, a nawet usuac starego guida... ale czy bylby na tyle sprytny?)
- zmienilo by mu sie ip z jednego operatora na drugiego ??
OK zaraz sie znajda malkontenci i beda mi pisac, ze:
- koles przeinstalowal gre..
- koles usunal keya(guida) i dostal nowego
- koles gral w kafejce raz najednym raz na innym laczu..
- koles mial moze neostrade i dynamiczny ip...
OK moge sie z tym zgodzic.. ale..
dlaczego podczas rozmowy z adminem cb, panem NoOne ustalilismy, ze jedno ip (1wsze) to operator Aster City, Warszawa, a drugie to Neostrada okolice Krakowa..
jezeli ktos mi wyjasni jak to jest mozliwe w ciagu 10 min dotrzec z wawy do krakowa, albo dlaczego zmienil sie temu panu XXX guid i ip, oraz uslugodawca to postawie mu flaszke...
Dlaczego napisalem to tutaj na tym forum ??
bo w niektorych sprawach, akurat w sprawach czitowania i ustalania fjkow jestem noobem i potrzebuje pomocy...
jakiej pomocy ?? ano takiej, aby ktos kto sie na tym zna, pomogl mi ustalic czy to gral fejk.. jezeli tak to kto to byl.. jezeli tak, to chcialbym aby kazdy wiedzial c to byl za klan i ze robi przekrety z graczami... a to chyba nie ladnie.. bo w sumie to nie byl tren/spar tylko mecz w clanbase...
Dziekuje z gory za pomoc.. i mam nadzieje ze WOLF nie pojedzie po mnie jak po Mad'ie :>