Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hehehe lublin drink ET party
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
domi79
heheh a co lublin ma byc gorszy od zjadaczy pyr?;]moze i w lublinie wypiejmy za zdrowie engow i medow??;] jest troche graczy from kozi grod na scenie?wpisywac propozycje;]
KaeL
Pomysl dobry. Tylko, ze sesja jeszcze trwa. Ja bede mogl pewnie dopiero po 18 sad.gif
DaBi
Hehehe... ja tak tylko kurde czekałem aż Domi wpadnie na ten pomysł tongue.gif
No cóż w sumie to można by tam jakoś zrobić integrację tongue.gif
Jak tam będzie chętnych paru i czas odpowiedni smile.gif T
ylko że ja akurat znam możliwości swoje finansowo pijackie i dlatego wolę zapytać najpierw ... czy wujek Domi miałby to co zawsze ma i oczym ja myślę ,że będzie miał ? laugh.gif
No rzekłem smile.gif narazie się zamkne i popatrzę co inni popiszą :]
chinczyk2
ja bym moze wpadl, tylko najpierw zapytajcie moja zone, czy mnie pusci wink.gif
a ciekaw bardzo jestem czy sin by sie skusil... biggrin.gif
j!mmy
Każde miejsce na popijawe jest dobre. Nawet Lublin:D:D:D
DaBi
ja bym moze wpadl, tylko najpierw zapytajcie moja zone, czy mnie pusci

Wyznaczymy spośród nas na MA - meeting arangera który będzie mógł pośredniczyć w kontaktach z żonami i innymi dziewczynami przekonujac je swoimi sposobami aby się zgodziły. laugh.gif g
Może by już wyznaczać kandydatury wink.gif Albo 2 takich arangerów jednych dla żon i dziewczyn a drugi dla kontaktów z babciami i mamusiami tongue.gif
Myślę że może być całkiem interesująco smile.gif
tequar
Hehe Dabi spoko pomysł tylko ze co ja moge zrobic jak mam 14 lat... sad.gif Takze rodzice mnie na pewno nie puszcza sad.gif
resq
QUOTE (tequar @ 17:54, 25 02 2004)
Hehe Dabi spoko pomysł tylko ze co ja moge zrobic jak mam 14 lat...  sad.gif Takze rodzice mnie na pewno nie puszcza  sad.gif

btw i tak trzeba by ci bylo piwo kupywac biggrin.gif

a moze by tak w katowicach?? albo jeszcze lepiej w sosnowcu biggrin.gif
MastaBlasta
Hehe w sosnowcu niezły pomysł co prawda jestem z wawy ale mam rodzine w sosnowcu i bym wpadł do nich pod jakimś pretekstem biggrin.gif
Blitztrager
Zdecydowanie protestuje wink.gif Popijawa niech sie odbedzie w naszym grodzie lubelskim smile.gif

A zapraszamy wszystkich szanujacych sie (i tych co nie) fascynatow ET biggrin.gif

A wiec (nigdy nie zaczynajscie od a wiec laugh.gif ) zbieramy grupe osob, kupujemy piwko nieletnim
(bezalkocholowe laugh.gif ) i .... bawmy sie.
Bastard PL
Całe <*MP*> ze mną na czele popiera pomysł zachlania sie w trupa!!!! a to też i dla tego, że jesteśmy z LUBLINA!!!! (could he be te one?) omg biggrin.gif
Może by tak zrobić z Lublinka takią małą mekkę graczy ET, kto jest za ręka do góry!
chinczyk2
ja podnosze dwie.
tylko zeby mi nikt glosu nie uniewaznil... wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.